![]() |
|
Který přepínač ?Pravděpodobně mi odešel DISEqC přepínač EMP-CentauriS4/1PCN-W1.Může mi někdo na základě svých zkušeností doporučit nějaký kvalitní přepínač 4/1 jiné značky? Děkuji. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Pokud přepínač dostal "pecku" a tiše odkráčel do KULALAJ (Provincie ve svazovém státu Panjáb),mohl by být i od KATHREINU (starkýn prof.Tonda Kathrein,je nějaký kolík) a nic by jsi nenadělal.Takže profi prvky EMP mají 48 měsíců záruky a jsou dobré-výjimka však potvrzuje pravidlo. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@ALEXCZJednoznačne EMP Centauri, mám ich dobrých pár rokov a idú v pohode![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@kostik123U tech.popisu EMP Centauri je nakresleno schema zapojení s tím,že se to připojuje ze singl LNB.Když jsem na to poukázal u prodejce,tvrdil,že to bude fungovat i u duálního LNB,které používám já. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZDuálny + singl LNB s prepínačmi EMP Centauri som montoval svokrovi a funguje spolahlivo už 3 roky, osobne mám doma 3ks a žiaden problém![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Zdar,definuj naprosto přesně,jaký máš konvertor a čo také si predstavuješ pod pojmom "dual konvertor"-díky. |
hdpe
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Svojho casu, ked som este prevadzkoval dreambox 7025 som mal dost problem s roznymi diseqc prepinacmi, ci uz EMP centauri alebo "noname", problem zmizol az ked som nasadil prepinace od Spaun. Tie mam doteraz uz pomaly 10 rokov, mal som odvtedy rozne prijimace a fungovali s kazdym bez problemov. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Který přepínač ?EMP Centauri 4/1 som pouzival 5 rokov a nikdy som s nim nemal žiadny problem, potom som ho vymenil za DiSEqC 1.2 8+T/1 AMIKO D-801, lebo som pripajal dalšie 4 druzice a aj ten už sluzi dobre 3 roky bez problemu. |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@hdpePromiň,že jsem se vyjádřil neprofesionálně.Správně se jedná samozřejmě o připojení z twin konvertorů.Jinak použité twin konvertory aniž bych vylezl na střechu teď nemohu přesně definovat.Ale jsou novějšího provedení-asi2roky staré. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Zdar,nic se neděje,důležité je,že se jedná o konvertory twin!Takže máš patrně parabolu multibeam T-80 ,nebo toroidal T-90 (případně jinou) a přijímáš 3 až 4 družice-je vhodné uvést.Jak jsem psal já (i ostatní kolegové), současné EMP Centauri jsou kvalitní výrobky,přesto se může v jednotlivostech objevit průser.Já sám je používám cca od r. 2004 (EMP bez problémů),takže musí zde být jistá souhra náhod. |
hdpe
![]() |
|
@hdpeNe,mám 3 klasické stovky na 8sat.,dva přijímače.Z toho jeden s přepínačem 8/1. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Zdar Alexi,docela mě děsíš:-).Prosím,neboj se toho a definuj naprosto obsáhle-přesně a koncepčně,jak to máš vlastně zapojeno (případně přidej foto ve vysokém rozlišení a schéma zapojení).Protože v úvodním příspěvku jsi glosoval přepínač 4/1 ,nyní je druhý přepínač 8/1.Nejlépe tedy (ať žádný z nás nemá jakoukoliv pochybnost o funkcionalitě zapojení) ,je ideální nakreslit schéma -díky. |
hdpe
![]() |
|
@hdpeTo mně mrzí,že tě děsím.Asi před rokem jsem to tady konzultoval a vše fungovalo dobře.Pokud mám dva přijímače,tak je celkem logické,že používám dva přepínače.S využitím čtyř kusů twin konvertorů.8/1 funguje dobře.Pro další přijímač používám glosovaný přepínač 4/1 a ten bude pravděpodobně vadný. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Který přepínač ?Spaun 4/1 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Který přepínač ?už několik let máš u EMP záruku 6 let a zrovna DiSEqC přepínače jsou z mého hlediska bezporuchové. Problémy byly kdysi s provedením v modré krabičce. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
![]() |