![]() |
|
Freesat - nove kanalyUz funguji ;) od 1.12.2017 pry i JOJ Cinema HD |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
@ja987Tak za prvé na SD mazanice v podstatě nekoukám vubec.Mám 4 provajdry a potřebu sledovat SD patlanice nemám.Jenom reaguji na nesmysly jako že nějaká TV nebo satelitní přístroj,byt velmi kvalitní,udělá z těch našich v drtivé většině SD mazanic pěkný obraz.Takže tu upřímnou lítost si nech třeba pro babičku.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyJa to shrnu, jestliže jsou v TV zapnuta ruzna vylepsovatka napr. filtry, tak pak muze obraz v SD rozliseni subjektivne byt dobry. Nejlepe se to pozna, když se všechny ty vylepsovatka povypinaj. Pak se ukaze skutecna kvalita SD obrazu. Je to krasne videt i na 50 Hz panelu. U Samsung televizoru pokud chceme kvalitnejsi zobrazeni, je potřeba sahnout spise po vyssich radach a to od rady 7000 nahoru, kde jsou jiz kvalitnejsi LCD zobrazovace. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@jozef BAJe to těžké uznat pravdu že ano?Už se s tebou a kolegou ja987 nebudu bavit.Je to marné a jenom přeji příjemné sledování toho humusu.![]() |
hobo
![]() |
|
@HYPERSprávně jsi napsal subjektivně.Reálně to ovšem je fakt o ničem.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboNevidím žiadny rozdiel medzi SD na freesate a na iných provajderoch. Ak je dobrá kombinácia boxu a TV tak je to pozeratelné ako SD. Ale asi som slepý, lebo s Tebou nesúhlasím.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@peterskNo asi takhle pokud máš možnost přijímat nebo se u někoho podívat na SD od UPC kabelu,tak tam je to naše SD opravdu o něco lepší než u všech našich satelitních provideru.Nicméně se na to také v podstatě vubec nedívám.Duvod je jasný a zřejmý snad každému.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyPetersk súhlas . SD mazanice má aj skylink, digi a pod.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@hoboVeď jasné, len sa tu ohánaš s freesatom, ako keby inde SD neboli. A porovnávať satelit s kábelom uznáš aj Ty, že je blbosť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@hoboPodle zveřejněných článků na parabola.cz, je víc než jasné, že v HD vysílá cca 25% stanic, v UHD cca tak 1%. Je tedy předčasné, dle mého názoru, opatřovat si již nyní 4K přijímače, obzvláště pro Tebe hobo, když SD považuješ za "mazanice" a jen prázdně o nich tlacháš i přes to,že na ně v podstatě nekoukáš, jak jsi sám napsal.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyTak už zvuk na Nova Gold a Nova 2 právě převedly a zaply v MPEG2.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@NaaalimA já jsem někde jediným slovem tvrdil,že naši ostatní satelitní provideři mají lepší SD?Dobře si moje příspěvky přečti.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyhobo nič v zlom, to nie ,ale spomínaš len freesat a jeho SD.😊Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyJedno je jisté z avicka bd neuděláš |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyJedno je divné každý se chlubí jakou nemá TV a platí sí freeSAT. Který je pro nenáročné. Pro ty co nechcou platit kvalitu a stačí jim mazanice. |
satman1
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyŽe by stoprocentní feminizace personálu na Novĕ?![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@ja987Správně chlapče nekoukám, protože to fakt nepotřebuji, jenom reaguji na to,že naše SD je pěkné.Mimochodem co sem pleteš nějaké UHD TV-já to nějak nechápu.Já jsem zminoval nějaké 4K přijímače.Mimochodem jsem viděl naše SD na UHD TV.Raději nebudu popisovat tu kvalitu obrazu.![]() |
hobo
![]() |
|
@satman1No jak je vidět jsme zřejmě dva v tomto státu co tvrdí,že SD je mazanice nic víc.![]() |
hobo
![]() |
|
@NaaalimAno ale pouze jako reakci na to,jaké to jejich SD je pěkné.Nic víc nic mín.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyCo naděláš nic. |
satman1
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyNaší sat provideri a nejen ti, by se měli podivat k sousedum do Nemecka, jak se dela SD kvalita obrazu. Datovy tok obrazove kvality je pomalu dvojnasobny nez je tomu u nas a o HD kvalite plati pomalu to same. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERJo Jo.Však se stačí podívat na jejich jednotlivé TP a počet programu v každém z nich.![]() |
hobo
![]() |
|
Neodpustímsi na závěr jeden fakt.Je známo,že specielně na Moravu,nevím proč,většinou nejezdí na naší kapr ligu HD přenosové vozy.Okamžitě je zde vždy dost reakcí na uměle dopočítané nekvalitní jakoby HD.Nemyslím si,že zdaleka ne všichni co reagují na tu nekvalitu obrazu mají doma skylink šroty a 50Hz ušmudlunané TV.Takže nevím co je potřeba k tomu dodat.Snad to že z h.o.v.n.a. se prostě bič neuplete.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyNieže by som po týchto staniciach nejak túžil, ale spozoroval som, že Nova2, Nova Gold majú dosť divný plechový zvuk, v AAC bol o dosť kvalitnejší...![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalya co se divíš u mne to hraje v pohodestáhnuls nejaké backup image , protože nastavit čisté od základu nedovedeš ,to bys musel pár dnu zase žebrat po forech ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@satman1Souhlasím také, SD je mazanice. Na druhou stranu, na to aby se člověk občas podíval na tu úžasnou produkci na českých stanicích, na to není HD ani moc potřeba![]() Kvalitu si stáhnu z RARBG. Chci jen říct, že TV stanice nejsou jediné využití pro velké televize. Mám kolegy v Rakousku, co TV příjem vůbec nemají a akorát koukají na Amazon Prime. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
![]() |