Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat - nove kanaly

Uz funguji ;) od 1.12.2017 pry i JOJ Cinema HD

martin09
Registrace: 11/2008
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat - nove kanaly

Exoti jako vždy blábolí o mazanicích,tak se na ně nedívejte,a na co se dívají ostatní,po tom vám je prd.

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Já se na ně také dle tvé rady nekoukám.Ale všem co jsou s mazanicema spokojeni přeji ostrý obraz. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

jen bych k tomu dodal jjery
že všichi ti exoti s bláboli mají prez 5000 prispevku zde
jeden uhání druhého ,páč jim bylo asi slíbeno že až presáhnout 10000
dostanou vyšetrení prostaty zdarma :laughing: :laughing:
jak si obraz nastavíš tak ho máš,v linuxu je hodne položek nastavení kde co ubrat a kde zvednout cokoli nové u freesatu zvedá skylink pochlebovače ze židle ,protože jim pomalu zvoni umíráček

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@JANOSIK

Pokud to tvoje blábolení,které tady každý bere s usměvem třeba patří na mne,který platí ne zrovna málo jak skylinku tak freeSatu,ale také Digi i UPC tak jsi jako vždy uplně mimo mísu.A co jako v linuxu je položka pod názvem odstranění mazanice,která je neodstranitelná? :lookaround: A přidání tří SD mazanic od freeSatu,které už mimo jiné všichni ostatní dávno mají,nezvedne ze židle ani jelena v říji.To je asi tak všechno ke tvému bezesporu geniálnímu příspěvku. ;)

hobo

@JANOSIK

Lépe bych to nenapsal, máš R^ R^ R^

ja987
Registrace: 1/2016

@hobo

JÁNOŠÍK to nepsal na Tebe, ale obecně. Jsi však šikovný šohaj, a dokázal ses zařadit naprosto přesně a zcela sám mezi kritizovanou skupinu. Inu trefená husa se ozve. Za tu svou sebekritiku máš také R^ R^ R^ .

ja987

Kluci od freeSAT přeji vám tu dětskou radost, že vám freeSAT přidal pár SD TV . Které už jsou všude dávno. Užijte si to dlouhou zase nic nebude.

satman1
Registrace: 9/2010

@hobo

A zase si pri freesate. A načo ich platíš a ešte štyroch. Ale asi nemáš čo robiť, len telku pozerať. Čo Ťa to sere, že SD stanice niekto pozerá? Ty zato zaplatíš 4x, ja len raz :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Každý si platí to, na co má, a co chce. ;) Ještě nějaký dotaz?Jinak debata vznikla náhodou zrovna jako reakce na SD freeSatu.Pokud by to byla debata o kvalitě SD Skylinku nebo třeba Digi myslíš že bych psal ody na jejich SD?Ani náhodou.Stačí abys toto vstřebal do mozku?

hobo

@ja987

Nedávno tady JANOSIK velmi podobně v podstatě stejně reagoval pouze na mojí osobu,takže logicky jsem reagoval já.Nic nepochopitelného ne? ;)

hobo

@hobo

Dobre už vieme, že SD sú mazanice hlavne na freesate. Ďakujeme za info. Aj sme sa dozvedeli, že Ty máš nato aby si platil 4 providerov ďalej sme sa dozvedeli, že máš najkvalitnejší TV Philips a my ostatní sme slepý! A čo teraz ďalej? Koľkokrát to ešte sem napíšeš, že freesat má SD mazanice?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Tady je to jako u blbejch na dvoře.Pokud bude debata o SD skylinku digi,freesatu napíšu vždy to samé a vubec ne jenom o freesatu.Kolikrát to chceš slyšet? ;)

hobo

@hobo

Už tu máš článok o freesate, napíš to aj tam :))) :)))

petersk

hobo

"Tady je to jako u blbejch na dvoře"

to ano, pri citani tvojich prispevkov to fakt sedi :)
kazdy sa pozera na to, na co chce a teba do toho nic nie je. napr ja pozeravam discovery science SD, ktory chodi uplne v pohode a je pozeratelny, co ale neznamena, ze nic v HD nepozeram a ze HD nie je viditelne lepsie ako SD. To ti tu nikto z nas nepisal, ty ale zrejme citas medzi riadkami aj nieco ine ako je v prispevkoch, reagujes uplne od veci a tak sa necuduj, ze aj tie nase reakcie su potom take ake su :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@petersk

A jako co mám napsat?To že jsem zatím jeden z těch 102 tisíc?Evidentně ti nějak dochází argumenty. :laughing:

hobo

@jozef BA

Napiš konkrétně co jsem napsal od věci-pouze vždy reaguji na příspěvek k mému nikým a ničím nezměnitelného názoru ohledně našeho SD.Ale konkrétně jo? ;) Pozorně čti:našeho SD ne zdaleka jenom od freesatu.

hobo

@hobo

Tak ode mne konkrétně:
Tvrdíš, že SD je "mazanina". Já s tímto Tvým názorem absolutně nesouhlasím.
Můj názor je: SD nemá takové rozlišení (kvalitu obrazu) jako HD. Přesto je SD naprosto dostatečně sledovatelná kvalita obrazu. 75% stanic vysílá zatím pouze v SD. Pokud jsou SD TV plně funkční, tak je nyní naprosto předčasné pořizovat si TV 4K.
A konzumenti televize (obyčejní diváci) i já, klidně shlédnou film či pořad, který je zajímá, třeba i ČB v analogu, nebo 8mm film.

ja987

@ja987

To že celou dobu tvrdím,že SD je mazanina je od věci?Vždyt celá debata je o SD.Já už končím je to marné.Hlavně si pročti celou debatu kolikrát jsem zmínil naše SD a ne jenom freeSat.Od věci je řekl bych poznámka o pořizování TV UHD. :-/

hobo

@hobo

Tak pardon, ale jeden z nás dvou neumí číst a domýšlí si. Já to však určitě nejsem. Název vlákna a tématu je:

Freesat - nove kanaly (# 3869).

O problému SD není v úvodním příspěvku ani písmenko. :laughing: :laughing: :laughing:

ja987

@hobo

Nemám potrebu argumentovať s ničím, svoj názor som už napísal. A nechápeš ani iróniu. Celý čas tu píšeš o freesate a o jeho SD mazaniciach. Ak sa Ti niekto ozve, tak hneď zmeníš na všetkých providerov. Potom zase freesat. Prečítaj si svoje príspevky, lebo si už zjavne na nich zabudol. A nakoniec, neviem o čo Ti ide, každý tu tvrdí, že SD nie je HD ale je to pozerateľné. Nikto tu netvrdí, že SD je najkvalitnejší obraz. Ale ako tu už písali aj predomnou, Teba do toho nič, čo ja alebo druhý pozerajú. Pozeraj čo chceš a plať, lebo Ty si to môžeš dovoliť :))) :)))

petersk

@hobo

Ináč Tebe to čudné nie je, že argumentuješ tu s niečím, že je hrozné a Ty to platíš 4x? :))) :)))

petersk

@ja987

No a např. o 4K je tam něco?Už končíme. ;)

hobo

@petersk

Ano mě je uplně jedno kdo se naco dívá.Já se nedívám.A pro změnu co si platím já je zase moje věc a tvoje zbytečná starost.Jinak kdo dává HD nabídku bez SD.Taky končíme. ;) Jinak každý to tady tedy netvrdí,že SD je koukatelné navíc docela pěkně.

hobo

JANOSIK

Podla mňa to nebude z tebou úplne v poriadku keďźe niekedy napíšeš takú blbosť, že musí človek krútiť hlavou a len sa tomu pousmiať. Každý ktorý je normálny vie, že si provokatér a rád rýpeš a ani na to nemáš dôvod. Si úplne mimo. Čo má image spoločné so zvukom keď je chyba na strane vysielatela. Pekný deň.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Mám freesat kvůli tomuto:
Čt sopt HD
Nova sport HD
Sport 1 HD
Sport 2 HD
Eurosport1 HD
Eurosport2 HD
Sport 5
Extreme Sports
Fishing / Hunting
Golf Channel
MTV Europe
MTV Music
MTV Rocks
MTV Dance
MTV Hits
VH1
VH1 Clasic
Mooz Dance HD
Spektrum
Spektrum Home
Vše od Discovery...většina v HD
NG SD
NG HD...rozdílné programy
DoQ
TLC
Nat Geo Wild HD
Travel Channel HD
Animal Planet HD
plus 7 programů pro děti, plus CZ programy většina, co mě zajímá.

Pokud nabízí to samé někdo pod 140 kč měsíčně, tak mi dejte vědět!!! A pokud je něco co mě opravdu zajímá v SD, nemám s tím problém. A vy, co máte mazanici, tak si kupte lepší televizi, nebo si ji seřiďte. Já ani v SD mazanici nemám.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra