![]() |
|
Freesat - nove kanalyUz funguji ;) od 1.12.2017 pry i JOJ Cinema HD |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
JANOSIKPodla teba je backup image aj VTI ty experte na všetko![]() VTI je jedno z najlepších a najstabilnejších image pre VU+ . VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@palermo67Přesně tak! Já taky nemám žádnou mazanici, asi mám špatnou a zastaralou TV, která mazanice neumí.![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanaly@hobo,Musím s tebou kategoricky nesouhlasit! A to mám dle všeho super výbavu. 42" blikacku s funkcí zrcadla, HD přijímač teLUX a propojeno zlatým scartem s funkcí RGB. Koukám jen ze čtyř metrů a dokonce už znám jednoho, co ví co je to pixel.. Žádná mazanice se nekoná a SD mám tak kvalitní jako HD. Věŕ mi.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535Se vším s tebou souhlasím.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyZapomněl jsem uvést, že blikačka má dokonce nestandardní, výjimečné a skvělé HD rozlišení 1024x768 (na tu vzdálenost bych snesl i nižší, ale když už tam bylo..:-/Souhlasím, že se ale jedná spíše už jen o hnidopišskou výtku ![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyPočkej až v noci přijde Péťa se svou blikačkou, to dostaneš teprve na frak!Myslím, že se dokonce jedná o model PX-80, jejíž věhlas vysoce překonává i pověstné 1.9Tdi! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@palermo67Ponecháme kvalitu SD uplně mimo.Jenom tedy nechápu, proč při té bezkonkurenční ceně již delší dobu ztrácejí abonenty?Navíc v době,kdy Skylink jim jakoby udajně nahrává na smeč.Není to přinejmenším divné a jaký je duvod?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyKvalita taka, ze pes Sarik ani zadarmo to nechce pozerat.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
@LucaBrazzaAle podle několika kolegu přeci drtivá většina je spokojena a bez problému si užívá té pěkně koukatelné SD hitparádě.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat - nove kanalyAktualne bitrate na Nova Gold bolo od 900 do 1200 kb/s. !!!AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
@LucaBrazzaMůžu se zeptat, co to pro normálního obyčejného diváka - konzumenta TV pořadů znamená, že "Aktualne bitrate na Nova Gold bolo od 900 do 1200 kb/s"? Znamená to černou obrazovku, nebo čtverečkování, nebo se i při tomto bitrate dá sledovat pořad?*******
|
ja987
![]() |
|
@LucaBrazzaNo to je fakt haluz.Já se pamatuji na vysílání sportovní Galaxie,kde byl problém zahlédnout puk při hokeji alespon třikrát za třetinu.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboKdo má dobrou TV a umí si seřídit dobře ručně obraz bez automatů, tak vidí puk po celý zápas. A viděl jsem ho i na Rubínu i Tesla Color. Chce to jen trpělivost při tom nastavování obrazu.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Já se bavím o Galaxii-pokud vubec víš co to bylo a hlavně jaká tam byla kvalita obrazu.Jistě i víš odkud začala vysílat.A neboj se o mojí TV a schopnost ručně jí naladit.Nikdy jsem u modernějších TV nepoužil přednastavený režim.![]() |
hobo
![]() |
|
@LucaBrazzaTak jsem dnes byl v němcích a koukal v K+B na všechny možný oledy uháledy,placky 189 cm a zároveň mě bolel žaludek,při pohledu na ceny,i 4250,-ojro.Pak jsem zaskočil po měsíci do Lídlu a užasnul jak poskočily ceny.Sýry o 25%,moje jogurty,co kupuji 10 let o 30%,,zelenina jakby smet a samý šátek,ale v celým obchodě jsem byl jediný čech,což je neobvyklé.Asi to ovlivnily ty ceny.Na druhou stranu tady funguje dostavník ze Žitného ostrova,kamioňák,Tibor,co jezdí 2x týdně do Koblenz ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@hoboUž by si si mohol uvedomiť konečne, že tu nikto nehovorí o SD, že má vynikajúcu kvalitu. Tí rozumnejší hovoria o tom, že s určitým nastavovaním TV je to pozerateľné. Chápeš to už? Tvrdíš, že je to mazanica a napriek tomu štyroch providerov financuješ. Ja som urobil takú vec, že nechal som si našu spoločnú káblovku v bytovke s 50 programami z ktorých je 30 HD. A nechal som si freesat kvôli maďarským programom a rodine, kde máme z 20 eur bez viazanosti zabezpečené sledovanie TV v 3 rodinách. A Skylink, Digi a ostatní môžu vysielať SD programy komu chcú.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@peterskKoho financuji je jenom a jenom moje věc.Už to tu meleš asi po páté a nikoho to nezajímá. Už na mne nereaguj,obzvláště když v jiném vlákně tvrdíš,že fotbal sleduje 1% lidí.To fakt stačí a zároven i něco naznačuje.Nemám se s tebou o čem dál bavit.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboA koľko percent ľudí sleduje z celkových predplatiteľov? Ty a dawis nie ste všetci predplatitelia. Áno máš pravdu, už nereaguj lebo je to zbytočné a trápne![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
![]() |