![]() |
|
Mám SkylinkMám Skylink od jeho začiatku, ešte od karty Slovaklink a som s ním doteraz veľmi spokojný. Nerozumiem tomu, prečo sa na Skylink útočí a aj na ľudí, ktorí vyjadrujú svoj názor. Prečo si to neporovnajú s platbou za koncesionárske poplatky, kde 1 program STV je za 2.32 eur a musí sa povinne uhrádzať, inak ľudí naháňa exekútor. U Skylinku má každý slobodnú možnosť vybrať si, nechcem, nezaplatím, nič sa nedeje, môžem si to zaplatiť kedy chcem a idem ďalej. Skúste niečo také u UPC, DIGI, Antik a pod a máte na krku exekútora. Lepšia možnosť príjmu ako je Skylink neexistuje. Keby Skylink prestal fungovať, odrazu by ste všetci pochopili ako ste sa mýlili. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
@ManetoNeznalost zákona neomlouvá, přesto se omlouvám. Byl jsem v domnění, že to máte stejné, Máte to ale opravdu jiné, už jsem váš zákon přečetl. Máte to hold blbý. Co jste si za zákonodárce zvolili, to bohužel máte.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ManetoTak to máte dost sprostý zákony. Nikoho z opozice nenapadlo to napadnout třeba u Ústavního soudu? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@LubosDpodla mna zakon je dobry...pretoze iba takto sa da vynutit od zdravych neprisposobivyvh obcanov, respektovanie zakonodarnej moci ak niesu oslobodeni od koncesii...Bud budu doma napajat TV z autobaterii, alebo budu uhradzat koncesie. Jednoducho, mnoho zakonov ktore su na SVK uz davno odskusane funkcne v praxi, budu neskor implementovane tiez v CZ a vsade tam kde funguje obcianska neposlusnost v uhradzani koncesii...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31to, ze ti neprizpusobivi nechteji platit koncesionarsky poplatek, je myslim az sekundarni problem... kdyby slo jen o to, to by se nam tu s nimi krasne zilo![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPpochopitelne...koncesie su len omrvinkou z kolaca.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Zákon je to typický klasický komunistický, je treba ho zrušiť. Štát okráda občana o niečo, čo mu už raz ukradol a navyše ho ešte vystavuje aj nebezpečiu. Ak niekto chce fyzicky sledovať verejnoprávnu TV, musí si zapnúť TV v záujme štátu, lebo inak sa občan nemusí zapnúť vôbec. A štát tvrdí, že verejnoprávna TV je predovšetkým iba na to, aby mu v prípade ohrozenia odovzdala informáciu. Ak si občan TV zapne, platí štátu elektrinu a v nej je už štátna daň. Koncesia TV sa musí zrušiť! |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkPane Bože keď bude búrka nech mi nevypadne signál, vieš kde máš trafiť |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkKed niekto potrebuje poradit, tak nic. Ale taketo nezmyselne bludy sa tu riesia tu riesia jedna radost.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |