Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhu

Mám Skylink na rok Smart za 69,90 eur a k tomu som si nechal poslať kartu Next. 9,4 eur je najlacnejšia a pritom obrazovo najkvalitnejšia ponuka na celom trhu pre 2 televízory. Jedine čoho sa bojím, či to Skylink vydrží pri tom obrovskom tlaku pirátov a neprajníkov.

ifaberlin
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94
Odpověď v diskusním vlákně

@Dzordzo

Podľa toho som počítal, majú tam 5 eur a 10 eur bez DPH a 0,12 za ďalšiu kartu bez DPH.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@ifaberlin

Takže opět píšeš nepravdu? Proč píšeš nesmysle za druhé? Mnoho lidí přešlo od Skylinku na Freesat, včetně mne. A nestálo mne to ani korunu. Parabolu jsem si přesměroval sám, jinak bych to měl od Fresatu zdarma. Za kartu a aktivaci jsem nedal ani halíř, jen jsem zaplatil poplatek za balíček a karty jsem vsunul do stávajících zařízení. A sleduji přes sto stanic a to na 4 TV, v přepočtu 96 Kč/měs. na 1TV. Tak nešiř tady bludy a zalez radši do své klícky - budeš vypadat moudřejší.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

A prečo píšeš klamstvá a nezmysly Ty sám? Ja mám to čo potrebujem u Skylinku, ba dokonca by mi úplne stačil základ, čo by bolo ešte lacnejšie. V žiadnom prípade nepotrebujem problémy, ktoré sa snažíš ututlať u Freesatu a tie sú všeobecne známe. Ty si zjavne dealer Freesatu, ja som naopak spokojný užívateľ Skylinku.

ifaberlin

@petersk

Neviem, či tam nemajú preklep nerozumiem prečo by uvádzali pre konečných klientov ceny bez DPH, ale zistím Ti to večer ...
Nemusíš hľadať tu, dám Ti to do PM. Lenže aj keby to bolo tých 4,57, potom by to vyšlo narovnako, ibaže porovnávame Smart s Medium HD, paralela ale je minimálne Multi vs. Medium a tam už vedie Freesat aj s prípadnou DPH.

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@ifaberlin

Napiš jednu jedinou nepravdu, kterou jsem v příspěvku 07.11.2017, 10:30.25 DNES uvedl !!!

Ty jsi lhal to hned 5x:

Za 1.) Kto má Skylink, takmer určite si to nedá na Freesat -
přešel jsem, dal jsem si
Za2.) lebo by musel jednak meniť parabolu na väčšiu, - neměnil
jsem, 80 bohatě stačí
Za3.) je to omnoho horšia pozícia ako Skylink, - naopak lepší,
nasměrovat jde podstatně snadněji a jednodušeji
Za4.) nehovoriac o ďalších nákladech- žádné jsem neměl
Za5. a rizikách pri zmenu pozície - žádné riziko jsem
nezaznamenal, ze žebříku nepadám.

ja987

@ja987

Takmer určite si nedá Freesat, to platí u zákazníkov, ktorí premýšľajú. Mám 60 ku parabolu, som spokojný. 0,8W je horšia pozícia minimálne kvôli elevačnému uhlu a horšia pre každého, kto sa nechá ukecať a tak musí meniť kvalitnú pozíciu na horšiu. Zabíja sa tým čas, peniaze a riziko je vpustiť cudzieho na svoje územie bytu, domu, keďže technici sú často totálne neznalí. Rizikom je minimálne aj to, že naháňači Freesatu tak ako Ty sú agresívni a urobia všetko pre to, aby získali zákazníka a teda nemalý finančný zisk...

ifaberlin

@Dzordzo

Veď s tým súhlasim, len som pozeral ich stránku. Ale asi budeš mať pravdu, majú to pod sumou napísané bez DPH ale oni na to nenapočítajú DPH.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@ifaberlin

Tvé argumenty jsou nulové, tak maximálně k smíchu :laughing: . Ještě jsi mi nenapsal, v čem jsem lhal!!!

Píšeš:

"Mám 60 ku parabolu, som spokojný" - je to Tvá věc, ale 60 je sr.ačka pro skrblíky, ale buď spokojený!

"0,8W je horšia pozícia minimálne kvôli elevačnému uhlu" - mezi 33,5 a 31,2 je rozdíl 2,3 st. (Ty na parabole 60 nezměříš ani úhloměrem.) Vysvětli, v čem je elevační úhel 31,2st. horší než 33,5.

"riziko je vpustiť cudzieho na svoje územie bytu, domu" - V tom případě si zalez do své klícky, s tou se zahrab pod zem a kolem si nech nainstalovat 6metrový drátěný plot a do něj vpusť 22 kV.

Mám z Tebe jen :laughing: :laughing: :laughing: . Užívej si svou 60 se Skylinkem v klidu dál a buď šťastný !!!

ja987

@ifaberlin

mám obe pozície pri zhoršenom počasí vypadáva skôr 23,5E prestaň už tu zavádzať Rv Rv Rv

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@ja987

No pekne. Takže ani nevieš, čo je to v skutočnosti elevačný uhol. Inak by si nenapísal nezmysel, že je to jedno na parabole 60ke. Na žiadnej to nemôže byť jedno. Takéto veci pochopíš až vtedy, keď Ti prekážka zatieni signál z družice 0,8W pred parabolou... Inak som šťastný, akurát z technických amatérov ako si Ty som maximálne nešťastný.

ifaberlin

@ifaberlin

Čti lépe! napsal jsem: "mezi 33,5 a 31,2 je rozdíl 2,3 st. (Ty na parabole 60 nezměříš ani úhloměrem.)" V žádném případě jsem NENAPSAL "že je to jedno na parabole 60ke".

"keď Ti prekážka zatieni signál z družice 0,8W pred parabolou" není v žádném případě důvod tady tárať nepodložené nesmysle, jak je Skylink dobrý a Freesat špatný. (oba stojí za prt) Stačilo abys napsal:
"Na Freesat mám zastíněný výhled, proto mám Skylink", že.

Nechť Ti sluníčko stále svítí na tu 60, abys mohl být stále šťasný a mohl bez výpadků sledovat programy Skylinku.

ja987

@ja987

Už vidím jak mu jde Skylink na parabola 60. Je to totální exot, dealer Skylinku a ťápe totální capiny až to není možné.

Jeho příspěvky jsou větší zábava než Televarieté a Ein Kessel Buntes dohromady.

risposta
Registrace: 2/2012

@risposta

Já si zase říkám, že ty jeho příspěvky jsou lepší jak fóry Menšíka na Silvestra.

Potřebuju se věnovat nástavkům a rámkům na včely, ale tady je zábava větší.

ja987

@ja987

Takúto reakciu beriem a aj Tebe prajem všetko dobré.

ifaberlin

@ifaberlin

Zkrátka mně vyhovuje více a lépe Freesat, i když neříkám, že Skylink v rodině nemáme. Ale, že je Skylink lepší jsi mě nepřesvědčil.
HOWGH.

ja987

@ifaberlin

Neviem ako to robia iní technici, no keď ma poslali z Freesatu ku klientovi, ktorý chcel prejsť zo Skylinku na Freesat a videl som, že na ten smer má vo výhľade strom, oželel som províziu a odporučil mu zostať u Skylinku ...

Dzordzo

@Dzordzo

Technici Freesatu sú vždy pripravení, nepoznajú prekážky. Zbehnú do auta, vyberú motorovú pílu a prekážku promptne odstránia za primeranú plusprovíziu. Vtipkujem, ale na to by Ti isto lepšie odpovedal ja987.

ifaberlin

@ifaberlin

Ty asi riadne slopeš lebo to nie je možné aké trepeš somariny!

risposta
Registrace: 2/2012

@risposta

Len ho nechaj, nadšene našiel najlepšiu platformu a tešil sa z toho, že je to tá, ktorú si vybral. To je len neskúsenosť - myslel to dobre ...
s tou pílou to síce prehnal, ale asi sa pri takej činnosti odventiluje, takže keď zistil, že nielen Skylink je prijateľný, na odreagovanie pôjde na záhradu píliť drevo. To aj ja robievam v ťažkých chvíľach :)

Dzordzo
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra