![]() |
|
OpenATV 6.1 - problém s programy po aktualizaciAhoj.. rád bych navázal na mé starší téma týkajícího se téhož. Omlouvám se, že jsem se tehdy odmlčel, bohužel jsem již neměl čas to řešit. Vrátil jsem se dočasně na původní verzi, dokud nepřestalo fungovat DVB-T. To se spravilo instalaci novější verze Open ATV. Jenže po přepnutí na jiný kanál a zase zpátky, to dělá to co tenkrát. Konkrétně.. místo DVB-S programů to ladí DVB-T kanály a ty jsou jediné, které mi hrají. DVB-S úplně odpadlo. Zkoušel jsem udělat to, co jste mi doporučili.. nechal jsem si zde vygenerovat satellites.xml, nahodil a restartoval přijímač. Na základě takto importovaného satellites naladil programy, vše se zdálo, že funguje (skenovalo to sat programy z 1W) a testl. Fungovalo to opět do té doby, než jsem přepnul. Pak už jen černá tma se signálem okolo 90%. Když jsem zkusil na otest proskenovat jeden sat transpondér, ve výstupu mi to naskenovalo kanály z DVB-T.Nemůže být chyba v lamedb? Už mě to skoro nebaví řešit, nejradši bych tam nahodil kopii funkčního systému od některého z vás, kterému to funguje.. Ale stejně by mě zajímalo, kde je problém. Díky. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
@liquerezkoušel jsem dvě různé verze CI helpera.. jednu starší a pak nejnovější.. výsledek byl stejný.. nikde jsem je v přijímači nedohledal a zřejmě ani nefungovaly..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
jonnyqAko som pisal, kartu DigiSK som skusal na 6.1 a po tom nastaveni, ako pisal pele1 mi isla, aj bez toho helpera. Ten je podla mna vhodny na karty iduce v rezime CI+, tieto Digi idu (aj) v obycajnom CI.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaa ze kterého data máš tu 6.1?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Zo vcera. :-)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzadrsné.. takže u tebe žádný tunerový problém jo?..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Ale ano, ked zapnem programy z Digi, po prepnuti mi prestanu fungovat kanaly z karty Skylink, co mam cez softcam. Musim restartovat box. Vyskusam este OpenPLi, ci to bude trvat. Vo verzii 6.0 to fungovalo...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@liquereÁno je to tam, len treba hľadať v systemplugins![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...k digi modulu žiaden CI + helper netreba skúšal som to na DM 7080 a VU+Ultimo a všetko šlape![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@peterskano tam to je ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@LucaBrazzajak to dopadlo s tím openpli?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Ahoj, vyskusam asi az v nedelu, momentalne som mimo domova.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...dneska jsem testl další verze OpenATV, OpenPLI a VTI.. problém s modulem jsem stále nevyřešil. Ale objevil jsem další (nový) problém. Při vložení modulu mi to píše namísto názvu modulu DIGI jen Inicializační modul.. když dám modul do TV, namísto mého STB, je název modulu v TV zobrazen správně. Zkoušel jsem dát do STB ještě starší modul Technisat Skylink a ten se také správně zobrazí (tedy jeho název).. ale modul od digi jen Inicializační modul. Včera bylo pojmenovávání ještě v pořádku.. čím to může být?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |