![]() |
|
Skylink vs. FreesatChci se zeptat co je programove a cenove lepsi.Co byste radeji volili.Vas názor,dekuji. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 643 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
KabelUPC má lepší kvalitu obrazu než Skylink.Ale je to jenom muj názor.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@Sancaskylink nebo freesat z blata do louze. z ceskych jedine digi. ale zalezi jestli sledujes sport. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. FreesatDigi teda určitě ne, to je snad lepší si sednout nahej do trní![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. Freesatjsem presne cekal, kdy tu nekdo da jako nejlepsi alternativu DIGI CZ, netusil jsem ale, ze to bude mineno vazne![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. Freesatsi predstav ze jsem to opravdu myslel vazne ale podotykam pouze co se sportovnich programu tyka.jinak skylink je pro me nezajimavy (max zaklad serpo) a nema mi co nabidnout. a freesat tak ten je uplne mimo.to uz radsi kabel upc. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Jaké přesně sportovní programy máš namysli, které jsou tak zajímavé? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. Freesatvsechny ktere sport plus nabizi predevsim tedy diginy.ale lepsi by samo bylo digi sk.kdyz uz.a k tomu magyar+. |
kristian1
![]() |
|
@SancaA je to tady zase, ach ta nerozhodnost a neschopnost vybrat si to, co Ti vyhovuje. Co diskutující, to jiný názor, takže po přečtení všech příspěvků budeš mít z hlavy včelín.Zkus udělat tedy toto. Vezmi si dva papíry A4 a na jeden si napiš Free, na druhý Sky a oba papíry rozděl čárou na dva sloupce. Levé sloupce jsou pro mínusy nabídky a pravé pro plusy. Určitě víš, jaké stanice chceš sledovat. Najeď si na netu na nabídku Skylinku a to, co Ti vyhovuje piš do pravého sloupce, co se Ti nelíbí, piš do levého sloupce. To samé udělej s Freesatem na druhý papír. Pak si papíry polož vedle sebe. Ten papír, kde pravý sloupec je o víc delší, než levý, tak ten Ti zřejmě vyhovuje více a toho poskytovatele si objednej. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. FreesatZ těchto dvou bych vybral zrzku. Mají prý vyšší práh bolesti![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. FreesatPravda je taková, že nejnižší balíček Freesat obsahuje více programů. Mnoho dokumentů, a sportů, a dětských a hudby. Nejnižší balíček Skylink tohle nemá, ale má všechny české programy, které jsou na anténe, v HD. Freesat má v HD pouze Ct1, Ct2, Novu a Primu. Záleží ,co preferuješ.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@palermo67mazanice........... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink vs. Freesatprogramovu ponuku a ceny si predsa zistis na webe. a okrem toho ta programova ponuka samozrejme u kazdeho operatora zavisi aj od ceny. uz dlhsi cas vyuzivam 3 providerov a moje subjektivne poradie je:1.UPC (kabel) - najvyssia kvalita obrazu, minimalne vypadky 2.Magio (iptv) - exkluzivny sport, najprivetivejsie uzivatelske rozhranie 3.Skylink (sat) - ceske programy, ktore nemozem prijimat inym sposobom UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 457 |
![]() |
|
@pierrepetrCo je to mazanice? Kup si lepší TV, pak nebudeš mít mazanice ani na Freesatu, ani na Skylinku.*******
|
ja987
![]() |
|
@pierrepetrMáš si koupit lepší TV a nebudeš mít konečně mazanice nikde.![]() ![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
@hobohoši,z ho.v.na bič neupletete,jako mp3 na zařízení za půl mega nikdy nebude hrát,jako kvalitní gramodeska na slušném gramofonu a přenosovém řetězci cca za 20000kč,tudy cesta nevede |
pierrepetr
![]() |
|
@ja987vlastně jo,na co vysílat FHD a UHD,stačí kvalitní televize a esdéčka můžou ušetřit operátorům velký prachy pro koukače slepce,dobrej nápad |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTo samé jsem se tady snažil marně tvrdit již dostkrát.Bohužel pro některé neuspěšně.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboje to marný,je to marný,je to marný a stále kvoká |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPřesně tak, stále se tu kvoká, stále se tu kvoká o "mazanicích", při čemž ti kvokající ani nevědí co to mazanice je, natož aby rozuměli výtvarnému umění alespoň tak, jako koza petrželi.*******
|
ja987
![]() |
|
SkylinkSkylink jsem provozoval vlastně od jejich vzniku (tehdy se zaplatila pouze aktivace) až do 30.10.2017 ale díky jejich neustálému zdražován stěhování programů končím protože za ty prachy používat cca 10 programů (Multi) převážně sportovní se to opravdu nevyplatí. Takže čučím na dojče Eurosport a zdokonaluju si němčinu. A měl jsem to udělat už před min. 5 lety dnes bych šprechtil jak když bičem mrská. HOVK.![]() |
kehaj
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 70 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |