![]() |
|
Streamovanie z mobilu na android TV box, otázkaMožem poprosiť o radu?Chcem kúpiť nejaký android TV box. Jedná sa mi o to, že v kuchyni mám ešte starú TV bez smart funkcionalít na ktorú by som pripojil android TV box, a cez AV výstup z boxu plánujem pripojiť mini vežu. Vlastne jediná vec kvôli čomu takto špekulujem je, aby som mohol v kuchyni počúvať (ani nie tak pozerať) muziku z Youtube bez väčšej investície do nového smart TV, resp. do novej audio súpravy. A teraz otázka, vedel by som si do TV boxu streamovať muziku cez Youtube appku priamo z mobilu? (takto to praktizujem v obývačke cez LG smart tv do HiFi veže). Podstatné je, ak bude android TV box pripojený do LAN siete či bude viditeľný rovnako, ako je viditeľný hociktorý smart televízor. Ide mi o to, aby som z Youtube appky z mobilu spustil streamovanie, najlepšie bez nutnosti zapínania starého kuchynského televízora, a tiež bez nejakého manuálneho spúšťania Youtube appky na android TV boxe. |
otrubek
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Streamovanie z mobilu na android TV box, o...Keby si to trocha zrozumiteľnejšie a kratšie napísal, možno by ti niekto aj odpovedal. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@otrubekPokud je pro Tebe složitější spouštět YT přímo v tom Android boxu proti přenášení signálu o další přístroj dále, tak zde se asi nemá smysl dále bavit |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@KarnerProste chcem jednoducho streamovat z YouTube appky v mobile cez domacu LAN do android tv boxu, ktoreho audio vystup pojde cez zosilnovac.Funguje to tak? Nemam s takymto zariadenim ziadne skusenosti, vedeli by ste nieco dopirucit? |
otrubek
![]() |
|
@motanek79Pre mna by bolo pohodlnejsie streamovat YT z mobilu ako kvoli tomu zapinat okrem android tv boxu aj satary TV, aby som tazkopadne cez dialkove ovladanie ovladal tv box, odklikal YT app na tv boxe a zlozito zadaval znaky na dialk. ovladaci do vyhladavania toho co chcem pocuvat z YT. Neviem ci ma rozumiete... |
otrubek
![]() |
|
RE: Streamovanie z mobilu na android TV box, o...Kup si Bluetooth reproduktor Bose a máš vystaráno |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
![]() |
|
RE: Streamovanie z mobilu na android TV box, o...A android box se ovládá myší, zadnej ovladač |
Zemak
![]() |
|
@otrubekTak asi najjednoduchsie je potom 3,5jack z telefonu do chinch veze pokial iba audio Ti staci. |
kuloo
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
StreamovanieNa Android box nainstalovat KODI , do mobilu aplikaci Yatse remote apotom jde z mobilu streamovat cez wifi vse do android boxu |
markb4321
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Streamovanie z mobilu na android TV box, o...Mas u te HiFi veze alespon Xaviany ? :) |
Zemak
![]() |
|
Dakujem vám za reakcieto Zemak - Xaviany nie :), ale moja LG HiFi vežička má celkom dobrý rozsah, aj dynamiku. Floydov, ACDC, Springsteena atď. by som nemohol počúvať cez repro televízora. |
otrubek
![]() |
|
![]() |