Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

GOSAT GS 7070PVRi s WiFi USB adaptérem

Kvůli využití potenciálu HbbTv chci pořídit uvedený přijímač. Dle zveřejněných technických parametrů má 2 vstupy USB, z toho zadní je určen trvale pro připojení HDD (nahrávání) a boční pouze pro připojení flash disku v režimu čtení. Bohužel nemám v místě instalace ethernet, ale silnou a rychlou Wifi, proto potřebuji použít Wifi USB adaptér. Máte někdo zkušenost s bezproblémovým využitím Wifi adaptéru, navíc instalovaného do bočního USB vstupu, který má zatížení max 500 mA? Též připadá v úvahu USB rozbočovač do zadního vstupu dimenzovaného na 1A, ale nejsem si jist, zda se HDD a adaptérem nepoperou...

RicardoH
Registrace: 11/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GOSAT GS 7070PVRi s WiFi USB adaptérem

Pokud to není adaptér přímo pro tento účel (aby spolupracoval s tímto přijímačem), nemůže to fungovat. Jak bys chtěl do toho krámu nainstalovat ovladač?
Má to ethernetový konektor, použij ten.

Martin79
Registrace: 7/2008

Hbb potenciál spôsobil, že "rýchlosť" prepínania medzi HD kanálmi je 4-5 sekúnd.
...Skús si to v praxi predstaviť...

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

GOSAT GS 7070PVRi s WiFi USB adaptérem

Pouzij extender nebo-li opakovac signalu napr. tp link. Ale takovy co prijima wifi a vysila wifi ale ma take ethernetovy vystup. Ten pak muzes spojit s prijimacem. S wifi adapterem jsou problemy s ovladaci. Vetsinou na linux nejsou a kdyz jsou jako treba neco pro tp link, instalace je komplikovana pro nekoho co neovlada linux. Extender je nejlepsi reseni tveho problemu. R^

aslivins
Registrace: 3/2006

4-5 sekund pri prepinani HD kanalov s HbbTV ??? To snad nie... :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@RicardoH

Použij AMIKO WLN-880.Instaloval jsem a HbbTV funguje - router byl ale přímo v místnosti.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

ak funguje amiko, tak bude fungovať všetko s čipom Ralink 5370

noces
Registrace: 9/2010

@noces

R^ R^ Používám tyhle Ralinky na vše,co mi přijde do ruky,zajímavé,že ukazuje každý jinou silu signálu,ale frčí vždy

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Tieto Ralinky v prijimacoch este nesklamali... a stoja v Cine par centov. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

taky je odtamtud mám A idu do feather :8) :8)

korkoran
Registrace: 10/2006

Ty ralinky šlapou, o tom žádná, ale aslivins radí dobře, připlat dvě stovky a máš to "po kabelu" a ještě jsi zesílíš signál...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@P 222

Měl jsem ten přístroj v ruce, instaloval jsem ho na přání zákazníka. Nevím, kde přišel autor recenze na ty časy přepínání - standardně do max 2 sec a to kterýkoliv program. HbbTV bez problémů - dědula i babča byli spokojeni, že ty svoje ordinace můžou vidět kdykoli se jim zamane.....

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Nekupuj ma to hrozný obraz a přepínání programů tak 4 6 sekund. Jinak ten USB adaptér co doporučuji v té recenze funguje dobře i při slabé Wi-Fi. Stim přijímačem. Měl jsem doma 4 ks a všechny měly hrozný obraz. Není nad linux.

satman1
Registrace: 9/2010

Já to nechápu, v dnešní době, kdy se dá koupit dm525 za 129eur z Německa, nebo u nás, to je jedno, tak řešíte křápy za pár korun. Počítám s tím, že kdo tohle čte, tak je někde "jinde", než běžný uživatel-důchodce, který sem nechodí...

tukan

@tukan

@tukan:

Nie kazdy, kto sa tu zaregistruje, je nevyhnutne TV maniak. Novacik potrebuje radu, aby sa dobre rozhodol. Napr. prechod z kablovky, kde nebol dovod nic riesit.

DreamBox DM525 a GOSAT GS 7070PVRi stoja zhruba rovnako. 7070PVRi ma 2 tunery a podla recenzie na tomto portali umoznuje sledovat a nahravat, alebo 2x nahravat lubovolnu kombinaciu 2 programov, nezavisle na parametroch prijmu. To jednotunerovy DreamBox nevie. 7070PVRi to podla tej recenzie vie s jednou kartou v citacke a ta citacka nie je UNI citacka.

bogi
Registrace: 10/2017

bogi

Mně nevadí nováčci, co se chtějí něco naučit a zaregistrují se, zeptají se na radu, spíš mi vadí chytráci, kteří něco levného koupí a pak jdou sem hledat radu "jak z ho@na uplést bič". Pokud chceš dvoutunerák, kup edision mega a nemusíš ani kupovat dreama, je to dobrý receiver...

tukan

@satman1

Tyto šroty mají operační systém založený na linuxu... Proto taky nahrávají do souborového formátu ext3...
Ale není to ten linux, který asi myslíš... :laughing:

Martin79

mám ho 14 dní

Tento přijímač jsem pořídil před 14 dny, přechazel jsem ze stařičkého GoSat 7055, nejsem moc v tom zběhlý, tak jsem zase šáhnul po GoSatu. Pokud přepínám mezi programy tak až za 5-6 sekund se zobrazí obraz na kanálu, otřes. Těď mi navíc začaly zlobit kanály na kmitočtu 12344 khz, čtčko se začlo kostičkovat v půlce obrazovky zůstane stát obraz a zbytek běží dál, tak na 1-2 sec.

czifry

@czifry

Vítej ve světě nových přijímačů Gosat. Pardon, šrotů... Rv

Martin79

@Martin79

Njn stane se. Tak ted po čem jiném se poohlédnout?

czifry

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra