, sekce: Zkušenosti |
|
RTVS kartaVie niekto povedať, aký čas uplynie od požiadania do dodania de-kódovacej RTVS karty? |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
|
|
JozefOk, bral som to inak. Dobre |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
|
|
@teleclubTak jak Ti JozefBA psal, některým lidem stačí jednotka a dvojka. Třeba z toho důvodu, že po zemi nemají pokrytí a nejsou otroky TV. Stačí jim, seřídit si hodinky a večer si poslechnout zprávy. Krom toho mají pár FTA programů. To víš, není každý náročný, jako Ty.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
|
|
RE: RTVS kartaTa RTVS karta je dobrá leda někam do společných antén, je to úplně stejný jako karta ČT.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RTVSU nás doma sú najviac sledované práve STV1 a STV2, žiadne reklamy počas filmov, zaujímavé relácie , ktoré na komerčných staniciach nehrozia. Ale celkovo pozeráme tv málo. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
|
|
RE: RTVS kartaa aký je telefonnz kontakt na reautorizaciu kartz? nie mail. dakujem, lebo to neviem najst, vdaka |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
@tomkoNevím jak v SR, ale v ČR lze kartu ČT reautorizovat na Skylinku bez přihlášení, jen podle čísla.*******
|
ja987
|
|
@ja987RTVS karta nemá zo Skylinkom nič spoločné nepleť sem hrušky z jablkami zo Skylink karty RTVS nikdy nebude.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
@pele1ČTI LÉPE!!! Napsal jsem:za 1) "Nevím jak v SR"za 2.) "v ČR lze kartu ČT reautorizovat na Skylinku" což jsem už několikrát prováděl. Pouze jsem nenapsal "na webu" Skylinku. To ovšem normálně myslící člověk pochopí. NIKDE jsem NEnapsal, "že RTVS karta má zo Skylinkom čosi společné" Tak buď tak laskav NEDOMÝŠLEJ SI NESMYSLE a sám nemíchej hrušky s baňama. Nepřekrucuj moje příspěvky a neleč si své ego napomínáním mne za to, co jsem nikdy nenapsal. Děkuji Ti za pochopení. *******
|
ja987
|
|
RE: RTVS kartaZbytečně se vztekáš, jen upřesnil, že platí to za a) Prostě nevíš, nic se neděje.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: RTVS kartaA možná tě jen zmátl PoldaS tím svým nešťastným vyjádřením..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@tomkoTelefónny kontakt na reflesh nemám, ale mám mail na osobu ktorá to robí. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
|
|
@Tomik535Nevztekám se, jsem naprosto v klidu, ale N I K D O mě tu nebude napadat "nepleť sem hrušky z jablkami" a psát o mi, že jsem napsal to, co jsem nenapsal. U nás v ČR mají karty ČT se Skylinkem dost společného, už jenom to, že je prodával. Stačilo normálně slušně, bez invektiv napsat, že v SR je to jinak.*******
|
ja987
|
|
To rastoMôžeš mi ho poskytnúť? Môžeš aj na súkromnú poštu. Vďaka |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
RE: RTVS kartaJenže pomíjíš základní fakt, že tyto karty jsou (snad až na použité kódování, velikost, materiál..) jednoduše úplně rozdílné. Ale furt to není žádná rakovinaZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@ja987Načo sem pletieš ČT kartu keď je reč o RTVS.Tie karty sú rozdielne ako to ovocie.Na Slovensku šla RTVS inou cestou ako ČT.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
|
|
RE: RTVS kartaTak jsem schválně vyndal ze šuplíku dvě, půl roku nepoužívané karty ČT. Zadal jsem jejich čísla na webu Skylink.cz a vyběhlo mi: "ČT karta (bez servisního poplatku)", poté jsem znovu poslal autorizační zápis. Jedna naběhla ihned, druhá po 1/2 hodině za pomoci operátorky Chatu Skylink. Takže stále v ČR mají KARTY ČT hodně společného se SKYLINKEM !*******
|
ja987
|
|
RE: RTVS kartaZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@pele1TAKŽE TY SI NEDÁŠ POKOJ! Stále mě budeš napadat a psát kraviny o ovoci. Pokud jsi méně chápavý, tak ještě jednou:"Stačilo normálně SLUŠNĚ, BEZ INVEKTIV napsat, že v SR je to jinak." UŽ JSI TO POCHOPIL, ŽE SE SLUŠNOSTÍ DOJDEŠ DÁL? *******
|
ja987
|
|
@Tomik535Není to marný, možná až mi to napíše slušně, pak snad pochopím, že na Slovensku je to jinak, než v Česku.*******
|
ja987
|
|
@ja987Aké injektivy bo to len prirovnanie a za tým si stojím pretože sú to rozdielne karty.Chce to klidek a hneď sa neurážať.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
|
|
RE: RTVS kartaTomik535@ Moje vyjádření bylo jenom v tom smyslu, že ta RTVS karta je pro individuální použití prakticky k ničemu. A když běhá někde v STA, tak jede nonstop a reautorizaci ani nepotřebujeKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: RTVS kartaVěřil jsem ti toZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@PoldaSRTVS karta nieje k nicomu...Zrejme nemas chatu kde nieje signal DVB-T, pretoze Slovensko je hornata krajina. Nakoniec zrejme ani necestujes, pretoze pri cestovani v nielen EUROPE je pouzitelna na prijem verejnopravnej slovenskej druzicovej televizie, pre tych ktori maju signal z orbitalnej pozicie 23,5E...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: RTVS kartaJe hezký, že se snažíš vnutit ideu, jak je veřejnoprávní TV super a komerčky odpad, ale sledovanost hovoří naprosto jasně. Takže každej divák bere kartu, kde mu jedou všechny slovenský programy a ne jenom 2 veřejnoprávní.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: RTVS kartaPoldaSLen v tomto vlakne sa da naratat 10 poslanych rtvs kariet, takze to co divak berie, je v prvom rade na jeho rozhodnuti. Naviac vacsina z nas tu kartu ma len ako dalsiu kartu v domacnosti. Napr ja mam v dvoch izbach skylink, v dvoch freesat, v dalsich troch dvb-T a k tomu este aj rezervnu, testovaciu kartu rtvs. Vsak koncesionarske poplatky platim tak ci onak, ta karta zrat nepyta, nevidim teda ziadny rozumny dovod, preco ju doma nemat Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|