![]() |
|
Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdDoby den. Jelikoz mi skoncilo rocni predplatne MULTI, analyzoval jsem tak nabidku programu v tomto balicku a prijde mi, ze vetsina tech programu je tam uplne zbytecnych. Napr. ty tri z nadpisu.. Porad a neustale se tam filmy opakuji. Navic beckove filmy. To same Horor film, CS Film, Film +. Z celeho tyho balíčku jsem prakticky vyuzival jen NS 1,NS 2, Sport 1 a 2 a Arena Sport. Eurosporty taky umrely po Bundeslize. Jo, a Joj Cinema a nekdy NGC a NGC Wild. Prijde mi, ze zakaznik si predplati, ale prakticky vetsina programu je tam uplne na nic. Zvlast filmove. Ale uznavam, ze deti si na sve prijdou. Co si o tom myslite? Fakt mi prijde, ze se tam filmy opakuji a kvalita zadna. To uz je lepsi si poridit Flexi 7 za mensi cenu a jen s programy, ktere clovek vyuziva stale. Celkove ty vyjmenovane jsem pouzil o neco vic, jak Nova Gold :DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdJo, a navic krome Joj Cinemy nejsou filmove programy v HD. Dalsi minusStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdTéž si myslím, že je lepší mít v mobilu tři fajné dajné kamarádky a aspoň mírně pošetřit jeho paměť, než všechny ženské z okresu včetně korpulentních spolužaček ze základky.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdOno vesmes vsechny ty dokumenty,ktere nam tady cpou jsou beckove.Stale jedno a to same odkola o nicem...Rybari,kamiony,tunaci,zastavarny...Filmove to same...nejlepe celou placenou televizi v Cesku zrusit a venovat se necemu jinemu. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdDobře tak vážně![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Lolem123Ja jsem si poridil pred x lety sluzbu Voyo (tehdy i Voyo player) a dodnes Voyo sleduju i v Italii (i kdyz ne vsechny filmy jsou dostupne ze zahranici). Kazdopadne myslim, ze nabidka filmu je slusna a za levnou cenu (159kc pokud platis kartou) a navic si je muzes pustit kdy chces a kolikrat chces. V Cesku (krome HBO) bohuzel nejsou skoro zadne slusne filmove kanaly. Uplne na nic jsou Filmboxy a Film+. Joj cinema neznam. Proto jsem to vyresil tim Voyem a docela to ujde.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckNad Voyem jsem taky premyslel. Jdou ti tam zive vsechny live prenosy, co vysila Nova Sport?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@mcm1Souhlas. I ty dokumenty jsou porad stejne.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Ano, Nova Sporty 1 a 2 jedou kompletne + kanal Voyo ktery vysila pres den ceske filmy a vecer zahranicni. Tech filmu je tam aktualne okolo 2100. I kvalita ujde.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@Lolem123Taky si myslím, že Flexi 7 je dobrá vĕc, možná ta nejlepší z nabídky Skylinku. A ještě k AMC, to je náhodou jedna z mála stanic, kde můžeš vidĕt velmi kvalitní filmy, ačkoliv ty slabší mají též na skladĕ. Ostatnĕ filmové kanály jdou obecnĕ pomalu, ale jistĕ do kopru... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505No tak pokud mluvis za CR tak nevim,ale tady v It mame spoustu kvalitnich film.kanalu kterym naopak roste sledovanost. Krome premiovych Sky a Premium Cinema i treba Rai Movie ktera je zdarma a dava slusne filmy. V Cesku neni spatna Prima Max a je taky gratis.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdHlavně že před pár lety se díky chabé nabídce filmových programů zvedla vlna nevole a fa. Sky musela odohatit nabídku. Hlavně mě zase nezapomeň nabonzovat redakci, že si dovolím kritizovat něco italského. :-)Neznám filmový nebo dokumentární kanál, které by nerotoval obsah dokola. Vysvětlovali to dříve tím, že diváci nesedí před obrazovkou a tak aspoň díky opakování v různých časech mají šanci daný pořad shlédnout. Pokud má někdo nějaký mediaplayer nebo sat receiver s enigmou 2 doinstaluje si archivczsk, pro neomezené znalostí pouze češtiny ještě je dobré doinstalovat iptv player a albatros a nebudete vědět, co si máte z nepřeberné nabídky vybrat. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1Uz se neztrapnuj. Nema to cenu. Redakce tve prispevky smazala proto, protoze jsi pomlouval a dopoustel zavaznych "preslapu". Jinak samozrejme muzes kritizovat nejen vse italske, ale i francouzske, spanelske, rakouske a tak dale. Ale vzdy slusne a bez osobnich utoku. Snad se to naucis. A drz se tematu. Co se tyce Sky jeji kanaly nemaji konkurenci a momentalne neni nic lepsiho na trhu pay tv. Ale pokud mas jiny nazor v poradku.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdPred nejakym casom som si predplacal kadejake vyssie balicky...postupne som prisiel na to, ze kvanta tych "platenych" programov nikto nesleduje, furt to chodi dookola...Cize si vystacim len so zakladom, par mesiacov mam este zaplatene HBO, ale viac ho predplacat tiez nebudem. Ked to pojde tak dalej a zavedu CA moduly, kupovat ich nemienim a vystacim si len s Plustelkou.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
@LucaBrazzaHBO neni ale spatny. Nebo se zhorsilo?Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdNie je az take zle, ale na moj vkus uz vela serialov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaHBO serialy ale nejsou spatne.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdAno, to beriem, ale u nas doma serialy nesledujeme.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdtak tak s filmoveho HBO je uz "jen" HBO serial, skoda no.... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Nabidka programu AMC, AXN, Filmbox atdChtel jsem se zeptat, nemam moznost sledovat HBO, a kdyz se tu o tom bavite, nemohl by nekdo nahrat treti dil OJ Made in America a nekam to uploadnout?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
![]() |