Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OpenPli 6.0

Chcem sa opytat, na Xtrend ET-8000 chcem vyskusat OpenPLi 6.0, na stranke vsak maju varovanie, ze su problemy s drivermi (zvuk, padanie GUI)
Je tu niekto, kto pouziva verziu 6.0 a vie napisat, ci mu to funguje v poriadku ? Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OpenPli 6.0

OpenPli 6.0 mám na X-Trend ET-9500 a cca 2 mesiace mám také zmiešané pocity. Všetko fungovalo OK, až keď som sa vrátil z letnej dovolenky a dal všetko aktualizovať, tak sa objavili chyby. Prestala fungovať Foreca a čo mi najviac vadí, že GUI sem-tam vypadáva. Niekedy je potrebné aj 3-4 krát reštartovať prijímač, aby sa GUI rozbehlo.
Len keď budem mať trošku času, vraciam sa späť k 4.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@LucaBrazza

Mě to funguje celkem dobře, jen po aktualizaci se mi rozhodí nalezené stanice. Stačí nahrát setting z počítače a je to OK.

mhruska
Registrace: 8/2006

Diky za informacie, cize verzii 6 este treba dat nejaky cas na doladenie a zatial pouzit skor 4.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Foreca nefunguje cca 3 tyždne aj v iných image. Maju "poruchu".

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Dajte si novšiu verziu pluginu Foreca. U mna v.3.2.0 šľape bez problémov.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Nechcem zakladať nové vlákno. Nahodil som OpenPli 6.0 a v pluginoch na stiahnutie nie je nič. Zeleným tlačidlom. Má to tak byť, alebo treba niečo nastaviť? Treba z niekadiaľ stiahnúť opkg?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Už mi to funguje, mal som výpadok netu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Mas to nahodene na F1 ? Funguje vsetko ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Nie na F1, na EVO Nova IP. Na F1 mám OpenATV. Funguje bezproblémov. Používam na každom mojom boxe OpenATV. Ale na EVO Nova IP neviem čo robili, ale po poslednej aktualizácii sa nereštartuje box /nenabootuje sa/. Posledný dobrý je 25.10.2017. Teraz som na Novu nahodil OpenPli 6.0 zatiaľ funguje bezvadne.

petersk

Aké je heslo do telnet?

petersk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra