![]() |
|
Zrušení párováníVážení obchodní partneři,od 10/11/17 končí podmínka párování přijímače se Skylink kartou pro produkty B12 a B24 (včetně historické služby Multiservis). Při uzavírání nové smlouvy na B12/24 není nutné čekat na validační kód a smlouvu lze dokončit bez jeho zadání. Také lze odpárovat Irdeto přijímač s kartou Skylink po uplynutí závazku 12, resp. 24 měsíců prostřednictvím nového tlačítka „Odpárovat/ukončit smlouvu" ................................ No fajn ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
delta1a Vy jste partnerem? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Zrušení párováníto jim stejne nepomužežádosti o zrušeni inkasa nabo trv.prikazu jsou na stolech titanic jde ke dnu ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Zrušení párováníja už som kartu utopil.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Zrušení párováníA je to tu zas. Zase se tu bude překřikovat, kdo z těch tří na satelitu je nejlepší.... Samozřejmě každý bude kňučet za toho operátora, jehož kartu má zrovna v přístroji. Že se na to nevykašlete. Ať si každý platí co chce, ne? Televize zdarma prostě nebude, s tím se smiřme. A každý operátor má svoje pro a proti, o tom se snad bavit nemusíme. Řešte raději technické věci, od toho tohle forum kdysi dávno vzniklo..koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@Delta1Chcel by som Ťa poprosiť aby si to vysvetlil nejak po lopate, nie tak komplikovane...Pripadá mi to ako keby si bol ich nejaký hovorca, nič v zlom ![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
D4ve, kostik123pro D4ve:Pokud pertnerem nazveš prodejce-technika-montážníka, tak ano. pro kostik123: Polopaticky: Až někomu klekne přístroj, může dát kartu do jiného satelitního přístroje! A nemusí po skončení závazku sám žádat o odpárování, které běžně trvalo cca 14 dní! Někteří by mohli vyprávět ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1Dakujem, to som potreboval vedieť. Neurážaj sa, nemyslel som to v zlom. Len mi to tak vyznelo, ak sa Ťa to dotklo tak sa ospravedlnujem.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
kosti123V pohodě-nedotklo, rád vysvětlím, neboť párování v případě závady bylo pěkným op.ruzem![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1odpárovávám skylink párkrát do měsíce,je to tak 5 minut telefonátu a u přijímače |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrTo máš dobré.Asi jsem nebyl na VIP seznamu ![]() ![]() Navíc když píšeš párkrát do měsíce a sám tvrdíš, že skylink ready neděláš, tak to se u vás někdo hodně činil s instalacemi v dotaci, a pak na to hodil bo.bek?! ![]() Nebo jak to je ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1mě nezajímá,kdo je čí zákazník,zavolaj jedu a inkasuji |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zrušení párováníNo vždyť to říkám, nejsem VIP!Máš větší kliku, tobě to udělají hned! ![]() No teď si to hned-díky tlačítku- udělám sám ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1to je nějaká novinka?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zrušení párováníPro VIP asi ne, pro ostatní bych si troufl říci, že ano![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1zas nic nevím,seš tajemnej jak hrad |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJak tajemnej?! Do teď to nešlo!Od dnešního dne to je nový nástroj v AkW! Informaci o tom, si přečti v partnerské zóně! Co víc bys chtěl vědět?? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1ty kraviny managera nečtu |
pierrepetr
![]() |
|
NOVINKAhttps://ctrlv.cz/jMeV |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo vidíš,že to jde!To zas já novinky a informace čtu na několika webech ![]() Hlavně mám rád ty, které mi zjednoduší a zrychlí práci ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1zatím nevím,jak to funguje,vždy sem musel mít zapnutý přijímač a online být se skylinkem,třeba to maj vychytaný |
pierrepetr
![]() |
|
Delta1A přijde Vám to v pořádku psát tyto věci na parabolu? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
D4vePřijde mi to naprosto v pohodě, protože:1.Parabola má od M7-Skylinku informace zveřejněné kolikrát dřív než prodejci! 2.To není žádná super utajovaná informace, kterou by laik neměl vědět! Ba naopak, spoustu lidí nevědělo, že si mají po skončení závazku sami zažádat o odpárování a řešili to s údivem až ve chvíli, kdy se jim rozbil sat přijímač! A odpárování, pak Skylinku trvalo cca 14dní ![]() 3.Kolikrát tu jsou zveřejňované zprávy prodejcům i se jmény manažerů atd..! To ti nevadí?! ![]() 4.Navíc zde zveřejněná zpáva není celá ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Zrušení párováníVšak tento portál je hlásná trouba Skylinku, takže to vůbec nevadí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@D4veno jistě,když to nenapíšu já,napíše to jinej a třeba jinde |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |