Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Uniblock M7 a ICE karty

Karta číslo 4280189.... byla odebrána z evidence - je nutná registrace. Po registraci je nutno zaplatit "Reaktivační poplatek". Karta má aktivní vyšší zabezpečení Layer2B - nelze ji použít v CryptoWorks nebo UNI dekodéru.
Tak takhle se ted prezentují karty na servisním webu v případě dlouhé nečinnosti a neplacení Serpo. :((

ZDK1
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Uniblock M7 a ICE karty

Tady je aspoň legrace když člověk čte, jak by měl Skylink cosi vyhlašovat k nějakýmu datu. No to je asi stejný, jakoby majitel potravin začal vyhlašovat, že od určitýho data už bude přijímat jenom pravý bankovky a ty falešný ať mu lidi nenosej :)))
V reálu samozřejmě běžnýho usera s originál Irdeto dekodérem a čtečkou nic nezajímá, protože mu všechno pojede jak má. A ti s neoriginál UNI musí holt nastoupit na svýho prodejce a dát mu co proto :8)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@jamess96

Mě v tomto Glisník nezajímá. Co s tím má co dělat?
Ale nechme toho, nenechám se kvůli tobě a tvým kámošům strčit na black list kvůli osobním vzkazům.

Vlastně ještě jedna věc. Když jsem v minulosti po někom chtěl, aby mi konkrétně ukázal, že obhajuji něco, co Skylink udělal špatně, že je to podle mě OK, tak jsem se nikdy odpovědi nedočkal. A nedočkáme se ani od tebe.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@Fanyn

... ale jaasi se v těch reklamách nemluví o tom,za jakých podmínek to bude zákazníka "stát" aby to bylojakože za tu jednu korunu :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@joscer

také nechci jít do náně,ikdyž už jsem měl několikrát tu čest.
Ode mne si už dostal vždy odpovědˇ na to,na co si chtěl,ale to je jedno!
Kašli na to a neprudˇ ...
Já už budu hodný,Joscerku :laughing: :laughing:

jamess96

@PoldaS

v zásadě máš pravdu,ale pokud mne pamětˇ neklame,tak při registraci karty(jakékoliv) byla i položka na jakém zařízení karta poběží. Já psal Humax 5100s - pro Skylink.Myslím,že pokud to lidé vyplnily(nevím,zda-li to byla poviná položka),tak má Skylink podrobný přehled,kdo co má doma za STB a klidně dle mého názoru mohli tyto usery "upozornit" že dejme tomu do konce roku 17´ jim UNI čtečka v přístroji s kartou ICE nepoběží a dát jim prostě šanci budˇ na výměnu (modul VIA Orca) a nebo prostě aby dál neplatili dlouhodobě balíčky do předu či SERPO s tím,že jim nikdo neřekne,že jim to cca za měsíc po platbě chcípne...
:bigeyes:
Totˇ můj názor a tetˇ do mne :laughing: :laughing:

jamess96

Vsak dokopy o nic nejde, komplet balik stoji 45€ mesacne, Irdeto modul jednorazovo cca 30€.
Ten kto nema box s CI slotom, moze kupit skylink ready box s mensim doplatkom par desiatok € a ide sa dalej.
Co sa tyka sharujucich, ktorí kvoli strate oveciek vyplakavaju, nuz bolo treba ratat s tym, ze donekonecna sa nikto dobrovolne okradat neda a uz ked chcu okradat, tak sa davno mali pokusit hladat funkcne riesenie a necakat, ze im niekto gratis podhodi hotovy funkcny oscam na net :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Chtěl bych vidět, který operátor si zaplatí 5 minutový reklamní spot, v kterém bude vysvětlovat stále dokola podrobnosti dané nabídky. Vždyť posluchač na konci takového sdělení by stejně nevěděl, co bylo řečeno na začátku.

joscer

@pierrepetr

Ne každej řeší, jestli má Primu Cool v HDčku... Hlavně, že ji má.

LubosD
Registrace: 7/2010

@joscer

nic proti tobe ale takhle zarputileho obhajce h.o.v.e.n. jsem jeste nevidel jedine snad ten ovcacek ale je to tvoje vec.
a pokud by ten operator byl tak skvelej nepotrebuje obhajce alias extremistu a bude se to chvalit samo a pojede to take samo.! ale to bohuzel neni.a az rozjede jeste T2 tak to bude opet voprus.bohuzel.
upozornuji ze to neni nic osobniho proti tobe-klidne agituj dal :))) a zdarma

kristian1
Registrace: 7/2016

@arioner

V UNI chodí i FlixTV. Dokonce i Digi, i když ta vynucuje pronájem STB.

A hlavně si nemyslím, že se freeSAT bude takhle střílet do nohy.

LubosD

James96
Vsak vyhlasenie, ze 0d96 tento rok konci a zaroven budu karty vyssie zabezpecene je dlhsiu dobu aj tu v clankoch na parabola.cz. Preklapanie kariet riesia postupne a priebezne po skupinach a tak sa presne neda urcit datum, kedy bude ktora karta preklopena. Ak teda niekomu prestane karta slapat, prve co treba spravit je volat call centrum a dohodnut sa ako dalej. Bud ziadat o vratenie predplatneho, co by nemal byt ziadny problem, vsak nie je problem kartu zo dna na den deaktivovat, alebo spravit to co bolo treba uz davno a vybavit sa vhodnym zariadenim. Investicia cca 30€ - 50€ po viac ako 5 rokoch je na dnesne pomery zanedbatelna. Ja len v Lidli kazdy tyzden nechavam 50€ a nespominam si, ze by som sa niekedy kvoli tomu stazoval pri pokladni :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@kristian1

Mě je jedno, jestli je to z tvé strany něco osobního nebo není. Ale vezmi si příklad.

Už léta se tu řeší to, že se cosi slibovalo zadarmo, protože to bylo, kromě jiného, napsáno na obalu karty (tam sice bylo "pouze" CZ+SK programy v ceně karty), a že to měl nový vlastník akceptovat a dodržet.
A teď se řeší funkčnost karet v UNI.

No a já napíši, že stejně jako bylo na obalu napsáno (údajně) cosi o čemsi navždy zadarmo, což si lidé pamatují, tak tam také bylo, že ICE karta je určena pouze do LICENCOVANÝCH dekodérů. Ty starší do CRW/IRD, ty pozdější už jen do IRD.
A co se stane? Jsem osočen z obhajování kroků Skylinku, aniž by se dotyční skutečně zabývali tím co sděluji, že poukazuji na rozpor v pohledu na věc těch, co tu diskutují. Jednoduše řečeno, že diskutující si použijí pouze to, co se jim hodí. A s tím já se nikdy nesmířím. Stejně bych se choval, kdyby šlo o freeSAT či jiného operátora, přestože mám Skylink.

joscer

@jozef BA

Že se to píše na Parabole, to je pěkné, ale tu většina zákazníků nečte.

Hlavně pořád čekám na to řešení, jak vybavím modulem Irdeto 8tunerovou kartu od TBS napíchnutou na Tvheadend. Odpovídající řešení za pomoci Skylink Ready přijímačů neexistuje. Jak si třeba naplánuju nahrávání na jedné TV a podívám se na nahrávku na jiné?

Hovada ze Skylinku by mohli lidem aspoň předem poslat SMS, že jim to za týden možná přestane fungovat.

LubosD

@joscer

No a teď Skylink úmyslně činí kroky, aby to v těch LICENCOVANÝCH dekodérech CRW dál nechodilo. Svinstvo, odešel jsem.

LubosD

@LubosD

Ktorá Digi karta funguje v UNI čítačke?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ach pardon, to bylo asi Digi HU a RO.

LubosD

@petersk
v kazdej kde je emulator oscam a idu tam zadat data
@skylink
uz konecne poslite ins. na vsetky karty nech je pokoj
@share
kazdy kto ma lepsi server ho ma v emulatore oscam a uz to ma davno poriesene upravenym oscam
@plackovia
treba zvykat ze uz nic nebude za hubicku a suche z nosa a aspon sa porusia servere ktore vyrastli jak huby po dazdy a ziaden rusacek za 4 dolace ale poctivo 10€ :laughing:

furo
Registrace: 1/2007

@joscer

jiste.akci NAVZDY ZDARMA bych vubec neresil kazdy rozumny clovek vedel ze je to nesmysl a tisice lidi zaujalo slovo ZDARMA a to je prave ta cilova skupina skylinku.! osobne jsem do toho nesel prtz tehdy byl lepsi operator upc a skylink byl predrazenej na vstupech. a take alternativni prijem.
ten kdo nechtel prejit k placenemu serpo skylinku nemusel a mohl ukoncit smlouvu-stale ta stejna cilova skupina.
ani UNI bych neresil.pokud chci mit svuj prijimac vyberu si ten SVUJ a kdyz to na nem nepojede pujdu jinam.ale UNI nic nevyresi.sdilet se bude dal.akorat skylink prijde o zakaznika.
a ono je rozdil serpo zakaznik a balickovy zakaznik.
proste skylink ma svoji cilovou skupinu zakazniku kteri mu to nejakych 12let zerou.!
takze jsme to vyresily a muzeme se venovat dulezitejsim vecem.a je Nedele. :)))
mej se fajn.hlavne cisty obraz.a perfektni prijem.a take ten obsah.! zdar

kristian1
Registrace: 7/2016

@LubosD

Ani DigiHU a RO karta v UNI čítačke nefunguje.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@LubosD

přesně jak píšeš končí mi poser a nemohli napsat k těm slintům že když si zaplatím poser nebo něco vyššího že už nebude karta ICE funkční jako CRW ;P

Registrace: 4/2017

@petersk

Miešaš hrušky s jablkami, čo s tým má digi ?

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@furo

Bavíme sa o UNI čítačke, nie o share.

petersk

@Rasto1978

Nič, len som sa spýtal LubosD, že ktorý Digi karta funguje v UNI čítačke, lebo to on tvrdil

petersk

@petersk
unicitacka je v kazdom boxe!!! to len soft ju upravy pre dany kodovaci system a kartu.

furo
Registrace: 1/2007

@furo

Mne to načo píšeš? Myslíš, že neviem? :))) :)))

petersk
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra