Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Uniblock M7 a ICE karty

Karta číslo 4280189.... byla odebrána z evidence - je nutná registrace. Po registraci je nutno zaplatit "Reaktivační poplatek". Karta má aktivní vyšší zabezpečení Layer2B - nelze ji použít v CryptoWorks nebo UNI dekodéru.
Tak takhle se ted prezentují karty na servisním webu v případě dlouhé nečinnosti a neplacení Serpo. :((

ZDK1
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

Skylink ready přístroj Alma má UNI čtečku?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

RE: Uniblock M7 a ICE karty

Urcite ne, je to IRDETO ctecka.

HYPER
Registrace: 11/2010

ALMA 1000 = AMIKO IRD 7800. Je tu o tom test.

HYPER

@joscer

Ano ,má a čte upravené ICE/ na čisté irdeto (2 karty vyzkoušeno)Jest-li je M7 jiná tak to nevím
Obě ICky mi skylink vyměnil za č.102.... a 104.....

korkoran
Registrace: 10/2006

@joscer

Jo,bude to tak,jak říká HYPER (připomíná mi to cholesteromii-což mám já ) Rv Rv

korkoran

Tyhle prijimace se myslim prodavali taky pod oznacenim Schneider v satelitnich kompletech.

HYPER

@HYPER

Ovladač k ní mám Amíko,tak jsem ji dostal.Poslední sofware má 5/2014 a oproti předešlé Almě 1000, daleko rychleji přepíná,až je mi líto,dát ji z ruky

korkoran

jjery@ To můžeš. Ale návrat zpátky je pak zase se smlouvou a vůbec je to celý podstatně krkolomnější, než u Skylinku. U něho buď zaplatím nebo nezaplatím (nebo si předplatím třeba jenom nějakej balík na mnou zvolený období), žádný výpovědi ze smlouvy, vracení karty nebo zařízení atd. Skylink je v podstatě na úrovni předplacenky mobilních operátorů, zatímco freesat na úrovni klasickýho paušálu.

LubosD@ Experimenty jsou hezká věc, ale většina lidí se akorát dívá na TV a hračičky jdou mimo ně ;)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Pokud někdo vlastní originál CW a karta mu zdechne, tak nepochybně Skylink řešení najde - jenomže těch, co mají nějakej funkční CW CAM, je jak šafránu. Vesměs všechny tyto moduly odešly spolu s příchodem S2.
_______

No nevím, mně i dvěma známým běží v Technisatech Technisat CW moduly úplně v pohodě a vůbec jsme nepotřebovali nějakou výměnu za Irdeto. To bohužel nastane až s vypnutím CAID 0D96. Takže pochybuji, že nás bude jako šafránu a že to Skylink bude nějak řešit. Prostě si koupíme nové moduly. Ale zrovna ten (konkrétně u mě) Technisat multicrypt (CW/Conax) funguje např. pro dodatečné dekodování na Technicorder ISIO STC o mnoho lépe než nové Irdeto moduly.

jirka67
Registrace: 2/2006

Kolik se jich tady v ČR reálně prodalo? V dobách, kdy byl v prodeji, měli prakticky všichni něco se čtečkou CW nebo UNI a CAM si koupilo akorát pár fandů. A to ještě spousta CAM z té doby zdechne na nových S2 TP, kde prostě nedají datovej tok nebo počet PIDs (třeba TP s ČT). Prostě nevěřím, že zrovna toto bude nějak zásadní problém. Notabene s ohledem na to, že problém nebyl ani v době, kdy Skylink ukončil SD MPEG-2 a přešel na HD/SD MPEG-4, což pro spoustu lidí znamenalo nutnost nákupu novýho přijímače. Osobně se přikláním k názoru, co někdo napsal výše, že celej humbuk se týká akorát sdílečů, kterým se šlápne na kuří oko ;)

PoldaS

Vůbec nedělám nějaký humbuk a nevadí mi vyměnit CW modul za Irdeto (i přesto, že mi nyní CW funguje lépe, Irdeto jsem už zkoušel).
Jen nesouhlasím, že CW modulů je jak šafránu a všichni (tedy drtivá většina) mají UNI čtečky. V mém okolí kromě výše uvedených 3 známých s Technisaty má asi dalších pět lidí CW moduly. A všechny šlapou v pohodě, vůbec tedy neplatí, že by zdechly s nástupem S2 TP. Možná jen některé.

jirka67
Registrace: 2/2006

Jak jsem už psal, tak čistý CW CAM byly v prodeji v době, kdy tady frčely přijímače přímo s CW čtečkou nebo s UNI a CAM byla pouze okrajovka, protože to nikdo k ničemu nepotřeboval. Ani televizory ještě běžně nebývaly s S tunerem, kde by to šlo použít. A nějaký mašiny, který neměly ani tu CW čtečku a ani UNI, a ten CAM se teda musel použít, se daly napočítat na prstech jedný ruky.

PoldaS

@PoldaS

V tom máš pravdu.

jjery
Registrace: 12/2012

@PoldaS

Asi budeš mať pravdu, s tým CW modulom je to tak, že ak predajca vtedy povedal, že ako to je. Neviem, ja som kupoval modul pred 6 rokmi a už vtedy som kúpil Irdeto modul. Asi sa zase vrátime k predajcom, že nahovorili ludí, že nech si kúpia cw modul a karta pobeží na veky. A bohužiaľ sa mýlili.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

patril

som bohuzial ku ludom, ktori sa nechali oklamat kedysi davno...pretoze som kupil dve skylink karty za 7.980,- slov. korun a ku tomu nepochopitelne dva CRW moduly v cene 2.980,- slov. korun. Mam ich odlozene ako specialnu pamatihodnost a foto CRW CAM s kartami Skylink su tu kdesi v albume. CEST ICH PAMIATKE...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

A k tomu karta Czechlink se Zeměkoulí za 3500 kaček. No holt sledování TV je drahej špás :)))

PoldaS

@PoldaS

Karty cryptoworks se registrovaly do 15.3.2011, tedy i jen do modulů CRW v TV, ve kterých jsou doposud po výměně za ICE, které byly na zachování funkčnosti těchto modulů určené.Některé TV vydrží i déle než přijímače SkyLinkReady ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

@Avernet: prý výmysl! A to tu píše někdo, kdo v Humpolci nebyl... to je tedy úroveň ;P

x008
Registrace: 9/2017

@x008

a na to ses musel registrovat,chudinko

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Přeci to x008 nebude psát pod svým pravým nickem. To by mohl být poznán. :)))

joscer

@joscer

Kdo píše pod svým pravým nickem, tak skutečně riskuje, že jeho totožnost bude odhalena... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Já jsem ale o totožnosti nic nepsal.

joscer

@joscer

Sémantické hrátky! Poznán = identifikován, ztotožněn, odhalen, demaskován etc. :))) :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Reakce Skylinku na dotaz, jestli se tenhle hnus dotkne i karet ČT: V tuto chvíli ještě nemáme Vámi požadované informace. Prosím počkejte na oficiální zprávy, které vždy uvádíme v sekci Novinky na našich webových stránkách.

LubosD
Registrace: 7/2010

@rs505

Svědek u soudu či při vyšetřování je také dotazován, zda toho či onoho člověka poznává. A přitom třeba jeho totožnost nezná.

Toť vše.

joscer
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra