![]() |
|
Uniblock M7 a ICE kartyKarta číslo 4280189.... byla odebrána z evidence - je nutná registrace. Po registraci je nutno zaplatit "Reaktivační poplatek". Karta má aktivní vyšší zabezpečení Layer2B - nelze ji použít v CryptoWorks nebo UNI dekodéru.Tak takhle se ted prezentují karty na servisním webu v případě dlouhé nečinnosti a neplacení Serpo. ![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259 | |
![]() |
|
@joscerJá mĕl samozřejmě na mysli totožnost v pickwickovském slova smyslu,,,![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyRAFI007@ Kolik televizorů mělo v roce 2011 satelitní tuner? Z tý doby si pamatuju tak akorát na TechniSat za bratru 40 tisíc kaček, což byl prakticky neprodejnej artikl. Jinak se prodávaly receivery TechniSat s CW/Conax čtečkou a nastupovaly přijímače S2 s UNI (Golden Media, Arišrot atd.)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyJá mĕl samozřejmě na mysli totožnost v pickwickovském slova smyslu,,,![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@PoldaSTřeba Panasonicy. Jednoho z roku 2009 mám doma a stále jej neplánuji vyměnit. Byť - pravda - jeho satelitní tuner jsem kvůli šílenému ovládání nahradil nejprve za Dreamsky256, následně VU uno, nyní VU solo4k. A přijímač nehodlám měnit - raději vyměním operátora, když bude nejhůř, mám v solu i pozemní tuner.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Reakce freeSATuUž mi přišla odpověď z freeSATu ohledně vypínání 0D97 a uniblocku:Dovolujeme si Vás informovat, že Vámi zmíňované změny prozatím neplánujeme. O veškerých změnách budou naši klienti informováni na našich internetových stránkách. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyLubosDVsimni si ale slovo "prozatím".. cize moc by som sa na to dlhodobo nespoliehal :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Reakcia freesatuZbytočne si im písal, ani nevedia, o čo sa jedná a na iné podobné otázky by odpovedali presne tak isto.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 322 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartypanasonic nel sat tuner v 2008 na tuty mozna i driv a to mluvim o vyrobe v cechach.v england nevim. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@PoldaS2011 desetitisíce TV s DVB-S2, např. do Samsung ten rok červené CRW Smart, do LG spíše CRW Mascom. Co se týče HD SAT 2007-2010 asi nejvice "první Ready" doporučené SkyLinkem TF 7700 + CRW Smart, (měly ale hned po doporučení problémy s rozpadáním obrazu kvůli chybě Skylink, tak od nich dal SkyLink ruce pryč.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
2011 a tv se satemV té době jsem pořidil 1.sharpa a současně čahonga 22 do kuchyně,který hraje i s plechovkou od rybiček coby CI modulem.V sharpu jsem vyzkoušel asi 6 modulů než si sednuli |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyCAM Mascom CW/IRD je mrtvola, ten nestíhá. A desetitisíce TV s S2 v roce 2011 možná na západ od nás, tady to byly řádově desítky kusů. A kolik jich přežilo do dnešní doby a poradí si s aktuálníma TP? Je to úplná okrajovka a koho se skutečně týká, tak holt nafárá do prodejny se SAT technikou pro novej CAM, stejně jako spousta lidí nafárala pro novej přijímač, když se přešlo z S na S2. Nedělal bych z toho zbytečný drama![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSTy žiješ na ukrajině ? A co je to ten problém s aktuálním TP ? Že by další z problematických testů na zákaznících Skylinku. A co zákazník, co nafárá pro CI+ do prodejny a ono to nebude fungovat.![]() |
RAFI007
![]() |
|
@PoldaSCAM Mascom CW/IRD jsem měl od dubna ještě asi tak před měsícem v TV Panasonic a v pohodě stíhal na všech TP, kde má Skylink programy pro MultiHD. Záleží prostě na spolupráci s přístrojem, kolik ten přístroj po CAMu chce "práce". V sat.přístroji Technisat S1 s ním však byly problémy.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyTechniSaty mají problém s mascom moduly. To se ví. Po přehrání software už nic nepomůže. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyICE kartě. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyMascom CW/IRD si neporadí s více PIDs, což je právě případ některých TP (např. již zmiňovaná ČT). A taky bitrate na některých TP u S2 už prostě nedá, protože má slabej hardware. Tuto informaci samozřejmě potvrdí i přímo zastoupení značky. Něco jinýho je pak Mascom IRD CI+, ten je v pohodě (až na občasný přehřívání, když dekóduje víc programů současně, ale to se home userů netýká).RAFI007@ Solidní prodejce nemá problém s výměnou CAM za jinej, resp. prodejci už znají kombinace CAM a TV, kde to chodí a kde ne. Nebo si to objednej z netu a do 14 dní můžeš vrátit. Akorát bacha, platí to pro CZ eshopy a ne ty tvoje ukrajinský ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSDobrá hláška - Solidní prodejce ví jak konkrétně funguje nový CAM a TV z roku 2011, když se podle tebe skoro tyto TV neprodávaly![]() ![]() |
RAFI007
![]() |
|
@PoldaSZnovu opakuji. CAM Mascom CW/IRD v TV Panasonic fungoval v pohodě na všech TP Skylinku. Takže tvoje první věta obecně NEPLATÍ.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyA proč by to nemohl vědět? Prodejci se SAT technikou obvykle mají dost zkušeností a sbírají informace kde se dá, takže můžou vědět ledacos. I takovou minoritu, jakou je nějakej televizní chrchl z roku 2011, co se sotva rozjede![]() CAM Mascom CW/IRD jak správně píšeš FUNGOVAL. Ale ta doba je už pryč. Zavolej si do Mascomu, mají tam celkem ochotnýho technika na servisu, navíc je poměrně dobře v obraze, a s ním si můžeš pokecat ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyFunguje stále. Paradoxně ne s posledním fw i pro irdeto.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@PoldaSFunguje STÁLE. Když ho do té TV Panasonic vrátím, tak bude pořád sloužit. Teda pokud má ICE karta nebude přepnuta na UNIblok. Takže nikam volat nemusím a ty tady píšeš bludy. Nicméně, že ten CAM již není perspektivní je jasné.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyBludy nepíšu, protože těch CAM Mascom CW/IRD jsem měl desítky (i twin provedení) a právě se servisem Mascom se řešily ty problémy ohledně PIDs a nových TP, vč. různých firmware od tuším 1.12 až po 1.27, což by měl být poslední. Možná byla nějaká várka s modernějším čipem, kde to fachá, ale jinak prostě ne. Takže buď rád, že máš to štěstí na funkční CAM, ale celkově to neřeš, protože s tím mám pořád víc zkušeností než ty![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyTo bych si ani nedovolil pochybovat. Zvláště po tvrzení, že různé starší CAM cw jsou jen okrajová záležitost a víceméně mrtvé. Zatím jsem nemusel vyhodit žádný, právě naopak mám nefunkční jen neotion irdeto, páč jsem nestihl aktualizaci. Přitom by stačilo ji třeba jen na týden znova pustit po té době. Ale nač, když je možno i na tom vydělat..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@PoldaSCo na tom chceš za zkušenosti? CAM buď jde nebo nejde. I já mám zkušenosti s více kusy, které stále jedou. I já mám doma někde vyjádření od technika Mascomu. Když mi přestal CAM chodit v TechniSatu, tak jsem se o to samozřejmě zajímal.Máš pravdu, celkově to nemá cenu řešit. Stejně je všichni vyhodíme. Někdo dříve a někdo později. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Uniblock M7 a ICE kartyA co ti na těch "MASCOM" modulech nefunguje ? Mně zrovna Mascom se sw 1.25 funguje s kartou ICE v TV Phillips z r. 2012.(že by měl původní vlastník systému CRW správně napsaný sw). Navíc modul stačilo někdy správně nastavit v expertním MENU.Co může technik od Mascomu asi jiného napsat, když to mascom.de 2014 přestal řešit, než že nestíhá hw.K tomu většina výrobců TV ma se změnami Skylinku v průběhu roků problémy, jak je vidět na neustálem hledání vhodného modulu k dané TV dle roku výroby TV / sw. Ale užij si svých bludů dobrého prodejce a věř technikovi, který je poměrně dobře v obraze. O těch co jim to funguje totiž nevíš a o ty jde na prvním místě. Jinak jsem rád, že mé příspěvky nebereš jako invektivy. |
RAFI007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 259 | |
![]() |
|
![]() |