![]() |
|
Freesat pár otázokKončí m im predplatné Skylink a rozmýšlam či ho prdĺžiť alebo prejsť na freesat. Mal by som pár otázok. Zaujímajú ma hlavne HD kanály v balíku medium. Neviem ako je aktuálny zoznam programov na ich stránke, tak sa spýtam tu ľudí čo tento balík majú zapaltený.Ide na slovensku CT sport v HD alebo je pre slovensko nedostupný? Spektrum, Prima zoom, TA3, Joj Plus, CT24 sú len v SD? Auto Motor a Sport nie je v balíku medium ? Ako je to so spoľahlivosťou signálu, výpadky? Ako funguje podpora? Pôjde katra freesat v module smith skylink ready? (teraz tam mám kartu ICE) a v uničítacke AB cryptobox mini? |
milan79
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 67 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokfreesat je asi tak 169krat horší, je to nejhorší satelitní služba vůbec![]() ![]() |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokMôžeš to aj nejako rozvieť? V čom je horší? Kvalita obrazu, podpora, signál ? |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázoknabídka programů a kvalita obrazu |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokneřekl bych, že má freesat mizernou nabídku programů.. ba naopak. Má ji nejbohatší. Problém s uni čtečkou by být neměl.. ohledně HD programů nemám přehled, ty sleduju z DIGI. A co se týče Auto motor sport, i kdyby nebyl v základní nabídce, tak je v nabídce Plus za 1 Kč.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokMne to ukazuje balik freesat plus za 4€. A ešte otázka k tej cene. Nakonfigurujem si balík, ukáže mi cenu a pod tým cenu bez DPH a tá je rovnaká. To tam majú uvedené ceny bez DPH, alebo ako to je? |
milan79
![]() |
|
@milan79velmi pravděpodobně.. to je nakonec pořádné překvapení, na jakou částku se dostaneš. Možná bysis tam mohl zavolat.. Ta cena 1 Kč za Plusko je akční cena, kterou ti můžou poskytnout. Ta platí neomezeně (já jí mám od samého začátku už x let).Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
@milan79Skús , Smart , cez sipo za 5,80 € mesačne , ja som spokojný, plus nejaké zahraničné z 19,2,E,13,0,E,4,8,E,04,0,W a 28,2,E , samozrejme iba FTA staniceDigi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 897 |
![]() |
|
@milan79Freesat medium mám takže odpovede:1. ČT HD ide aj pre SK 2. Spektrum... atď sú len v SD (časom ktovie možno budú niekedy v HD) 3. Auto moto - nieje v balíku medium 4. spolahlivosť - zatial asi na 100% (mám to necelý rok) 5. Podpora - neviem volal som tam len raz, keď došli karty - ani jedna nešla, potreboval som reflesh, nemohol som sa celý deň dovolať, ale v ten deň akurát rušili nejaké SD programy takže asi im tam volalo vela ludí. Inak komunikujú aj cez facebook. Mail som zatial neskúšal, odvtedy som ich nepotreboval. 6. V Smit-e ide v pohode (mám doma tri kusy všetky šlapú v pohode). Taktiež ti pôjde UNI čítačka. Pre zákazníkov čo nechcú od nich prijímač budú naďalej v distribúcii ICE karty (a ja dúfam že veeeelmi dlho). ![]() |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokSom tam volal včera a tá pani o tom nevedela ani toľko čo ja. Keď som sa jej spýtal, že v ako systéme kódujú, tak mi povedala , že nekódujú![]() |
milan79
![]() |
|
@milan79Už som ti písal vyššie (asi si si nevšimol). |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokRasťo:, takže aj ČT Šport, lebo pani na infolinke to nevedela. Facebook nepoužívam (stará škola![]() |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokObrazovo asi jednako ako u skylink. HDčka sú v pohode (u sd to je horšie, vidno kompresiu a to mi vadí, ale to je jednaké aj u Skylink - to vidíš aj doma). Snažím sa nesledovať SD programy![]() |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokPokiaľ to máš k 1 TV, je to so Skylinkom porovnateľné, pri 2 vychádza Freesat rozhodne lepšie. Ak chceš len karty, prijímače po Skylinku môžeš použiť. Je teraz akcia za 5,- EUR za medium na 1. porok za 1 kartu, za 5,12 na 2 karty, ak by si chcel plus HD, máš to za 9,12 EUR na 1. polrok a 14,25 EUR na 2. polrok na obe karty. Byť Tebou, skúsil by som to s nimi - prerábal som Skylink na Freesat kolegyni a tvrdila, že jej nevypadáva pri horšom počasí tak skoro ako Skylink. Viazanosť je 12 mesiacov, takže sa po roku môžeš prípadne vrátiť ku Skylinku. Pokiaľ si z okolia Trnavy, vedel by som Ti s prechodom pomôcť - Freesat dáva príspevok pri montáži, takže to klienta vyjde minimálne (v Tvojom prípade vlastne len cestovné a potrebný výhľad na 1W), Inak pokiaľ je to možné, maximum ponuky kanálov a HD je Freesat plus HD spolu so Skylink digital (základ) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokEšte čo sa týka podpory, to snáď ani nebudeš potrebovať a aj reflesh (v prípade potreby) si už vieš po novom spraviť aj sám. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokNo ja to chcem na tri TV. Momentálne mám od skylinku kombi, kartu next a tretiu len základ. 2 TV sú so sat,. tunerom a k tej tretej je pripojený Cryptobox mini. Spolu mi to ročne vychádza na 230€ (ak by som pokracoval u skylinku, tak by som zobral HD plus v kombi je veľa SD kanálov, ktoré aj tak nikto doma nepozerá) u freesatu by to bolo 3 medium za 140€ na tri telky (zarátaná polročná zľava). |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokEšte otázka k parabole. Momentálne mám dve jedna je gibertiny 90 s motorom s jednoduchým LNB na j(eden kábel). Druhá je 60ka s dvojitým LNB. Odporúčali by ste radšej kúpiť quad LNB a tú malú parabolu odpojiť, alebo to stíha aj so 60 kou? |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokAj ja to mám na tri TV, platím 14,05 € mesačne (prvé tri mesiace boli samozrejme lacnejšie). Karty som objednal priamo od nich, niečo sa v prvej faktúre za ne platilo ale nebolo to vela. Viazanosť ako bolo spomenuté - rok. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokIde to aj na 60ke. ALE nechaj si tam 90ku, budeš mať väčšiu rezervu signálu, pri silnejšom daždi ti to vypadne ovela neskôr ako pri 60ke.![]() |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokPrihoď si tam aj plus HD za 48EUR/rok a pôjde Ti to na všetkých 3 kartách. Mne osobne by napríklad chýbal Discovery Science a pôjde Ti aj ten AUTO-MOTOR A Šport - inak Freesatové karty sú ICE a zatiaľ idú zdieľať - to len tak mimochodom ...Takto celé prvý rok za 189,- EUR |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokPresne nad tým rozmýšlam aj ja ten poplatok úvodný je 5€ to pani vedela 😀. |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokParabolu dokúp pevnú 90 cm namiesto 60cm a máš Skylink v rezerve |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokTen plus balík to sú len SD programy, alebo je aj niečo v HD ? Ten Auto Motor.. sem tam pozriem, ale je tam aj dosť takých, ktoré by asi nikto u nás nepozeral. |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokDzordzo: Dobrý nápad, len to musím zajtra pozrieť či by tam dve 90 ky vošli. |
milan79
![]() |
|
RE: Freesat pár otázokhttp://sk.freesattv.tv/userfiles/sk/Programovy_sprievodca.pdftu je označené, čo je v HD. Na 1 z kariet by si mal mať dostupný plus HD na 2 mesiace aj pri objednaní Medium, tak budeš vidieť, či sa Ti to vyplatí. Ak si ale potom plus doobjednáš, predĺži sa viazanosť znovu na 12 mesiacov ... |
Dzordzo
![]() |
|
@milan79Prečo dve 90tky ? on to myslí 90ku na freesat a 60 na skylink (tak to mám aj ja![]() |
Rasto1978
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |