![]() |
|
SkyLink Live - archivZdravím, chci se zeptat, zdali vám v aplikaci funguje archiv stanic Reality Kingston a Penthous. Před cca půl rokem bez problémů, nyní aplikace hlásí, že nelze v telefonu, ale jen v pc. Kde je chyba? Díky |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live - archiv? Z důvodů právních omezení jsou blokovány erotické programy? 21/6/2017 byla aktivována geoblokace ? Službu Skylink Live TV je dostupná všem klientům včetně s SP do 31. 12. 2017 Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
....Mám zaplacený na rok Smart balíček, proto mi překvapuje, že to přestalo fungovat. Otázkou je, zdali všem, nebo jen v mém případě. |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live - archivBalíček se programově nerovná Skylink-Live TV.A zřejmě jsi nepochopil první řádek: Z důvodů právních omezení jsou blokovány erotické programy! Tedy Všem! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1na pc ok........... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrNo Pavlos PM napsal:..nyní aplikace hlásí, že nelze v telefonu...Chápeš..?! Proč to telefon asi tak píše?! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1chápu ,nevidím do tvých PM |
pierrepetr
![]() |
|
RE: SkyLink Live - archivAch jo!To není o PM, nick má jméno Pavlos PM ![]() A nešlape mu erotika v mobilu- z důvodů právních omezení jsou blokovány erotické programy! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1já rozumím,už si to psal |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |