![]() |
|
Splnil jsem si sen - mam vseAbych to uvedl na pravou miru, objednal jsem si u Skylinku balicek KOMPLET! 1100kc, ale podle me se to oplati, clovek dostane i dalsi sluzby jako bonus. Divani muze zacit :) mate taky nekdo komplet predlacen?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseJa mam taky komplet, ale kez by me to stalo 1100kc... Kazdopadne je komplet lepsi. Clovek nemusi kombinovat a o nic se nestara... Jakmile je novy kanal, mas jistotu ze ho mas.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franck![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseJa mam stale Komplet odkedy mam Skylink.GOSAT GS 7060, Skylink KOMPLET, parabola 80, monoblok.
|
Jupo
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vse![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Splnil jsem si sen - mam vses tou reklamou je to už jako na Barandově,taky k pláči,20x víc než programu |
korkoran
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseJá jsem naopak přešel po 4 rocích od Komplet k Multi. Ty programy navíc u Kombi jsem ani jednou za rok nesledoval a ani jsem se nedíval ze zvědavosti co tam běží. Většinu od Multi bych také oželel. Za rok budu uvažovat o Flexi7 a tam bych dal Sporty a oba History kanály. Bohužel proti Multi je Flexi 7 bohovsky předražené (rozdíl 49 Kč na měsíc). |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@korkoranAle na Barrandově jsou ty reklamy zapotřebí,aby byl čas na diskusi u zajímavých programů. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseNiekto ma komplet všetkých providerov, skoro všetkých😆Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseOprava, nikdy jsem neměl Komplet jak jsem napsal, jen Kombi. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseTo já měl naposled komplet někdy před 8 lety kdy tam byla jen čt 1 2 24 4 a prima a csfilm :-DFUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseaj osadka tanku zo šarikom komplet zatial zvlada |
peterxxxx
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
Re:Splnil jsem si senMožná by bylo dobře aby se zloději nezúčastňovali diskuze normálně platících zákazníků a největší drzost je, chlubit se tím že kradu![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@ALEXCZto říká moje žena,že má čas uklidit nádobí,vytřít,odestlat,vykoupat se,navečeřet,atd.Je dokonce vděčná soukupovi.![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@Lolem123Platim měsíčně 138euro za všechny balíčky (45+45+48, Cinema, Sport, Calcio). Kdybych to platil na rok tak vysolim 43tisicMam i Sky Go v ceně. Co mě trochu štve, že za tu cenu jsem čekal i přístup ke kanalum Primafila, ale ty si ještě musím platit zvlášť. Jediné co nemám jsou kanály zdarma, tedy klasické přes anténu. Kromě pár kanálů Rai a to navíc pouze v SD. Ostatní vůbec. Ale kombinuju dvbt, mám digital key. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Splnil jsem si sen - mam vseTo Vám neni? líto nalejt 1100kč měsíčně do kanálu? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxNo tak zrovna ja bych o moc neusetril. Sport+Calcio stoji dohromady pres 90euro. Tak to me uz tech 45euro navic nezruinuje a jak jsem psal mam klid a o nic se nestaram. Krom toho clovek neni ziv pouze z jidla, vody a vzduchu, ale potrebuje mit nejake konicky, zabavu...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@koaxTo je snad každého věc co si kdo platí a kolik, někdo topí peníze v alkoholu a cigaretách,ale jejich věc. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@chl32Presne tak. Ja nekourim a ani nepiju (pokud nepocitam obcas sklenku vina, tvrde vubec) a to uz docela usetrim. Mati kouri a denne dava za krabicku cigaret 8euro a to kupuje ty levnejsi. Si to spocitej za rok. Zlata PayTv.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckZítra v 02:50 hod. vysílá ČT2 pořad ,,Itálie na Moravĕ". Není to náhodou o Tobě?![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
AnubisAj tam sa platí ,ale za normálne ceny. Skor niekto iný okráda, nemyslíš?Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@rs505Urcite to bude o me.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@rs505Jde to pustit pres CT ivysilani a je to o Mikulovu! No krasa, Mikulov je srdcova zalezitost. Proto, se mi tam tolik libi a ja co mi to tam pripomina...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@Anubisvobec tomu nerozumiš však to je iba testovanie šarika |
peterxxxx
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
Podle mnevypadá splněný sen jinak. Vypni ten krám a jdi se ven proběhnout!![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@franckAsi Paganini. Nĕmecky je to Nikolsburg... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |