![]() |
|
Vyílač Hodonín - Babí LomPodle první zprávy o zkoordinovaných kmitočtech pro DVB-T2 bude obnoveno vysílání z vysílače Hodonín-Babí Lom (Stražovják) a to jako hlavní vysílač. Předběžně to budou kanály 26, 29, 33, 40, 43 a 46. Doufám, že nedojde ke změnám a budeme na hodonínsku mít zase slušný pozemní signál. Otázkou je, co to udělá s příjmem ze SR - Veĺká Javorina a Borský Mikuláš (K23 a K27).*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@omar3Právě kvůli těmto problémům se satelitem mě více zajímá terestrika a chci mít i na Kyjovsku kvalitní signál všech MUXů.Souanténní, které mi zase na střeše může načechrat vichřice bych mohl při vysílání ze Stražovjáku nahradit jednou malinkou logaritmickou a bez zesilovače. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomMám chatu v lese v údolí v difuzním poli Kojálu. V dobách symetrických rozvodu jsme přijímali TV na vidličku s ohnutým prostředním hrotem zasunutou do vstupu. Nyní by mi taky stačila malinkatá vnitřní anténa na ty tři multiplexy, ale dal jsem na střechu pořádné antény na Veselice a Rakušáky, abych měl víc programů.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomVýpadky u satelitu nedají v součtu ani tolik hodin, jako když je párkrát ročně výluka na pozemním televizním vysílači, takže se řeší nesmysly.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSKdyž je výluka vysílače, je z 90% plánovaná, takže s tím počítám. Ale když uprostřed detektivky sledované přes satelit, začne sněžit, tak se nedozvím, jestli je vrah zahradník, nebo tramvaják. A to mě seje daleko víc, než třeba skutečnost, že si nemůžu změřit hodnotu toku.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomKdyž je námraza na anténě pro terestriální příjem, tak mnohdy signál zmizí stejně jako u satelitu. Osobně u Skylinku ročně zaznamenám výpadky sotva spočítatelný na prstech jedný ruky, a to ještě vesměs v situacích, kdy je nějaká velká bouřka v Praze a je to pár minut. Za to s terestrickou mám pořád živý vzpomínky, jak jsem vyrážel na střechu se smetákem mlátit do stožáru, aby opadal led![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomProto je potřeba diverzifikovat příjem. Mám kabelovku, terestrial, satelit i IPTV. Málokdy se stane, že bych byl bez signálu, to už musí vypadnout odbavovací pracoviště dané stanice.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
K čemu byla tahle diskuze?Nedozvěděl jsem se nic. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákTo byla informace pro pozemáky. To sateliťák nemůže pochopit a ani se nic nedozví, natož aby mu to něco řeklo.*******
|
ja987
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |