![]() |
|
skylink-článokSkylink článokText zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 22.11.2017, 12:18.57
|
kuloo
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
@Steinerplasty jsou drahý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: skylink-článokMám taký pocit že ich likvidácia je v dnešnej dobe drahšia ako ich výroba.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinerto je možný,na likvidaci se dávají dotace,na výrobu ne |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: skylink-článokMladenci, to ste si zas dovolili vela. Zajtra vam to ich tunajsi troll a maskot spolu s celou uderkou spocitaju.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: skylink-článok@Warder, toto je povinné čítanie pre Skylink, úderka v tomto prípade môže akurád tak šúchať nožičkama.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@SteinerJa sa nechcem ku Skylinku vyjadrovať, ale spomenul si Telecom, čo Ti ponukol. IPTV,Magio a Digi no a o tom to je, že Ťa počítajú za 3, nie za jedného. Ak máš mobil u Telecomu a v ňom nejakú IPTV aplikáciu na TV tak ťa už počítajú aj za mobil 1x a už Ťa započítajú, že si predplatiteľ IPTV. A k tomu článku, číslami sa dá vyjadriť všetko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
@steinernezávidím ti, u nás v strediskovej vesničke si môžem dokonca vybrať optiku-100M, metaliku (t-com alebo ktokoľvek iný ako orange, slovanet a pod) 80M VDSL. Ale IPTV ma nikdy neuchvátilo a ešte dlho mu bude trvať kým začne aspoň valcovať rovnú cestu a nie prevalcovať niečo.Ideš totiž 10km ďalej a na polovici bratislavských "plochých sídlisk" kde dnes býva možno 100 možno ešte viac tisíc ľudí a zistíš že všetci majú len internetové anténky cez lokálneho provajdera. A ten je poväčšine rád že mu to vôbec nejako chodí. 4G je na tom podobne - na najväčšom "sídlisku" pri Senci ho nedá nikto z poskytovateľov... Takže za mňa stále satelit ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: skylink-článokPo přečtení článku na žive.sk jsem toho názoru ,že Skylink v nejbližší době provede velké změny.Bohu-žel pro Skylink devastující.Nezbývá než čekat. 40tisíc pirátů je myslim si docela dost.Ale nedivim se tomu. Já osobně Skylink nemusim a působí na mně jako červený hadr na býka.To od určité doby.Kdybych měl spočítat kolik peněz mi stál satelitní příjem od roku 1992 kdy první České programy vysílaly vedle družice Kopernik bylo to z iklinujicí družice Eutelsat?Výměny přijímačů výměny karet Doplatky za tvNova atd atd.Ted v nejbližší době opět změny a ne k lepšímu.Nechme se překvapit.Určitě se dočkáme. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: skylink-článokkeff@ Operátor tě oškube na internetu a pak ti blahosklonně daruje TV, kterou ale ve skutečnosti platíš i s chlupama. Už proto, že ten operátor sám musí odvádět poplatky za každýho abonenta a nic zadarmo prostě dávat nemůže.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSTak internet stále zrychluje a zlevňuje. 50/20 za 350 + 35 za tři televize mi nepřijde oškubání. Platil bych ho tak i tak.Jedinej kdo snaží se ovce škubat je Skylink.1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: skylink-článokTelevizní stanice a autorský organizace vybírají výpalný a to pořád ve vyšších částkách, takže logicky to pak operátoři přenesou na svoje účastníky. Takže ani tvůj operátor na tom není nijak jinak a jestli má dočasně nižší, než reálnou cenu, tak to zanedlouho napálkuje taky.A u Skylinku nevím o tom, že by někoho škubal, za cenu serpo 79 kaček měsíčně mně nikdo samostatně TV nedá (při srovnatelný programový nabídce). Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink-článokje to jedno, v T2 postačí ČT hd zdarma a mít doma internet kde hraje všechno, 79 je ramec a voškubávání za reklamy na jedinou televizi1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: skylink-článoku skylink není problém a drahé koupit si balíček, drahé je, že je to na jedinou telku, když na baráku mám tři a chodit s kartou do garáže nebo do ložnice nebudu, a platit dvě next taky ne1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: skylink-článokSkylink sa jedného dňa dočká krásneho pohrebu, eto vsjo...![]() |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: skylink-článokJo, toto už se vypisuje od zavedení serpo v roce 2012 a furt se to nějak nenaplnilo![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSJak to říkal ten mužík,Já nikakda nězmrzněm![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: skylink-článokvolají mi ze skylinku, minulý týden,,, pane, máte tři karty a nic si neplatíte, to je škoda, je to jednoduché a zpětnou aktivaci vám udělám zdarma,,, já že nechci, že na jednu telku to neberu a next platit nebudu,, paní na mě- a víte že můžete karty darovat nebo prodat,,,, milá paní, nikdo je nechce ani zadarmo ....já tvrdím že jejich zlaté časy jsou pryč1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: skylink-článokDědkovi volali dneska. Měl dvě karty, už na ně kašle. Multi na rok za necelou dvojku a smart za patnáctset, rekativace zadarmo..... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: skylink-článok" ..... za cenu serpo 79 kaček měsíčně mně nikdo samostatně TV nedá (při srovnatelný programový nabídce)."Kecy a zase kecy, kde jsou např. náklady 1500 Kč jen za kus plastu na který za tuto cenu bez dalších plateb stejně nic nejede. Můj operátor mi nabídne samostatně bez dalších služeb už od 229 Kč větší programovou nabídku i s více HD a to až na čtyři TV za stejnou cenu jak na jednu TV |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: skylink-článokjj, už se na skylinku probouzejí ,,, máti v pondělí přišel dopis do schránky od skylink, tak se v sobotu na to mrknu co nabízejí![]() 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: skylink-článokNo jo bohužel, když tady tvrdím, že od zavedení serpa je nesmyslné, aby nový plast stal 15 stovek, tak na to nikdo neslyšel. No snad se ještě probudí..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535Přesně tak, dnes jiný operátor běžně zapůjčí kartu úplně zdarma nebo případně prodá max. do 500 Kč nebo méně.Snad expert z Prahy, který neustále obhajuje nepřekonatelný balíček Digital konečně a logicky vysvětlí proč si Skylink za kus bezcenného plastu účtuje 1500 Kč, když na něj následně za tuto cenu nefunguje lautr nic. |
risposta
![]() |
|
@romannitra" ...ale miliony na reklamy v tv na to majú. "A ty jsi do dneška nezjistil že neustalá a otravná reklama která je úplně všude je predevším na to co se málo prodává. Je snad pohřebná reklama na máslo aby se více prodávalo oproti ostatním jiným tukům v kterých je nezdravý palmový olej a podobně? |
risposta
![]() |
|
RE: skylink-článokU Skylinku není problém si platit balíček za 239 kaček měsíčně (což je cenově pod úrovni konkurence) a celé vybavení i vč. karty je za 1 korunu. Podmínkou je doba využívání 24 měsíců (což je opět jako u konkurenčních platforem), ale zařízení pro příjem po této době zůstává majetkem účastníka (na rozdíl od konkurence, kde musí vrátit buď přímo celé nebo část). Takže bezduché blábolení o nějaké kartě za 15 stovek je úplně mimo mísu, protože to je pouze jedna z voleb, kterou může klient využít![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink-článokNení přijímač až od flexi7?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |