![]() |
|
skylink-článokSkylink článokText zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 22.11.2017, 12:18.57
|
kuloo
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: skylink-článokJako bývalý zdejší moderátor a člověk se skoro 15 tisíci příspěvky a 10 letou registrací si to neumíš najít na webu Skylinku?![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@Tomik535Pán nejchytřejší tvrdí že už stačí nějaký balíček od 239 Kč. Ty šroty přijímače co dává Skylink jakože zdarma jsou stejně takové šroty, že přežijí funkčnost jen něco přes 24 měsíců, takže vlastně takový dunajský dar. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: skylink-článokŠroty dává každej operátor. A i kdyby to vydrželo jenom po dobu vázanosti, tak je mně to šumafuk. Pak zase dostanu novej![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink-článok"Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 22.11.2017, 12:18.57"toto je hrozné fórum, absolútne jednostranné a neobjektívne! moderátor a tebe podobní môžte sa hanbiť, si urobte vlastné forum "SKYLINK CHVÁLENIE ZA KAŽDÚ CENU" a nie PARABOLA forum! ![]() ![]() ![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@NibiruTobě by samozřejmě nevadilo, kdybys měl své satelitní fórum, že ti tam někdo dává url odkazy na konkurenční stránky, že?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: skylink-článoknie nevadilo - je to rozhovor s predstavitelom Skylinku nie s Ferom z ulice |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: skylink-článokJe sice v dnešní době běžný, že se na všechno jenom plive a nadává, ale asi jdu proti proudu a když jsem se Skylinkem spokojený, tak nemám důvod to tajit![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@NibiruTakže vlastně uznáváš, že moderátor to nesmazal proto, že by tam byla kritika Skylinku, ale proto, že to je v pravidlech (nedávat odkazy na cizí fóra).Pak nechápu, proč ve stejném příspěvku s rozčilením píšeš "si urobte vlastné forum "SKYLINK CHVÁLENIE ZA KAŽDÚ CENU"." Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: skylink-článok" A i kdyby to vydrželo jenom po dobu vázanosti, tak je mně to šumafuk. Pak zase dostanu novej ".Tady žije někdo ve velkém omylu, že za dva roky dostane podprsenka celé zařízení zdarma. Dotyčný neví že je to akce jen pro nové zákazníky co ještě od Skylinku nic nemají. |
risposta
![]() |
|
RE: skylink-článok" A i kdyby to vydrželo jenom po dobu vázanosti, tak je mně to šumafuk. Pak zase dostanu novej ".Tady žije někdo ve velkém omylu, že za dva roky dostane opět celé zařízení príjmu zdarma. Dotyčný neví že je to akce jen pro nové zákazníky co ještě od Skylinku nic nemají. |
risposta
![]() |
|
RE: skylink-článokV okamžiku, kdy mně skončí závazek a smlouvu zruším, tak můžu uzavřít hned novou. Samozřejmě je to pouze hypotetický za předpokladu, že by ten přijímač skutečně odešel na věčnost. A parabola, konvertor a montáž pochopitelně zůstane taky.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink-článokTo jsem čekal že bude argumentace tímto ojebem. Nevím co bude tento člověk dělat a psát až mu skončí nelegální sdílení jedné karty na další přijímače v domácnosti. Vlastně celou dobu okrádá Skylink a směje se že za jedn poplatek pokryje celou domácnost. |
risposta
![]() |
|
RE: skylink-článokJakým ojebem hochu nešťastná? Je to zcela legitimní možnost to takto udělat, takže není důvod toho v případě potřeby nevyužít. Kdyby s tím měl Skylink tak velký problém (nebo vůbec nějaký problém), tak dávno upravil obchodní podmínky, aby to nešlo.Další přijímače v domácnosti se pak řeší kartou NEXT, což je opět zcela legální věc a vůbec se nejedná o nějaký sdílení nebo co to tady meleš za hlouposti. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSTady už někdo zapomněl na tres kvůli obhajování nelegálního sdílení jedné karty v jedné domácnosti i když to nebylo přes net. Dále si moc dobře pamatuji tvé chlubení tím jak máš kartu předplacenou na několik pětiletek dopředu a to ještě za původní nízke ceny místo stávajícich 79 Kč. Typická česky vyčůranost.Sdílení je každopádně nelegální i v rámci vlastní domácnosti v jednom bytě!!! |
risposta
![]() |
|
RE: skylink-článokTo sis asi něco pomýlil, protože sám mám kartu NEXT a nikdy jsem sdílení ani v domácnosti neobhajoval. Dokonce ani kartu nemám předplacenou na extra dlouhou dobu, protože jsem dostal Smart za polovinu na 1 rok. Ale opět platí, co jsem psal výše - jestli Skylink umožní klientům, aby si zaplatili opakovaně na jak dlouho chtějí, tak je všechno v pořádku. Kromě toho Skylink má přímo v podmínkách uvedený, že je jeho právem vrátit peníze do kreditu klientovi, takže jestli mu vadí předplacený serpo, tak ho prostě převede do kreditu a tím je vše skončeno.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink-článokSeš borec. Můžeš mi prozradit kolik dní to platí, protože donedávna byl přijímač až od multi nebo flexi7, ke smartu jen cam.Ale to bys zase nevypadal tak chytrej.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535No neviem, ja sa do toho miešať nechcem ale prijímač je už k balíčkom smart, flexi, multi.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
RE: skylink-článokTeď už jo, ale předtím byl ke Smartu jen cam a přijímač až od flexi7 nebo Multi, teď si nemohu vzpomenout. Určitě se to změnilo.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535Ja tak viem, že od začiatku to takto bolo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
RE: skylink-článokNevím kdy to změnili, ale ke smart a dokonce i flexi7 byl jen modul, přijímač byl až k multi. 24x318+1=7633,-Teď je to tedy už za 5737,-takže docela podstatně levněji. Jen narychlo jsem našel tohle: https://www.antsattv.cz/nase-sluzby-anteny-satelity-televize/skylink-anteny-satelity-televize Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@PoldaS"V okamžiku, kdy mně skončí závazek a smlouvu zruším, tak můžu uzavřít hned novou."To těžko, protože podmínkou vybavení za 1kč je NOVÝ ZÁKAZNÍK a technik potvrzuje, že v místě instalace kterou provedl nebylo dosud instalováno zařízení pro příjem Skylinku, takže za stávajících podmínek je uzavření tvojí nové smlouvy po 2 letech podvod. Není žádná výhra mít přijímač ve vlastnictví, protože po 2 letech při poruše přijímače nebo změně kódování a pod. budeš muset znovu investovat, kdežto pokud přijímač zůstává ve vlastnictví operátora, stará se on... |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
@brak232... stará se on, ale skrytě to stejně platí zákazník. I ten, kterému se přístroj neporouchá.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerZákazníka zajímá pouze výše částky která odteče z jeho peněženky (a co za tu částku dostane ve formě poskytnuté služby..). Jednoduché sčítání a malá násobilka. Jak si operátor rozporcuje zákazníkovy peníze, na kolik dílů je rozdělí a na co je použije, to je zákazníkovi naprosto fuk. |
brak232
![]() |
|
@brak232Ale já tohle přeci nerozporuji.Mě jako zákazníka takového operátora by štvalo, že přístroj za dlouhou abonenci přeplatím a stále není můj. Ale je to každého věc. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerStále nerozumím, v čem má být ona výhoda, že Skylink ready přijímač bude po dvou letech MŮJ. Můžeš mi to vysvětlit? Když pak nebudu platit Skylink, bude mi přijímač stejně k ničemu (na volné programy) a když budu Skylink platit nadále, raději bych přijímač nechal ve vlastnictví operátora aby mi ho i po 2 letech v případě poruchy, změně kódování atd... vyměnil. Nevidím výhodu v tom, abych se musel starat sám a solit další peníze navíc, když si operátor zase vzpomene vyměnit kódování a pod.Pak by ovšem pravděpodobně byla ta služba Skylinku (měsíční platba) dražší, než je teď a mohli bychom porovnávat cenu s jinými operátory kteří zařízení pro příjem pouze pronajímají a nezbavují se odpovědnosti za jeho funkci po celou dobu abonence. Nemám pravdu? |
brak232
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |