![]() |
|
Kojál a Praděd od 30. listopaduTak už je to potvrzeno |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@ja987Buď mne napadneš nebo mĕ napadneš. Tvar ,,mnĕ" se používá ve třetím a šestém pádu. Chyba to je, ale nijak tragická a kromĕ toho obecnĕ velmi častá... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@ja987První dotaz a následné poděkování bylo Chl32. Ty jsi pouze nesmyslně přispěl odpovědí..projdi si pružnější weby o TV, než je parabola.CZ. Parabola je hlavně o satelitech, takže tvé poučování co se týče znalostí webů s TV příjmem ve vztahu k době mé registrace nějak nechápu. Prostě jsem už nepružnej jak tento web.Přitom na začátku stačilo napsat nějaký odkaz. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@rs505A vjecná chiba tam je? nejde pochopyt o čem sem psal? a tadi je web profesorú a přátel jazika českího? tak přýště radšy nepoučuj o češťyně a napyš radči čosy k vjeci. jynak Ťě múže být (nebo bít) zcela fuk že jsenm míval (nebo snad mýval) z češtiny 4-.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@RAFI007Pokud porušuješ Pravidlo1, tak já tedy ne, tak mě laskavě nenabádej, abych ho porušoval, zadáváním sem odkazů. Přeji hezký den.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Ty ses zeptal, zda je tam gramatická chyba a já jsem Ti prostĕ a myslím, že i slušně odpovĕdĕl, tak nevyšiluj...Jednoduše si řekni vĕtu, ve které chceš to zájmeno použít. Nedá-li se říci ,,mne", napiš ,,mnĕ". Elementary, dear Watson... |
rs505
![]() |
|
@rs505Víš, co je tady na webu, co mne štve? Že je tady několik jedinců, kteří k tématu nenapíší nic, ale musí se za každou cenu ozvat. Vždyť si vezmi jenom Tvé dva příspěvky. V jednom mimo mísu cituješ jakéhosi vojenského velitele a zmiňuješ se o hejtmanovi Ságnerovi a ve druhém Tvém příspěvku poukazuješ na gramatickou chybu. Co jsi tedy Ty napsal k tématu? Zamysli se, jestli tento web je k takovým invektivám, nebo k diskuzi o TV, satelitu, digitálu apod. Není to tu v žádném případě písemná práce z češtiny a je naprosto možné, že někdo tu chybu udělá. Je s podivem, že to přehršle úmyslných hrubek s Tebou nešlehlo. Přeji hezký den.![]() *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Zdravím a přeji hezký,dnes téměř jarní den.Pánové,budete se divit,ale říkám po pravdě,kolika lidem se uleví,že pojede TV NOE v T2.Starší lidé (a nejen ti) se po NOE ve velkém ptali,ale málo kdo z nich chtěl SAT. Nyní si koupí STB T2 za cca 750 Kč a budou v pohodě.Píchnou do něho stávající anténu,naladí a sledují.Kojál je a bude "svářečka".Od ČM vysočiny až na Slovensko,na severu sahá i na jih Ostravy až na jihu do sev.Rakouska.Pod světlem bývá největší tma a tak na to doplácejí některé území těsně pod stožárem.Ale tak to bohužel je.I terén někde dělá větší problém,než výkon vysílače.Chvála našemu Kojálu.Hezký den.J.Z. Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduNo jasně, koupí si jenom set-top-box a signál jim přistane automaticky![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ja987Nepřehlédl, však jsem psal, abys nevyšiloval a to, že byly úmyslné, je pro mĕ (sic!) velká úleva.P.S. Ten velitel nádraží se jmenoval Zykán... ![]() |
rs505
![]() |
|
@PoldaSSkoro bych řekl, že jim ve většině případů automaticky přistane. Kojál v současnosti vysílá na 29 kanále a pokud ho přijímají, tak jim 28 taky naskočí. Samozřejmě v případě tuneru DVB-T/2 HEVC.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduNa nějaký soudy bych počkal až se spuštěním. Aby to zase nebylo takový nadšení jak kdysi u DVB-T a posléze protáhlý ksichty při čtverečkách v obraze![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSPokud má na Hodonínsku a Kyjovsku nasměrovanou anténu a přijímá z Kojálu spousta TV diváků - konzumentů (60%) K29 a K40 a s obtížemi někde K59, je více než pravděpodobné, že MUX 12 na K28 budou přijímat také, ale samozřejmě jen ti, kteří mají, nebo si koupí za 750Kč STB DVB-T2. Takže signál nám na anténě opravdu po 28.11. přistane automaticky, jen si naladíme K28.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduSpousta lidí tam přijímá mux 1 a 2 z Pálavy a z Kojálu mux 3, ovšem s problémy. Ale to je fuk, za pár dní to spustí a kdo bude chtít mazanice ještě víc mazanicovatější, než má z pozemáku teď, tak to může zkusit![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
ja987Jo ták. Ale jenom aby jsi nebyl zklamán. Kromě občasného pořadu o vesmíru tam není vůbec nic.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduMě už to tam prolízá několik měsíců. Z Hádů. Kojál mám slabší, tak předpokládám, že po jeho spuštění se u mě nic nestane.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@PoldaSJá teda v TV mazanice nemám a nikdy neměl. Jo vlastně měl jsem mazanici, když jsem před lety rekonstruoval chalupu roubenku, tak jsem si udělal mazanici z cihlářské hlíny a otrub na vyspárování mezi trámy a pak jsem tou mazanicí pod omítku trámy pomazal. Jinak můj TV má funkci seřízení ostrosti barev i dynamický kontrast. Tvůj TV to nemá, že máš mazanice?Jinak přijímám, kromě všech SK Muxů, Kojál a Poddvorov. Děvín ne, takže Noe nemám. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduJasně, na CRT TV je to v pohodě. Až pořídíš LCD od metru výš a budeš mít to štěstí se podívat na něco v HD, tak už se k SD mazanicím nevrátíš![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSJsi znalý, jak všeználek, který ví, jakou mám TV. Jak LCD, tak větší než 1m mám, na HD se dívám tak z 1/3 (vysílá 1/3 stanic v HD). K SD se s chutí a radostí v klidu vrátím. Já na telku nečučím ani si nehraju na technika dispečinku satelitního vysílání ani neměřím toky. Já si vybírám podle programu pořady a ty sleduji. A je mi celkem jedno, jestli je ta stanice v HD či SD. Mně zajímá obsah pořadu a k tomuto účelu přeci televizní stanice pro DIVÁKY a jejich zábavu či poučení vysílají. Dle mne SD má pro tento účel sledování pořadů, filmu, estrády atd. dostatečnou, ale opravdu DOSTATEČNOU KVALITU obrazu.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduMáš sice zajímavou obhajobu pozemních mazanic, ale jinak samozřejmě vývoj nezastavíš. HD se nezavádělo proto, že by TV stanice nevěděly co s prachama a musely je nějak rozfofrovat nákupem celýho vysílacího a odbavovacího řetězce v HD, ale proto, že na nových - velkých TV už prostě SD nebylo k dívání. A to už do prodeje přichází televizory UHD, na kterých je SD úplně mimo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSMimo, je však rovněž u nás UHD. Kdo vysílá v UHD? Tak proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduTo není o kalhotách, ale o tom, že na UHD televizi je SD sledovatelnější, než na obyčejném HD. Za chvíli budu mít UHD 3 roky, tak to mám nasledováno. Je také pravda, že kvalitu mazanic v DVB-TZ/2 ani UHD zobrazovač nezachrání. Snad jedině ta CRT, ale to jsem zatím nezkoušel.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3Pořizovat si dnes UHD TV mi připadá stejně nesmyslné, jako pořizovat si Ferrari, nebo Lamborghiny, aby mohl drandit po tankodromu D1 maximální rychlostí 130 i když ta auta umí 250. Hlavně, že má kočkolap.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál a Praděd od 30. listopaduProblém je akorát v tom, že z trhu pomalu mizí HD a prodávají se jenom UHD modely. Takže ať si ten UHD televizor nechceš pořizovat, tak holt ti nic jiného nezbývá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |