![]() |
|
skylink, CI modul, CI slotahojte.mal by som zaujem si zaobstarať skylink, ale určite nechcem skylink ready prijimač.mal by som zaujem o konkretne Amiko HD 8250+, alebo Amiko HD 8260+ kedže mam dlhorocne skusenosti s Amiko Alien 2 a bol som s nim spokojny.nepotrebujem tam mať neviem ake vymoženosti, staci aby mal slusny obraz a mal možnosť nahravania na HDD. ale k veci: kedže to nie je skylink ready prijimač, tak karta skylink sa bude musieť riešiť cez CI slot a modul.chcem sa spytať: ako dobre spolupracuju tieto prijimace s najnovsimi typmi skylink kariet? stači len kupit kartu, zaplatit servisny poplatok, zasunut kartu do modulu a ten do CI slotu a malo by to frčať? alebo na spojazdnenie treba aj nejake emu? popripadne aky modul by ste odporucili? a este k parabole: mam doma staru 60cm parabolu, bude to stačiť na skylink aj v pripade silnejšieho dažda? vopred dakujem za odpovede |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@bohus31Ano, v SR je DVB-T2 Plustelka v kódování H.264 a Amiko 8260+ umí dekódovat. V ČR je kódování v H.265 a Amiko 8260+ neumí. Omluva, že jsem si nevšiml, že příspěvek je slovensky a že půjde pravděpodobně o příjem v SR. Je však otázka, jaké kódování bude použito v SR při dalším převádění do DVB-T2.Mám jenom kartu Plustelky a maká mi v CAM Smit (NE ALE V Amiku, aby si to někdo zase nedomyslel špatně). *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@jam fmzrovna Amiko 8260+ je se scartem |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotjenze to nema CI+a nakonec ani ten h.265 ale ten neni potreba |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotuvazoval jsem o historickym kousku vu+ solo2 nebo dm 7020.ale nema to stale ten CI+dokonce jsem ted zahledl dm7020 s S2/T2 za 300€ |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@lanceNěkteré 8260+ jsou se scartem, některé ne. Záleží na těch písmenkách na konci označení typu.*******
|
ja987
![]() |
|
@jam fmnevím o modulu který by nejel v Amiku 8260+... co řešíš ?? |
lance
![]() |
|
@jam fmprecitaj moj prispevok vyssie a pochopis, ze lacne amiko 8260+ nema problem s CI+. Scart & HDMI samozrejmostou...tato masinka vsak nezvlada kodek H.265 HEVC. Pre prijem SK DVB-T/T2 je vsak ako stvorenaRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotchlapi, ja nemam zaujem o DVB-T a o hevc.potrebujem tu mašinu len na skylink DVB-S.takže hovorite, že nebude problem s dekodovanim pri pouziti modulu? karta je ciste irdeto01 |
dupri08
![]() |
|
@dupri08nebude problém, máš to tu napsáno x krát jasně, ale když jsi tak nedůvěřivý nebo nechápavý tak to kup přes internet a když ti to nepojede, tak to můžeš do 14dní vrátit... přeju klidný spánek![]() |
lance
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotnie som nechapavy, ale chcem si byť na 100% isty, aby som to nekupoval zbytocne a potom to nemusel vraciať späť.dakujem všetkym za informacie![]() |
dupri08
![]() |
|
@dupri08Když nechceš terestriku, tak nevyhazuj za 8260+. Kup 8250+, ale vyber si typ podle Tvé potřeby: buď se scartem, nebo bez. Budeš bez starostí jak se Skylinkem, tak s Freesatem. To je moje zkušenost.*******
|
ja987
![]() |
|
podla mnazarobkovo cinna osoba, nemoze MAT PROBLEM kupit SUPER LACNE amiko, aj keby mu na nom slapali iba FTA tv stanice...AMIKO vsak dokaze omnoho viac, takze dupri08 chod do kamenej predajne a vyber podla doporucenia predajcu. Pretoze ked kupis cez net, aj tak nebudes vediet aky a ktory FW bude PRE TEBA v akejkolvek masinke s ALI procesorom najspolahlivejsi...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
ked chcesdupri08 iba skylink a nic ine, tak kup podla tvojej poziadavky v zalozenom vlakne STB amiko 8250+, najlepsie PRE TEBA v kamennom obchode. Ku tomu skylink modul Viaccess Orca s integrovanou kartou...stacit bude hocijaka parabola 80cm! Plat a pozeraj!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotked mam doma irdeto kartu, tak mam aj tak kupovať modul s dalsiou kartou, ktora je integrovana? nemozem kupit iba CI modul? |
dupri08
![]() |
|
@dupri08Můžeš, a taky Ti to dopručuji. Smit - funguje mi v 8250+.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987dakujem.už ked ste pisali o tom module s integrovanou kartou, tak sa informujem.je v niečom lepši? alebo to je alternativa skor do buducna? keby som sa rozhodol nakoniec pre tu druhu možnosť, tak jedna sa o prave tento? http://www.satelity.ellano.sk/cam701-viaccess-neotion-s-kartou-skylink_36518.html |
dupri08
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotkartu mas, tak pouze dokoupis CA modul Irdeto, ale pokud chces mermomoci udelat radost zdejsimu skylinkovemu trollovi, tak kup 701 za cca 1400,- a nech si ho nasledne za dalsich 1000,- zaktivovat |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@dupri08Už jsem ti to radil na začátku. Já jsem také řešil potřebu nového modulu, protože ICE karta přestala chodit v CAM Mascom CW/IRD. A jestli koupit IRD CAM pro ICE kartu nebo o něco dražší Viaccess Orca s integrovanou kartou a provést výměnu zdarma a mít klid do budoucna, vybral jsem druhou možnost.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@kaosNemel nesmysly a nerad, když tomu nerozumíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotac tomu tedy nerozumim, tak s tou 701 to vidim jako klasicky vycurany tah skylinku, jak z lidi vytahnout dalsi penize (pravda, ted se divam, ze nyni akcne odpoustite ten nehorazny registracni poplatek)az zas nasledne vymyslite nejakou nutnou zmenu, tak si tu 701 muze strcit za klobouk, coz s tim Irdeto modulem muze prejit jinam, nebo ho bezproblemu nekde udat |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@dupri08... ach ta nerozhodnost![]() Jestli hodláš platit balíček, tak vezmi akci se závazkem na novou instalaci za 1euro - dostaneš komplet parabolu 80 a k tomu i ten CAM viacces701 (dokoupíš si jen Amiko...) a starou kartu M7 ještě někomu dáš/prodáš. Nebo kup z bazaru zánovní Amiko 8250(60) i s modulem za nějakých 60-70euro (nebo nový Amiko a nový modul Irdeto - za dvojnásobnou cenu se stejným výsledkem) - tam jen vrazíš svou M7 a jedeš... (plus parabola 80) nebo kup nový Amiko a nový modul viacces701 a použij ho jako výměnu za svoji kartu M7 (plus opět parabola 80...) počítej... ![]() |
lance
![]() |
|
@joscerjako dlouho pojede CAM viacces701 "v akci" bez CZ/SK geobloku?? stačí odpověď do PM... díky![]() |
lance
![]() |
|
@lanceplatit si budem iba balicek digital.rozhodol som sa kupit amiko 8260+.prečo kupovať 8250+ , ked 8260+ ma ešte aj dvb-t tuner... kto vie, možno niekedy v buducnosti vyuzijem aj dvb-t a je medzi nimi rozdiel len cca 5eur.a CA modul si kupim Smit.prave ma napadlo, že v pivnici by som mal mať este cca 30 rokov staru parabolu 90cm.inak som uvazoval aj nad touto https://www.astrasat.sk/paraboly-do-100-cm/427-mesh-perforovana-parabola-fe-100.html.co vy na to? |
dupri08
![]() |
|
@dupri08menit svoje poziadavky od zalozenia vlakna doteraz, je uzasne lavirovanie a specialita pre vestca ktory ti ma poradit. Jednoducho ak setris kazdy cent, tak SKYLINK rozhodne NIEJE PRE TEBA!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@lanceA podle čeho usuzuješ, že bych měl vědět jak dlouho nebude geoblokace u CAM701? Vždyť v tom mém příspěvku jsem psal "Otázka je, jak dlouho to vydrží".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |