![]() |
|
Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)Nechal jsem se inspirovat D2MACem a ze zvedavosti jsem chtel zjistit kolik maji platformy vyuzivajici ICE karty aktivnich karet. Po odlogovani EMM jsem dosel k temto vysledkum:Skylink ICE vysila v EMM 9312 ruznych shared adres, coz dava dohromady maximalne 2.383.872 aktivnich ICE karet. FreeSat ICE ma v EMM 3406 shared adres, coz znamena max 871.936 aktivnich ICE karet. ORF ICE (0D95) ma 14178 shared adres z cehoz vyplyva max 3.629.568 aktivnich ICE karet. ORF ICE (0D98) ma oproti 0D95 jen 2287 shared adres a to znamena max 585.472 aktivnich ICE karet. Jedna se jen o karty v Cryptoworks modu. Pocet shared adres je na 95% presny. Priste zkusim odlogovat Irdeto a Viaccess od Skylinku. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@kaosAle já nejsem žádný montér. Kam vy no tohle chodíte. Prostě jsem pár lidem z příbuzenstva a ze svého okolí na jejich požádání splnil jejich přání mít satelitní příjem. Moje výhoda zřejmě byla v tom, že to nebyl podnik za účelem výdělku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)ellano piše tiež CI+Modul je teda vhodný najmä pre nových zákazníkov, ktorí majú TV so zabudovaným satelitným tunerom, čiže nepotrebujú kupovať satelitný prijímač a kartu, pretože CAM701 je modul spolu s kartou. Je ho však samozrejme možné použiť aj v satelitných prijímačoch s CI+ slotom a podporou pre čítanie modulov v CI+ (nie CI). Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1Dobře, pro tebe ocituji ze slovenské části popisu obalu CAM701:Možnosť použitia modulu v satelitním prijímači s CI/CI+ slotom. Zároveň ověřeno v mém Technisat HD8-SX, který jsem z těchto důvodů o víkendu vyndal ze skříně a zprovoznil. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)však uvidíte po čase ako vám to pôjde mne je to jedno u mňa to prach môjho domu neprekročí ale všetky tieto moduly sú CI+Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1Ale samozřejmě, že modul je CI+. Ale prostě funguje i v přístroji s CI slotem.Technisat Technicrypt Irdeto Skylink ready je také CI+ CAM a normálně chodí v přístrojích s CI slotem (netvrdím, že ve všech, abych zase nebyl brán za slovo). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerověřit říkáš ? tak jen pro kontrolu - co bylo konkrétně psáno na ICE kartách výměna:"Dekódovací karta pro příjem satelitní televize v certifikovaných dekodérech Irdeto/Cryprtoworks" - zároveň ověřeno v modulech Cryptoworks... ![]() a kam funkčnost ICE směřuje teď víme... ??? S CAM701 to může být nemlich to samé, operátor si vzpomene a funkčnost ve starém CI bude v peeerdeli pane hraaabě, a ty tady zas budeš machrovat že operátor funkčnost v CI negarantoval blablabla blablabla |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)no aby pak nekdo za par let netvrdil, ze je logicke, kdyz je to CI+, ze je preci kazdemu naprosto zrejme, ze to je logicky pro CI+ a ne CI a ze Skylink garantuje jen funkcnost CI+ a fakt, ze to fungovalo i v CI byla jen dobra vule Skylinku, ze nezvysil zabezpeceni (nebo neco v tom smyslu) a bylo to jen na prechodnou dobu![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPa hádejme, kdo nám to tu zas bude vehementně vysvětlovat.. ??![]() |
lance
![]() |
|
@lanceTakhle se budeme bavit pořád dokola. Já se dál přít nebudu, chceš mít poslední slovo, tak ho měj.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@lancehmmmm, cece, ja ti fakt nevim, tady nikdo nic takovyho diky bohu vubec nedela...![]() ![]() ![]() |
MartinP
![]() |
|
@joscerjenze tady jde o to, ze to je opravdu naprosto ten stejnej pripad jako s tim CW resp. IRDETO... Ze ted to tam funguje... bude za rok? dva? Je to preci CI+ modul, ne CI, takze Skylink (pripadne nekdo, kdo od nich samozrejme neni) bude tvrdit, ze je nad slunce jasne, ze to patri do CI+ a ne CI, takze zakazniku, mas smolika pacholika... |
MartinP
![]() |
|
RE: Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)... takže usere, budeš zase solit za obměnu svého zařízení, business je business (přirozená obměna... sakra, nečetl jsem to někde už, myslím zrovna na předchozí stránce ...) |
lance
![]() |
|
RE: Pocet aktivnich ICE karet (Cryptoworks)to vyjadrenie člena predstavenstva je jasné CI+ do CI+slotuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@lanceMůžeš mi ocitovat část příspěvku z předchozí stránky, kde jsi četl to "přirozená obměna"?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerna slovíčkaření ti nenaskočím, klidně si to poslední slovo nechej, nestojíš mi za to... ale jde zrovna o tvůj příspěvek s tímto významem:13:37 cit: "...4 roky je dost dlouhá doba, kdy spousta uživatelů obměnila přístroj..." jo, a nezapomeň do těch svých všech Technisatů co máš po rodině nacpat všude ty skvělé Viacc moduly když teď tak fajn fungujou, až Ti to Jarda zítra přepne budeš mít v rodině co vysvětlovat, mimochodem taky se dost psalo že Technisaty mají obecně dost zmršenou CI sběrnici a kde co tam nefunguje korektně... stačí až si Jarda vzpomene že zapne nějakou vyšší ochranu kterou mu umožňuje CI+, třeba kvůli zamezení streamingu nebo pod.. a budeš nahranej ![]() ![]() |
lance
![]() |
|
@lanceTak věděl jsem, že budeš citovat mě, a že přesně tohle. Jenže ta výměna přístrojů víceméně byla důsledkem konce SD vysílání.Já někde psal, že v rodině mám Technisaty? A proč bych měl někam někomu cpát CAM701 když ho nepotřebuje? Já si ho koupil, protože jsem ho chtěl do TV, kde jsem stejně musel vyhodit Mascom CRW/IRD. Byl bys dobrý spisovatel katastrofických scénářů. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |