![]() |
|
Omylem smazana Prima zoomSmazal jsem si omylem Primu zoom a když jsem dal proladit transporder 11958 V,tak mi ji to nenašlo. Bude nutné smazat všechny kanály z této frekvence a pak znovu naladit? Mám bohužel Sony se zabudovaným sat tunerem takže tento úkon mi zabere dvě hodiny. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomJdu s křížkem po funuse, ale možná pro příště, dát automatické ladění, vybrat z nabídky mezi "úplné" / "síťové" / a "ladit pro nové služby" tu "ladit pro nové služby", ručně zadat frekvenci atd. Po dokončení skenování by TV měla napsat, že byl nalezen 1 program, který by se zařadil "někam" od pozice 100 a výše. Mám Sony z roku 2010. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
@V74Mám Sony TV od roku 2010, která neumí export kanálů na Flash pro editaci v Sony Editoru.Také jsem si nechtě vymazal Českoslovenko. Ani postupem, který zde popisuješ, jsem tu stanici nanaladil znovu. Vždy nalezeno 0 kanálů na příslušné frekvenci. Naštěstí šlo jen o technický problém, tato stanice mne nezajímá. Kdybych si vymazal Prima Zoom, kterou občas sleduji, musel bych nakonec TV resetovat a naladit vše znovu jako to udělal Acce. Seřazení stanic je pak docela pracné, ale není složité. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@V74Děkuji, to jsem několikrát zkoušel a právě mě to pokaždé napsalo že nebyly nalezeny žádné nové programy. A ještě se zeptám. Když dám síťové vyhledávání a zadam kmitočet od operátora, tak mi to vyhledá jen kanály od freeSATu? |
acce
![]() |
|
Omylem smazana Prima zoomto acce, Standa3u mě zmiňovaný postup fungoval tak 50 na 50. U některých frekvencí mě to taky pořád psalo nalezeno 0 a musel jsem skenovat celý satelit a fakt je to hrůza např. u 13e je to práce min. na 2 hodiny. S tím síťovým vyhledáváním to asi fungovat nebude, protože některé programy mají společné s DIGI (alespoň si to myslím). U mě to nefunguje, když zadám na 13e nějakou frekvenci operátora nc+, tak se mě nenaladí kanály Polsatu, které spolu sdílejí. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomacce zadej TP 11727/V 28000 7/8 DVB-S a sitove vyhledavani a najde ti to TP od UPC a Digi TV. Pak uz si musíš zjistit programy které ti hraji a seřadit a ulozit. Dobra pomucka ti poslouzi i zde na parabole CS pakety kde si vyhledas UPC Freesat a tam mas frekvence a programy které vysilaji na jednotlivých TP. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@Tomik535fastscan a auto disecs ti nic neříká |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomZaplatpanbuh už to mám zase v původním stavu. Hyper díky moc za tu frekvenci. To jsem právě nevěděl. Snad to teď chvíli zase nebudu muset dělat. Strávil jsem s tim ty dvě hodiny minimálně. Chtěl jsem původně ladit jen transpordery freeSATu podle tabulky frekvencí, ale to bohužel u mé Sony po resetu nejde. Snad bude moje příští televize chytřejší. |
acce
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomA ten ti u Samsungu trval 30min brouku?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomNebo se ti zdá logické porovnávat dobu ladění s ním a bez? Aby ještě ne, o čem bys jinak měl žvanit. Black Panther je mrtev, ať přichází Finlux..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535filipes žije i po smrti |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |