![]() |
|
C Music TV na SkylinkuDle (zatím ještě neofiko) informace má být ještě před vánocemi v nabídce Skylinku přidán další hudební kanál, a to C Music TV.Podle mého názoru se v tomto případě jedná rozhodně o přínos k dosavadní nabídce, neboť se jedná o poněkud odlišný muziksound. C Music vychází v podstatě z kdysi velice populární stanice Classic FM TV; t.j. o spektrum relaxační, pohodové muziky včetně "komerční" klasiky. Naprostý protipól desítkám flašinetových poptechnodancehiphopům, které zní jedna jak druhá (čest výjimkám)a které, když zmizí tak po nich ani pes neštěkne. Lze jen doufat, že snad pojede i v solidním bitrate. |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@KOTAZNech si pridajú čo chcú... nou comment.![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
KOTAZNevysílal kdysi na 9E?Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuC music určitě super.Necháme se překvapit. |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuC music , ani pes po ňom neštekne .![]() vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: C Music TV na Skylinkutento kanál masívny odchod zákazníkov od slávneho Skylinku určite nezastaví...![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@BIDLOC Music TV , vysiela na 09,0,E Dvakrát , (11,977 H 27,500) , M 7 Deutschland , a 11,843 V 27,500 Cosmote (Predtým OTE)Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 798 |
![]() |
|
@BIDLOKdysi Classic FM TV vysílal na 9°E volně a bylo fakt na co se dívat, po čase se změnil název na C Music (zdálo se mi že i s menší obměnou žánru)a jel ještě nějakou dobu volně. Teď je ovšem už dlouhý čas na 9°v trvalém kódu a nevím o tom, že by na nějakých jiných družicích jel volně.@oneeee: na svůj štěk máš právo, ovšem ne každého je parketou metal, rock či Šlágr. Navíc já osobně jsem starej rokerskej pes, ale riffama už poněkud přeci jen znaven; C Music bude tak balzámem na uši&duši. |
KOTAZ
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuTak to by bolo super.C Music je kvalitná stanica![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuJá mám u svého CZ operátora tuto stanici již několik roků. Programová skladba Skylinku je pro mě nepřijatelná a nemám zájem capiny jako např. Outdoor, Nautical, EDGE, esportTV, E! Entertainment a podobně. Jediné čeho tam mají dostatek je jebačka. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostapokud máš na mysli programy tak dostatek nemají![]() jedou až od 22:00. I v tomto maji konkurenti navrch ![]() Pokud ovšem myslíš na zákazníckou linku tak to je pak jiná ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@rispostaJasně, hodnotit nabídku operátora podle individuálně vybraných, naprosto okrajových a žánrově zaměřených programů, to ty umíš.A pochlubíš se, kterého že to CZ operátora máš? Asi ne, viď? To by také někdo mohl nějaký program z jeho nabídky označit za capinu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
rispostaTak co už ses vybrečel. Tak se pochlubit tím satelitním operátorem. At se zasmějeme.![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
NibiruNibiru kam to pořád hromadně prchas. Prozraď.![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuImpérium vrací úder...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: C Music TV na Skylinkurispota.....tak to vyblej. |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
Kdysi dávno,mnoho let zpátky,jsem napsal osobní dopis známému českému představiteli Skylinku se žádostí o zařazení C music. Odepsal v tom smyslu, že zařazení programu není jednoduchá věc a posuzuje se podle mnoha kritérií, také že o tom nerozhoduje, že se ale bude snažit.Mám doma cca 60 hudebních stanic, zájemci je mohu vypsat. Po celé Evropě panuje v podstatě stejný obsah FTA hudebních stanic s výraznou převahou americké produkce. Za komunistů jsem chytal FM radio Oesterreich Drei v Havířově, což byla docela složitá technická věc a americká tvorba byla vzácná a vítaná. Dnes je jí všude nadbytek a zatlačuje domácí a původní tvorbu do pozadí. Proto vítám stanice s poněkud jiným obsahem a výraznějším národním prvkem. V tom směru se mi líbí Irán (Gala, Radio Jawan TV) Azerbajdžán na 46E, Turci na 42E, Rusové,Ukrajinci, Bulhaři, Srbové a Chorvati. TAK HLUBOKO JSEM KLESL. Pod stromeček žádný jiný dárek nepotřebuji, pokud C music najede... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuPokud vím tak C Music má operátor O2 |
priper
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuPřesun distribuce IConcert HD na 23,5, všechny kanály pod hlavičkou Stingray??? No nevím, možná se dočkáme Cmusic HD na stejném kmitočtu.Možná...![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@samorosttak to jsme dva, p. Glisníkovi jsem kdysi psal o tomtéž - o zařazení C Music z důvodu oživení tuctové nemlich šedi běžných hudebních stanic. Odepsal mi tehdy v podobném duchu jako tobě, takže je ok, že se k tomuto kroku konečně "rozhoupal". C Music ještě v tomto roce přibude, tuto informaci mám přímo ze Skylinku. K folklóru - všiml sis, kolik speciálních nonstop národních, resp. folkových stanic je na orbitu? Srbové, Chorvati,Bulhaři, Rumuni a vůbec celý Balkán (nevím jestli ještě teď, ale před časem tam tento žánr měli dokonce Makedonci i Albánie; tedy samé patrně daleko "bohatší" země než jsme my - soudím dle toho, že my tam máme v tomto směru kulový. A kdo by zmínil Šlágr, tak ať si k němu ještě pořídí sádrového trpaslíka do zahrádky. Nesnáším dechovky, ale genius loci takového pravého zemitého folklóru jižní Moravy má něco do sebe... |
KOTAZ
![]() |
|
@KOTAZTo je ironie? Pokud jsou Srbove, Bulhari nebo Rumuni bohatsi nez Cesi, tak my Italove jsme objevili Ameriku...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuTo jsem netrefil. Ameriku jsme objevili doopravdy. Chtel jsem tim napsat, ze to je absurdni. Z vychodnich zemi je nejbohatsi CR. Rumunsko nebo Bukharsko patri k nejchudsim zemim EU a to nemluvim o Srbsku, Albanii. Snad mozna Chorvatsko se drzi mezi temi "lepsimi", ale i tak nic moc.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: C Music TV na SkylinkuFrancku nezlob se, ale komentovat, kdo je nejbohatší /nemluvíme o ekonomice/ z východní europy, je trochu zcestné, netolerantní a "jáještěnevíccovšechno". Neznám tyto národy tak dobře, abych mohl cokoliv takovéto odhadnout, né to ještě říct na plnou hubu. Vůbec se mi to nelíbí, každý národ má svoji bohatou kulturu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanNo dobre, ja jsem pouze reagoval na vetu, ze tyto zeme jsou bohatsi nez Cesko. Proste nejsou. Pokud je to mysleno kulturne, no tak jsem to spatne pochopil. Samozrejme ze kazda zeme ma sve tradice a svuj folklor a je to tak dobre. Ale penize jsou taky dulezite. No money no food. No food no life. No life no "folklór".Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
Zetor25, KOTAZTak přece si to pamatuju dobře. Ještě tam tehdy tuším byl MelodyZen a ten snad byl ještě lepší.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@BIDLOMelodyZen byl fajn. I Mezzo neni spatny i kdyz pouze klasika.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |