![]() |
|
Kojál K28 versus K59Od úterý, kdy spustil Kojál vysílání v DVB-T2 na K28 jsem zaznamenal podstatné zhoršení signálu na K59 a stejně i soused. Mně je to jedno, mám STB DVB-T2 a kromě ČT D/Art mi to nevadí. Co ale Ti, co nemají nové TV nebo STB?*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@radek1Psal, že tam měl odbornou firmu hned druhý den po objevení se problému a předpokládám, že ta určitě byla vybavena kvalitní měřící technikou a perfektními znalostmi místních příjmových podmínek |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@cha-chaAno, je to tak. První doporučení od montérů znělo: Změnit lokalitu! Když jsem řekl, že kvůli podělanému DVB-T2 se stěhovat nebudu, tak se pustili do měření a práce. Jak už jsem tady několikrát psal, byla to už 4. odborná firma a velice dobře vybavena měřící technikou, která řekla, že tady u nás je to jama, kde příjem po zemi je prakticky vyloučen a to ode dne kyd nějaký chytrolín vymyslel vypnout Stražovják bez náhrady. Ať žijí ČRa!!!*******
|
ja987
![]() |
|
to ja987a co ti tam tedy 4x namerili?, kdyz byli tak velice dobre vybaveni, nebyl by k nahlednuti i nejaky ten merny protokol? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@kaosNaměřili pokaždé téměř nic a sebrali si 500 Kč za cestu s tím, že nemohou zaručit, že budu mít dobrý příjem. Protokol nepotřebuju, ty čísla jsou mi k ničemu, když potřebuju dostat signál do TV.Signál je vždy a všude, je jen problém ho zachytit a dostat do zřízení. Tak jsem si s tím pohrál, na rozdíl od odborníků, a tak jsem měl všechny programy, co jsem chtěl. Některé na hraně, ale měl. Bohužel jen do doby, než přišlo vylepšení k horšímu = spuštění DVB-T2 z Kojálu. To zmizela ČT D. A vnučka na tento víkend k nám nepřijela, protože nám už nejde ČT D. Spuštění K28 z Kojálu jsem toužebně očekával, že se to zlepší, ano zlepšilo, ale k horšímu, protože hlavně jsem bez ČT D, TAKŽE CELKOVĚ ZHORŠILO. Jakási Óčka a Šlágry nikoho v rodině nezajímají, ale mám je, ale Déčko teď nemám. ![]() *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál K28 versus K59Jestli k tobě vnučka jezdí jen kvůli tomu, že čumí na Déčko, tak je asi něco špatně. Mnohem horší, než se nechat odrbat od jakýchsi amatérů, kteří nevystavují ani měřící protokol. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
@bretahA nechceš teda přijet mi to profesionálně změřit s protokolem? Nevím ale, k čemu mi bude pak ta kupa čísel, byť od profesionála, na papíře na stolku.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Ne, nechci. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Kojál K28 versus K59Někdo zjevně nechápe, že když někde něco není, teda signál, tak se může klidně rozkrájet na kousíčky, ale stejně s tím nic nenadělá. Leda postavit 100m vysokej stožár nebo si zakopat optiku z nějakýho vysokýho kopce poblíž, kde signál možná bude. Všechno samozřejmě za takový prachy, že za to mám serpo u Skylinku předplacený na 1000 let![]() A je celkem naivní si myslet, že Radiokomunikace budou spouštět a provozovat vysílač u Kyjova jenom proto, že pár strejců zarytě trvá na pozemáku. Kterej stejně za pár let bude placenej taky ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSMáš naprostou pravdu. Akorát s tím rozdílem, že signál byl, je a bude všude. Někde dobrý, někde mizerný. U nás je ta druhá varianta. Jde jen si s tím pohrát a z "prdu udělat kuličku". Zkrátka kdo chce, hledá řešení, kdo nechce, hledá důvody a výmluvy. O placení tady vůbec nejde, ale o sledování TV stanic (třeba BTV).Zdraví strýc od Kyjova. *******
|
ja987
![]() |
|
@bretahNechceš, nechceš. Kritizuješ tady "anténní amatéry", aniž bys věděl co čím a jak měřili a sám mi mou zakázku udělat odmítáš. Škoda, mohl sis vydělat.A vnučka k nám nejezdí kvůli ČT D. Špatně jsi to pochopil, ale večer před spaním chce pustit pohádku na ČT D. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Kojál K28 versus K59nekteri profi technici s merakama za 100 tisic a reknouti ze tady nejde multiplex 4 a slovaci a s protokolem toje akorat dobre na wc vytahl sem na vysocine colorku vlozil v hodny predzesilovac a ejhle smer brno jelo kojaljavorina barvicka.... |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
Jak je to s DVB-T2 K28 z Děvína?Na interaktivní mapě vysílačů se u popisu Mikulova-Děvín objevil Mux12 i s mapou pokrytí. Je to jen předběžné zveřejnění informací v mapě, nebo Děvín skutečně začal vysílat Mux12 na K28?Když začal vysílat Kojál na K28, tyto informace se v interaktivní mapě objevily až týden po začátku vysílání. *******
|
ja987
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |