![]() |
|
IPBox primcubePoradite ako mam nastavit dvojity tuner tak aby som vedel sucasne sledovat nahravat viac stanic z jednej druzici ? dvojity LNB mam |
hohoho
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: IPBox primcubev nastaveniach to máš napísané . v tvojom prípade tak ako tuber A alebo B . slabo vypracovaná otázka ,taká odpoveď .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: IPBox primcubeMyslim ze otazku som napisal jasne.Zaujima ma hlavne princip ako to funguje ci stanice musia byt naladene dva krat na kazdy tuner zvlast alebo iba raz a prijmac si sam zvoli ze z ktoreho tuneru to maist ? |
hohoho
![]() |
|
RE: IPBox primcubenapísal som to tak ako si si predstavoval.dva krát sa stanice naladiť nedajú. tuner A nastavený na 23a tuner B nastavený na 23a v prípade jedného konvertoru tuner B prepojiť s tunerom A - jedna polarizácia . v prípade motora tuner B . druhý kábel motorizovaného vstupu. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: IPBox primcubePoprosim ta je to takto spravne ? Lebo neviem to odskusat preto sa pytam.Pripojenie tunera-Oddeleny Tuner2 Signal- Rovnako ako tuner 1 Ovladanie Tuner 1- Simple LNB Konfiguracia Tuner1-Tam su nastavenia 23a Ovladanie a konfiguracia tunera 2 sa neda zvolit. |
hohoho
![]() |
|
RE: IPBox primcubemalo by to tak byť správne. primscube už nemám ,tak to vyšlo z pamäti.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
re: IPbox prismcubeZdravim, tiez mam tento prijimac a uz ide treti krat do opravy -stale zamrza.K ttvojmu problemu oba tunery musia byt rovnake t.j. Tuner2 rovnaky ako Tuner1,(ak nemas diseq) ked to nastavis tak v nastaveniach ti da moznost pridat druzice T1 a naladit, potom T2 a naladit.Pri progame-stanici vpravo je ikona T12 |
michaelf1
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |