![]() |
|
Karta next Skylink skZdravím ,neví někdo zda se dá poslat Next karta od karty registrované na Slovensku do České republiky ? Eventuálně jak je to s zaplacením ? Díky za případné reakce .Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skNormálně, strčíš do obálky, nalepíš známku a dáš na poštu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
To.tukanTo samozřejmě chápu ,jde mě o zda když si ji objednám v zákaznické zóně Skylinku.SK co se stane když jako dodací adresu vyplnim adresu v Čr.![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@AnubisVyzkoušej a dej vědět. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
To:bretahTo se mě právě nechce![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@Anubistak slovenskou kartu urcite zaplatis v € a jsi prece pracovne na chalupe v cechach tak ti ji poslou tamto je jen dodaci adresa ale nee registracni ta zustava na sk |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
To:jan fmDíky ,to dává smysl ale nevíš jak je to s placením jestli bych musel poslat platbu předem v eurech ? Nebo jestli by ji poslali na dobírku a cena by se přepočítala na Kč ? Asi to zkusím![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skSmysl dává, že Ti ji pošlou na adresu na SK, co je registrovaná "hlavní" karta a co a jak s ní budeš dělat /brát ji na chalupu do čech/ je už Tvůj problém. Ale možná se pletu, nejsem odborník na skylink, reaguji spíš na ten "smysl"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@Anubisslovenska next karta v € + postovne z sk + dobirka na sk = zbytecne navysujes cenuasi bych to zaplatil predem.a predpokladam ze ta slovenska karta stejne prijde z cech. takze jak zaplatis mohli by byt vstricny.prece jenom penize mluvi. |
jam fm
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skA co se třeba zeptat na infolince?😀Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
To:joscerZkusím .jen jsem se chtěl zeptat jestli už to někdo nezkusil ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Karta next Skylink sktak kdyz to ani jejich mluvci nevi![]() joo na infolince se dozvis spoustu zajimavych veci ![]() to je jako kdyby ses sel Zemana zeptat jestli je Ovcacek dobrej mluvci ![]() |
jam fm
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skJeden poznatok k next kartám.Nikdy som to presne nesledoval,myslím aktivacie programov po zaplatení dobierky a po nabehnutí platby na účet skylinku.Posledne dve som každodenne sledoval na uživateľskom účte zákaznika a aj na Skylink webe.Večer pred polnocou nič a na druhý deň ráno už karta aktívna s dátumom predošlého dňa.Je to síce len jeden deň do minusu,ale neviem, čo s tým skylink sleduje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skNázory přece nemění jen idi...Proto přecházím z bechera na slivku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@jam fmProč by měla uživateli na Slovensku přijít Next karta z Čech, když Skylink má zákaznický servis v Čadci?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@jam fmno už se našly ty noviny s článkem hitler je gentleman,zeman měl pravdu a nikdo se zatím neomluvil |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skKarta NEXT (k hlavní kartě s regionem SK) normálně dojde na adresu, co si člověk uvede při objednávce, takže i v ČR a vůbec to nesouvisí s adresou, která je napsaná v účtu na webu. A platí se až při převzetí na poště, nic dopředu nelze.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSTo jako, že ze Slovenska, z Čadce, přijde zásilka na poštu v Česku na dobírku? To máš vyzkoušené?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skOdkud to přijde, to jsem nezkoumal. V poštovní schránce oznámení o zásilce na dobírku, na poště uhrazeno 1188 kaček českých. Obálku jsem bohužel hned vyhodil, ale až zase budu něco objednávat, tak se podívám na odesílatele.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkTo znáte jak se dívají manželé na televizi. Mají Skylink a přepínají programy. Manžel přepne na jiný program, manželka se probudí a říká. To dávali před měsícem, to už jsem viděla. Manžel přepne zase na jiný program, a manželka zase pozvedne hlavu z gauče.To jsem taky viděla to dávali před týdnem. Manžel zase přepne na jiný program, kde není nic vidět, Na obrazovce jsou jenom kostičkovaný čtverečky.A manželka povídá. No a nato už se dívám dva roky.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
@digidikveselé,díky,platěj a ani si nenechaj nastavit parabolu |
pierrepetr
![]() |
|
@letasno to je bordel,3 koruny,2 rohlíky v akci |
pierrepetr
![]() |
|
To:allTak jsem se přihlásil do zákaznické zóny a zkusil ji objednat a bohužel to nejde .napíše to pokud je zúčtovací měna euro nelze kartu poslat do ČR![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Karta next Skylink skhmm.tak to je teda blby.zase delaj drahoty.a jak to chces teda vyresit ? |
jam fm
![]() |
|
to:jan fmPoprosím známé,jak jinak ,myslel jsem že to vyřeším sám ale když to nejde...potřebuji ještě jednu kartu s SK nabídkou a tohle je asi nejlevnější řešení a díky![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@AnubisJá osobně bych si tu next kartu zaplatil z účtu karty a až Ti přijde na adresu uvedenou v registraci, tak mamka, nebo ten kdo má základní kartu, Ti ji pošle do ČR, či si ji vyzvedneš osobně. Jak jednoduché.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |