![]() |
|
Viaccess Orca Cam 701Zkoušel už někdo ten modul v Arivě 200 HD? Dík za info. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701Vyzkoušeno ve starších přijímačích s CI slotem Ariva 200 HD a TOPFIELD TF 7700HSCI i v novějších TV s CI+ PHILIPS, PANASONIC a bez problémů funguje všude. |
Serano
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@SeranoDíky za zpravu.Znamy mě požadal abych mu zjistil jestli funguje v Arivě 200HD.Ještě jednou díky. |
miku
![]() |
|
@mikuPokud má ta Ariva "pouze" CI slot, bude tam CAM fungovat. I já jsem v jednom diskuzním vlákně napsal, že mám tento modul odzkoušen v Technisatu také jen s CI slotem. A ti mě hnali. Hlavně nick lance. Že by se mohlo stát, že se Glisník někdy špatně vyspí a přehraje na dálku soft v modulu a v CI už to chodit nebude, pouze v CI+.Ale to jen tak na okraj. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerAriva 200 HD má Uni čtečku a taky CI slot. |
miku
![]() |
|
@mikuAle CI slot není totéž, co CI+ slot, do kterého je CAM701 pouze určen (dle lanceho), přestože na obalu je napsáno, že je určen do přístroje s CI/CI+ slotem.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerPujde v tom CI slotu Arivy 200 cam 701? Vím že je rozdil mezi CI a CI+slotem.Jde oto abych znamemu dobře poradil. |
miku
![]() |
|
@mikuNevím, jestli půjde v Arivě, vyzkoušet to nemohu. Ale v Technisatu HD8-SX, který má jen CI slot to chodí. Nicméně jak jsem psal výše, byl jsem "napaden", že byť je toto odzkoušeno a je to napsáno i na obalu toho CAM, tak jistí diskutující v jiném vlákně prostě píší, že je to určeno pouze pro CI+ slot, že to tak mají napsáno v jistém e-shopu.Menší přestřelka ohledně tohoto se udála zde https://www.parabola.cz/forum/topic-93976/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerZatím diky za info. |
miku
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701tím pádem to vypadá,že je CAM "zpětně" kompatibilní (CI). Řekl bych,že je to stejné,jako dekodér pro Nová Digi (Nagra Access),který je též CI+ ,ale normálně funguje i v přijímačích s CI slotem...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701presne jak rika joscer je to urceno do CI+ az se tady bude za 5 let zase fnukat ze chcou neco vypnout![]() |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jam fmNevkládej mi nic takového do klávesnice. Na obalu CAM je napsáno, že je určen do přístrojů s CI/CI+ slotem, tak by tam měl fungovat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerjednou s tebou musím souhlasit a myslím,že máš pravdu.Jak jsem psal výše.Dle mého je "zpětně"kompatibilní s CI jako je modul nové digi,který je také CI+,ale normálně funguje i v přijimačích se slotem s CI... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701Nechápu proč někdo vymýšlí kraviny s jedním VO CAM, když je na trhu pytel Irdeto CAM![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701aby nemusel kupovať onedlho ďalší camDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701To třeba bude muset, když to s VO krachne. Nebo taky ne. Nebo Irdeto pojede dalších 10 let. Takový spekulace "co bude až" jsou o ničem, řeším aktuální stav![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701len aby to irdeto tých 10 rokov prežilo akcia s uniblokom nevyjde podlá predstáv a bude sa meniť viaccessDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701Ve Skylinku nejsou snad tak naivní aby si mysleli, že VO odolá o něco víc než jinej systém![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Viaccess Orca Cam 701Tak, tak, a už som to kedysi písal, starý dobrý Cryptoworks, ten tie možnosti mal. Nevyužili, zavrhli, išli do sračiek, tak nech sa páči, majú čo chceli, technici Skylinku. Somári. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
![]() |