Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akcie Skylinku na konci roku

Zdravím, tento rok nebude Skylink robiť nejakú akciu? Minulé roky dávali nejaké balíky navyše keď si niekto predplatil niečo na celý rok dopredu.Tento rok nebude nič? Do skylinku je zbytočné písať, odpoveď poznám dopredu.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akcie Skylinku na konci roku

To je pořád keců jak to všichni ruší a pak tu řešíte kdejakou slevu :))) Glisnik se tu musí dobře bavit.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Nabíka balíčku 3 HBO včetně digitálu za 147,-/měsíc na skoro 16 měsíců není špatná,no neberte to R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

HBO jsem měl spoustu let a viděl jsem,ať nežeru 10 filmů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Možná jsou na tebe moc složité :) Ale chápu, že třeba takovému filmboxu nebo axn, to nemůže konkurovat. Nebo dokonce Nova cinema, Kino Barrandov, babovřesky..

Prostě nejlepší přijímač - Pierre - panter, nejlepší TV - Pierre - Finlux, nejlepší filmový kanál zase jen ten tvůj. Ani ho raději nechci vědět, aby se mi nezprotivil :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

voco ti de?????????????,máš roupy????????????????

pierrepetr

@pierrepetr

přesně tak, já měl HBO od doby co byl u nás v češtině, ještě na MMDS, a kdysi to býval dost dobrý filmový kanál, každý den se tam našel minimálně jeden pořádný film, ale v současnosti je to samý nesmyslný seriál, pořádných filmů minimum, maximálně čtyři do měsíce, ale některé měsíce třeba jen jeden

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

A nabízíte nějakou alternativu? Protože jinak je to zase jen subjektivní chválení svého ocasu. Co tak se o to pokusit i trochu objektivněji?
To jako bych zde říkal, že nejdražší fotbalový kanál bez reklam jsem měl 10 let a viděl akorát 2 penalty. Že jsem jiný lepší nenašel a proto se na fotbal přestal koukat a ten kanál začal hanit?
Zajímá to někoho, kdo se na ten fotbal prostě chce koukat?
Jj, gramodeska, Finlux, Panter..pro dnešek splněno.

Tomik535

@Tomik535

Já bych nabídl ,,Alternativu" od Monkees... Co je to s Tebou?

rs505
Registrace: 11/2009

Se mnou? Nic. Vždyť víš, jak ho za to preskakujici žvanění miluji. Osobně bych si tu ale nemohl zaplatit reklamu třeba na nějaký přijímač, když se tu 100x za 365 dní dozvím, že nejlepší je stejně jiný. A tvrdit, že mám stejnou kvalitu obrazu na tescokrámu s menu Gogenu jako třeba na sedmičkovém Samsungu, jak se mu podařilo v jiném vlákně, tak proti tomu se těžko argumentuje. Ta TV je násobně dražší, ale nějakým způsobem se to tomu krámu stejně povedlo. Jen ostatní zavedení výrobci ještě nepřišli na to, jak se to dělá. Samozřejmě nikdy nemohu vyloučit, že všichni ostatní pravdu nemají, ale Péťa ano. Takže se snažím pochopit jak to dělá. A přitom i laikovi, který nemá možnost se seznámit s tolika různými alternativami a proto se zde přijde zeptat, třeba i nastínit jiný pohled na věc. Jak už jsem psal, pokud mu z toho teče, nebo si zde platí reklamu, je to naprosto logicky zdůvodněné a pochopitelné. Jinak mi to prostě začíná připomínat tu gramodesku, stejně jako každá jiná reklama. Jinak s tím vůbec nemám žádný osobní problém, ani posté mě o své pravdě nemůže přesvědčit, pokud mám svou zkušenost jinou. Ale snažit se mu oponovat, je to pověstné házení hrachu, takže se mu podaří me k tomu donutit už jen málokdy..
To neřeš ;)

Tomik535

a teď mi nabídl ještě cinemax k tomu,15,5 měsíce za 2850,-s mými 2 měsíci,to je dobra cena
není na světě program ten,co by se zalíbil lidem všem :)) :))

korkoran
Registrace: 10/2006

Jen mimochodem (jsem si vzpomněl na min. debatu o uživatelské přívětivosti různých TV), tak v LG už taky pochopili co znamenají první čtyři písmena v názvu f-ce Fastscan. Takže se už po spuštění konečně neprolaďuje nit tabulka navíc i s navazujícími provozovateli, ale logicky stáhne seznam z home TP. Takže snad i v následném provozu nebude mazat kanály, pokud se mu na některém TP ztratí signál (další z jejich soudružských specialit..;-) )
Tož jde to sice se skřípěním, ale aspoň správným směrem.. ;)

Tomik535

@Tomik535

tvoje skrytý rejpání do mě není skrytý,trošku se snaž,pokud nechceš tropický ovoce,velký bratr to vidí a ty jako bývalý zkrachovalý hlídač pořádku bys to měl vědět především a jít příkladem,hezký večer

pierrepetr

Kluci klíd! O nic nejde a každý má svou pravdu! Málo kdo naslouchá a je ochoten konstruktivního dialogu. Přijmout názor někoho jiného! Doba vyžaduje EGO já-já a zase jenom já :((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Delta1

to právě komik535 neumí a furt mele gramodeska,finlux,panther,chybí mu ta pravomoc rozdávat citronky,jinak občas z něho vypadne i rozumný text,což bude asi někdo na jeho účtu,jinak to je nepochopitelné

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra