Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Bono a U2 dnes vecer predstavi nove album na Rai 1

Kdo je fanouskem skupiny U2, tak dnes vecer budou Bono a spol. exkluzivnimi hosty talk show Che tempo che fa na Rai 1 od 20:35h. Predstavi ve svetove premiere nove album "Songs Of Experience".

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

vsak super, tak sem takove prelozene tiskovky klidne davej, ale uvest ten zdroj bude z myho pohledu vhodne. aspon kazdy bude mit moznost usoudit, zda to ma pro nej nakou vypovedni hodnotu (pripadne jakou) nebo ne. Zaroven bude mozne odlisit, co je tvoje myslenka a co (a kolik) pochazi z citace. Nerikam, ze kazdej musi citovat kazdou malickost, co si kde precte, ale pokud je cely post zalozeny na jedne konkretni myslence pochazejici z ciziho zdroje, je proste dobre to uvest. ;) Z me strany vse dobre a hodne stesti :)

MartinP
Registrace: 8/2016

RE: Bono a U2 dnes vecer predstavi nove album...

,,Trošku jsem si zapřehánĕl..." Zdroj: J. Cimrman: Vyšetřování ztráty třídní knihy :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@MartinP

Dobre, MartineP, ale moje posty nenahrazuji oficilani zpravy ktere tu na tenhle sever dava velmi profesionalne redakce Paraboly.cz. Jsou to pouze moje soukrome tipy ktere si prelozim dle sveho uvazeni a vyberu to, co pokladam za zajimave. Rai vyda denne okolo 10ti tiskovych zprav a jsou pomerne obsahle, nemam tolik casu ani chut uprimne prekladat uplne vse doslova. Pokud chcete oficialni zpravy, tedy tak, byly vydany, tak od toho je tu redkace Paraboly popripade tiskove oddeleni kazde televize. Ja nemam ambici nahrazovat nekoho nebo neci zpravy. Jsou to moje soukrome posty. A jak uz jsem psal, pak uz zalezi na vas, jak se k tomu postavite, ale moje povinnost to urcite neni.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

makaroni mne nezajímaj
;P
hraje aktual barcelona R^

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@franck

predpokladám, že zaspievajú jednu alebo dve piesne + k tomu spravia rozhovor o novom albume, to robia všade odkedy ten album vyšiel a určite aj nejaký čas pred vydaním, takže je to naozaj trochu čudné, že predstavia album vo svetovej premiére... alebo ho nebodaj odohrajú celý? vtedy by to už dávalo zmysel :) každopádne díky za pripomienku, už to mám zapnuté... pravdepodobne budú až v poslednej časti, ale počkám si :D

Richie2016
Registrace: 10/2016

@Richie2016

Ted uz budou na rade. Po reklame. Cele album logicky neuslysime, to neni koncert.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

ten moderátor je fakt mimo, že musí hovoriť ich názov po taliansky? :D :D :D no ale týchto dvoch som spolu ešte nevidel tuším :) väčšinou mám šťastie len na celú kapelu, ale nie na týchto dvoch :) tomu hovorím naozaj svetová premiéra :)

Richie2016

Pekny, trochu netypicka performance, ale me se to libilo. A Bono zestarl nejak moc :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Richie2016

No v Italstine se bezne rika i U Due.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

a to si ho nevidel na MTV EMA nedávno? alebo stačí si pozrieť ich YouTube, resp. Vevo účet a tam je kopa súčasných vystúpení :)

Richie2016

Super. A moc pekny rozhovor. Kdo rozumi, vi proc. A kdo nerozumi, tak si bude muset pockat az pozve U2 Ceska televize. Kdo nestihl, tak zitra tento porad najde na raiplay.it

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck: Dám ti tip a zdarma. Nic nemusíš překládat, stačí sem dát odkaz a případný zájemce si ho může přeložit překladačem, pokud neovládá daný jazyk. Já reaguji většinou slušně. Že se to tobě nelíbí, protože si dovolím kritizovat je jen tvůj problém. I redakci jsem napsal před časem mail a světe div se, došla mi i odpověď.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

Ja to radeji prelozim. Aspon si procvicim oba jazyky. Ale diky za tip. Jsem rad, ze ti redakce odepsala. Jinak tve nazory me zajimaji, stejne tak nazory ostatnich. Pokud jsou slusne. Hezky den.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra