Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Záznam PL na ČT Sport

Ahoj právě teď dávají na ČT Sport záznam z PL MUN vs MYCÍ.. třeba vysílají záznam z PL již dříve ale já si všimnul až dnes.. :)))

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Záznam PL na ČT Sport

vysielaju to už dlhsie,aj v minulosti som tam videl zapas z PL,ale samozrejme len záznamy...

jožko
Registrace: 7/2016

driv to byly klubove TV (predesle sezony), od tehle cas od casu primo v den zapasu takovyto zaznam, coz uz je pro spoustu lidi docela atraktivni vec. Jak uz jsem psal v jinym tematu, digi se dle meho snazi minimalizovat ztraty, jak to jenom jde :lookaround:

MartinP
Registrace: 8/2016

EL CLASICO TEŽ V DEN UTKANI NA CT ZAZNAM

pichecp
Registrace: 1/2011

@MartinP

Blíží se asi doba konce jednoho exkluziva a hned za rok skončí i to druhé a potom skončí i Láda Lama. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

spis bych to videl, ze pristi rok uz to bude 1 zapas z kazdyho kola zive na CT :))

MartinP

Respekt ČT Sport

Já to velice vítám,je tam i geniální komentář Jardy Bosáka takže za mě skvělý nápad a nevidím důvod jít k DIGI,když ve stejný den nej utkání uvidím na ČT Sport.

William cz
Registrace: 10/2016

hobo

to se chlapa nestane to si piš!!

dawis77
Registrace: 9/2011

@William cz

co Bosak, ale pan Hosek! ten strci celou redakci ct sport do kapsy, at uz slovnim projevem, tak znalostma, co o fotbale ma... radost poslouchat. R^

MartinP

@MartinP

Ano ten taky... A právě tito skvělí komentátoři mně u Digi chybí.

William cz
Registrace: 10/2016

mě nejvíce štve na digisportech ten Fekete!To je fakt hrůza!!!

dawis77

A co obraz?Byl patrný rozdíl mezi ČT a DIGI,nebo ne?

jenes
Registrace: 1/2016

Já koukal live, na TSN 1,obraz i fotbal jak víno :)

Zemak
Registrace: 9/2016

Bosák, to je ten pán, co ani nezná rozměry pokutového území?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Bosak je zoufalec, okamzite musim prepnout jak zacne blabolit....Na Sky Sports komentoval vcera Garry Neville,z vysledku ale moc radost nemel ... :)

Zemak

BTW Cca tri mesice zpatky byl Garry Neville v hospode U Hrocha, sam si tocil Plzen, kdybyste videli to stesti v jeho ocich, jako kdyby prave vyhral PL ;-))))))))

Zemak

@joscer

Jo, to je on. Ještě vĕtší legrace je, když komentuje golf... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Jo,Bosák mi taky už leze pěkně na nervy a to stejně Záruba!Už by toho oba měli nechat,leze jim už to na mozek.

dawis77

Mě by někdy nejvíce vyhovovalo, kdyby sportovní přenosy měly zvukovou stopu, kde by prostě byly jen zvuky z prostředí, kde se daný sportovní přenos odehrává, a mohl bych si tuto zvukovou stopu vybrat.
Někdy (a to stále častěji) se mi zdá, že komentátoři a hlavně ti "experti" co komentují s nimi, se snaží sdělit tolik informací (a kolikrát jen mluví o tom, co je na hřišti zřejmé k vidění, například, že právě byl odpískán faul), že je to zkrátka na úkor kvality přenosu jako celku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

No, kunčafti se zjevně moc nehrnou, tak Laďa přeprodává záznamy jinam. Krátké šoty se již zobrazují i ve sportovních zprávách.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

čo to tu zas trepeš za hluposti?ct sport este na zaciatku roka oznamila na FB,ze su radi,ze sa im podarila dohoda s digi a mozu niektore vybrane atraktivne zapasy odvysielat na svojich obrazovkach zo záznamu..cize CT sport o to poprosila a požiadala,tak čo digi.cz má z toho ustupit,ked im to môže priniest pekne peniaze?a dalšia vec vo športovych spravach unas na Markize,Jojke,Ta3,RTVS su šoty z premier league a la ligy a z LM už dlhodobo vysielane z digisportu!! čo je zle natom?dalsí bonus len pre nich z čoho si mozu zarobit peniaze...preboha niektorí sa tu spravate ako 13 rocne deti,ked to tu čitam!! stale len na vsetko nadavat..stale rozoberat,kto má kolko zakaznikov...aká je kvalita prenosu...aky je kvalitny moderator..a kto priniesol pre svojich zakaznikov aku akciu atd atd..fakt jak uplakane deti,ked to tu niekedy čítam..

jožko

asi nehrnou,ale to by se nehrnuli nikde.A Rusnák si je moc dobře vědom,že pokud by neměli PL a La Ligu tak půjdou pod 50000......

dawis77

jožko

se vším souhlas,ale tebe se fakt komentování Feketeho líbí?Nejsem sám,komu je ten Fekete protivný,viz jejich fb.

dawis77

U vás možná, Jožino, ale v ČR se ty šoty, s patřičnou reklamou na DIGI TV, zobrazují až nyní.

bretah
Registrace: 9/2012

@dawis77

ja takéto veci moc neriešim...bol by som už v hrobe,keby som sa mal nad takýmito vecami rozčulovat a zapodievať...unás na SK a asi aj uvas v CZ ludia nadavaju na všetko a na všetkych..nikdy niesu s ničim spokojny...nadavaju na rtvs na Merčiaka..potom na sport tv na Hajka na novasport na Havrilu..na digisport na Feketeho..atd atd..skuste si tam vy sadnut a moderovat..niekomu sa nepaci,kto má aky hlas..niekomu čo moderator spomenul v priamom prenose atd atd..opakujem mne taketo veci nevadia a vôbec neriesim,kto bude aky zapas komentovat...takisto to je s kvalitou obrazu...asi od roku 2015 doteraz,uz tu bolo založenych asi 30 prispevok od tych istych ludi otom,že aká je kvalita prenosu PL na digisport...už aj vrabci na streche vedia otom,ze napriklad polske,francuzske,ruske športove stanice,ktore vysielaju PL maju lepsiu HD kvalitu ako digisport..ja mám uhlopriecku tv 127cm a mám digisporty cez káblovku ale aj iptv a mne tá kvalita bohato stači! mám obraz taky isty ako aj pri inych programoch a príde mi total trápne tu kazdy tyzden pisat a rozoberat..že dnes to je 7700kbit/s zajtra to je tolko a v sobotu to bude tolko a v polsku maju 9000 a vo francuszku tolko atd atd..niektorí ludia fakt nemaju čo doma asi robit,ked ich stále taketo veci trápia..a najviac zábavne je to,ze to tu rozoberaju stale ludia,čo digisporty ani nemaju..

jožko

jožko

však já taky takové věci neřeším,já jsem s kvalitou digisportů velmi spokojen,i s komentátorami až na toho Feketeho...

dawis77
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra