Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink epg slovenské rozhlasové stanice

Občas počúvam na sat. prijímači rozhlasové stanice ako napr. Devín,Litera,Regina,tiež niektoré iné a dnes som si všimol, že mi na nich nefunguje epg.Na českých a nemeckých staniciach to ide.Na našich iba vypisuje hlášku, že nie su dostupne žiadne informácie.Pri tv staniciach žiadny problem.Prijímač Technisat isio s3,epg funguje perfektne aj nahrávanie na pripojený hardisk Toschiba.Rád by som vedel, či je to nejaký dočasný problém, prípadne hocijaké bližšie info na túto tému,ktorá možno zaujme aj iných navštevníkov Paraboly cz.Pozdravuje fanúšik trochu iných,hlavne nekomerčnych rozhlasových staníc
afer

afer
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink epg slovenské rozhlasové stanice

Zdravím. EPG by si musel vytvoriť a vložiť do svojich programov sám Slovenský rozhlas, podobne ako Český rozhlas na Astre.

IVOzNR
Registrace: 4/2011

na Astra 23,5 žiadna zo slovenských rozhlasových staníc nevysiela EPG.

Melog
Registrace: 4/2015

Neviem ako pracuje Slovenský rozhlas, ale keď som pracoval pre jedno české rozhlasové médium, tak pri zadávaní podkladov pre moderátora (napr. anotácia na vysielaný program) do odbavovacieho systému sa údaje o programe ukladali aj pre EPG. Jedno okno bolo pre anotáciu pre moderátora, druhé, trošku väčšie pre EPG, kde sa dalo viacej rozpísať o programe.
Nech mi nikto nehovorí, že RTVS nemá pár eur na priplatenie si dát EPG.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Asi nemá,treba ich inde.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Já bych byl taky za to aby přidali EPG protože v v aplikaci iRadio RTVS to funguje čili nemusí se to vytvářet díky

pinokio
Registrace: 4/2009

nemá na to kapacitu,museli by ukrátiť TV, rádiá i tak dávajú nonstop len muziku, už je minimum ostatných relácií s hovoreným slovom

Duzu
Registrace: 7/2005

možno je inde problém

Pracujem vo firme, ktorá spracováva televízne a aj rozhlasové programy a potom ich poskytuje ďalším záujemcom. EPG do vysielania, aj televízneho, aj rozhlasového, aj DVB-T, aj DVB-S, aj DVB-C, dodávajú väčšinou tretie firmy. Možno je inde problém. Možno si nejaké súkromná spoločnosť nevykonáva svoju práce dobre. No a potom mi napadá ešte jedna možnosť, že si to proste nikto neobjednal, teda nikto to nerobí preto, lebo to nikto nezaplatí.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra