Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

ARCHIVY CZ/SK

Stream cinema prehraje jenom MP3! Poradte co s tim?VU+ULTIMO4K.DEKUJI

baryn9
Registrace: 8/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ARCHIVY CZ/SK

a to ses musel registrovat taky sem ?
zalez medzi lepidla a delej co umíš
parabola.cz česke satelitni centrum
kdo linuxu nerozumi nemá to kupovat!
pak jenom kadí po forech jak co proč atd
tod vše
;P

JANOSIK
Registrace: 1/2008

Prostě jsem běžný uživatel, který rok používal tyto služby a nemusel se o tuto problematiku zabývat. Mám dost svých aktivit a proto jsem se slušně zeptal zda je nějaký návod pro neznalého uživatele nebo video návod protože nemám ani potřebu se v tom rýpat párovat PC a vu+zero kopírovat atd. nic mi to neříká. Tak jednoduše hledám dobrou duši, která je ochotna se mi věnovat. Když ji najdu budu rád a kdo nemá zájem není slušné hned nekoho nazývat dutými palicemi- nechci pomoct nereaguji to je slušnost. Jak jsem říkal jsem modelář víš kolik lidi si tet koupí RC hračky a myslí si že jsou to modely? pak s tím fláknou nebo se jim to zalíbí a chtějí pokračovat tak se také na foru ptají na kdejakou hloupost ale člověk je k nim slušný. Mrzí mě dnešní přístup některých rádoby odborníků. :(

mascom22
Registrace: 12/2017

v dnešni dobe se musiš spoléhat sám na sebe!
a snažit se naučit neco sám ,pokud se ti nechce a to je 99% uživatelu
nemám duvod nikomu pomáhat ve svem volném čase
ty 2 tam nohore znám z jinych for ,jenom dotazy žádné rady nebo návody
mé reakce jsou pak takové jak vidíš sám --

JANOSIK
Registrace: 1/2008

jsem asi starší generace tohle nechápu, když se v dnešní době musíš spoléhat sám na sebe tak prostě nereaguj než někomu nadávat. A jak jsem již psal doufám že až tě třeba chytne slepé střevo také se spolehneš na sebe. Já sám se snažím v čem co umím pomáhat, ale jsem také ochoten, když mi někdo pomuže normálně zaplatit.

mascom22

@JANOSIK

- mascom22 si nakonec poradil, i když to o tom Black Hole image je napsáno tady https://github.com/mx3L/archivczsk/releases
- ale o nefunkčních doplňcích Drtinová Veselovský TV a iVysilaní https://www.parabola.cz/forum/topic-94123/ jsem nikde nic nenašel?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

archivczsk_1.0-20171205.deb(stream cinema) jde na DM900 Merlin4 bez problému, ale ty titulky stale nejdou! Zelená. VU+ Solo 4K a VU zero vše ok.

pedrodc
Registrace: 4/2011

@mascom22

poradis mi ci existuje slusny fabricky RC DRON? Ak ano, ktory mi doporucujes kupit s kamerou 4K, na filmovanie morskeho pobrezia?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@JANOSIK

Mě z jiných fór určitě neznáš. Linuxové přijímače mám minimálně 3 roky, ptám se většinou až když sám po delším snažení nevím a ani google nenapoví. Jak jsem tuším psal, mám placený webshare .. takže nejsem někdo, kdo se snaží získat vše zadarmo ... Sám nemám rád někoho, kdo koupí satelit a napíše něco z čeho je jasné, že nic nehledal. Ale někoho urážet mě rodiče opravdu neučili. Možbá je to tím, že jsem střední generace z dědiny a učili nás slušnosti ... Pokud píše někdo jak jsem uvedl, tak nereaguju, nebo napíšu, aby četl .. A tím končím. Nožná Tě to potěší, přeinstalacemi a novou verzí CZSK a patchem jsem si nakopl image a budu instalovat celý firmware znova ... ale nedělá mi to problém ...

plmokn
Registrace: 5/2012

Bohus31

DJI Phantom 4 je to spolehliva technika s perfektni podporou.

mascom22

dik za info

mascom22...na tvoje doporucenie som precital recenzie na tento dron, ktore su viacmenej pozitivne. Takze ok. Len NIKDE SOM NEZISTILl, ako sa sprava DJI phantom4 pri morskom pobrezi KYKLAD, kde zvycajne fuka silny narazovy vietor. Neskolabuje mi prave DJI dron, pri takychto narocnych letovych podmienkach morskeho pobrezia?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Bohus31

Neboj ma veskere senzory stabilizaci-giro je to opravdu velice kvalitni stroj. Nejlepe se poptat v okoli tveho bydliste nebo na rcmanii jestli ho nekdo nema,urcite ti ho rad predvede v letu. Modelari jsou vstricna komunita.

mascom22

Ahoj na svojom DM520 s image openatv 5.3 som si nainstaloval archivczsk_1.0-20171205 vsetko ide v pohode akurat niektore teda vecsina videii sekaju ale niektore idu v pohode vie mi niekto poradit ako odstranim to sekanie skusl som znizt buffer z 10000 na 7000 ale nepomaha to internet mam rychlost 25/25mbps.

DM 525 HD

mmmichal
Registrace: 4/2006

@mmmichal

jestli jsou to videa ve Stream Cinema? tak musíš mít zaplacen VIP účet na webshare.cz

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

diky to bude asi ono.

DM 525 HD

mmmichal

po zaplateni VIP to stale seka :(

DM 525 HD

mmmichal

@mmmichal

Jak mas rychly net ? Si pripojeny pres wifi nebo pres LAN ?

Zemak
Registrace: 9/2016

oprava uz to ide.

DM 525 HD

mmmichal

potrebol bych nejakeho ochotneho borce ktery by mi to naintaloval jem z vysociny trebic

venca263
Registrace: 10/2010

Na archivoch pri pouzivani sosacu mam problem s niektorymi filmami, zvuk je posunuty dost dopredu od zaciatku filmu tak, ze sa film neda vobec pozerat. Mam prijimac Golden Interstar lx2, image 6.1., verziu archivov 1.0.5. DA sa s tym nieco urobit? Dakujem

firo
Registrace: 1/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra