![]() |
|
TV LG 55UJ620V - skúsenostiAké máte skúsenosti s týmto TV prijímačom. Pomer -cena.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@komocai částečně vypálená plazma také zmizí,u oledu jsem nikdy neviděl,taky jich moc není mezi lidmi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@komocaA ještě jedna věc. Kdysi byly skvělým testem TV vodorovně běžící informace ve spodní části obrazu, tzv. crawly. Teď se už broadcasteři přizpůsobili výrobcům a aby se crawly neškubaly, nebo nerozmazávaly, běží zatraceně pomalu. Kdysi to svištělo, že to člověk málem nepřečetl, ale test televizoru to byl perfektní. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@pierrepetrOled má taky přepínání pixelů aby obraz nestál na jednom místě. |
konas
![]() |
|
@konasO.K. Co by jsi koupil OLED nebo QLED? |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@komocaqled je další marketing jak prodat cedník s podsvícením,nic převratného,oled je vyšší level na jiném principu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@komocaQled se nápad Samsungu, ale OLED je OLED. Je to relativní novinka která má, alespoň doufám, budoucnost před sebou, a konečně zlikviduje reliefní Ladovské obrázky LCD-LED. Nekoupil bych zatím nic z toho co uvádíš, předražené novinky, kde se musí zaplatit vývoj a nové linky, zásadně nekupuju. Koupil jsem docela vychytanou Sony a počkám. Můj 9 let starý Sharp šlape sice jako nový, ale potřeboval jsem trochu větší panel. Nějak jsem z rohu gauče už blbě viděl míček při tenisu.![]() |
konas
![]() |
|
@konasTaky mám Sony jen 40 palců,stejný problém, uvažuji o větší. Co jsi koupil? |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@komocaJá, kvůli starému nábytku, jsem mohl jen 43", takže KD-43XD8305. Sharpa mám 40" ale skoro s 5cm rámem okolo panelu. Sony má jen pár milimetrů. 49" by se mi líbila víc, ale nevešla by se. |
konas
![]() |
|
RE: TV LG 55UJ620V - skúsenostiKromě těch 800Hz u finluxe jsem nenašel nic. každopádně obraz má pěkný. :) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@lukinještě si vyzkoušej náročnější zaběry na rychlý pohyb třeba při sportu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |