Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ariva202e tma na platených kanáloch

Tak to asi skylink u mna zablokoval ide iba ta 3 a regionálna tv má niekto podobný problém poprosím o normálne odpovede díki

kovo3
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva202e tma na platených kanáloch

kovo, zkousel si kartu povytahnout a znovu zastrcit ve ctecce, pripadne si poslal refres zapisy na kartu?

HYPER
Registrace: 11/2010

Áno už dva krát teraz som volal do Skylinku pošlú ešte raz zápisy na kartu tak som zvedavý povedali že by to malo fungovať ale mne sa to nezdá

kovo3

Nahodou ti s tej karty nespravily M7 ??? Potom uz len origo primači

https://www.satelitnatv.sk/2017/08/skylink-zvysi-zabezpecenie-kariet-mozu-prestat-fungovat-v-uni-citackach/

salamander
Registrace: 2/2007

@salamander

202E má šachtu na CI modul.

konas
Registrace: 12/2014

@kovo3

vypnul si a zase zapnul,tedy vytáhl ze zásuvky?

korkoran
Registrace: 10/2006

suseda mi doniesla kartu platnú do 07/2018 - neprešli jej na ňu prístupy, pritom ju používa denne. Bola to ICE karta a rozbehla sa nakoniec po refreshi v originálnom module Cryptoworks (pozor nie Irdeto) asi po 3 hodinách (najprv nabehol paket s Markízou a potom ďalšie). V CRW module je vidieť, ako postupne prichádzajú prístupy - cez podmienený prístup v menu prístroja (je to poznať na dátume začiatku prístupu - načíta aktuálny dátum)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Všetko vyskúšané nové zápisy poslane aj továrenské nastavenie spravene idu iba voľné programy balíček multi HD a hbo zaplatené bohužiaľ všade tma no čo už zajtra zájdem do obchodu skúsim kúpiť irdeto slot problém je že som v Nemecku a neviem či tu niečo take kúpim inak má asi čaká cesta do blavy vie niekto kde v Bratislave kde kúpim nový prijímač

kovo3

Skús možno e-bay
http://www.ebay.de/itm/Skylink-Bereit-prijima-Zirkon-JAZZ-IRDETO-CI-vor-v-etky-typvoll-kariet/282385941800?hash=item41bf838528:g:NNIAAOSwdGFYpDdC

Dzordzo

Prečo by si mal hneď kupovať modul, stačí zavolať, že nech ti okamžite prepnú kartu naspať do starého režimu, nemieniš používať ich super prijímače, v opačnom prípade žiadaš vrátiť peniaze na tvoj bankový účet!!!Všetko sa dá, keď sa chce.Jednému môjmu známemu neskutočne blbla karta, skúsili sme už neskutočné veci a nič nepomohlo, jasná vada v karte.Mal ešte jednu vypnutú a tak sa rozčertil do telefónu, že sa hneď dalo presunúť peniaze z tej čo blbla na tú vypnutú, ktorú mal tiež na konte s tou čo blbla.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Zase jsme u toho samého. Kupte si dnes s ice kartou v unictecce něco na delší dobu než na měsíc. Klidně.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Teraz znie otázka či v tej arive202e pôjde CI modul Irdeto alebo mám rovno kúpiť nový prijímač hlavne nech je v rodine pokoj na dlhšie obdobie už nejakých 100€ ma nezabije a v Bratislave som za 3.hodiny už len tam budem musieť nájsť predajcu alebo mi môže niekto z vás dať nejaké typy ďakujem

kovo3

@kovo3

U vás máš Qamo,je supr a rychlý a poradí R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@kovo3

Sortec, Iľjušinova, Petržalka - spoľahlivý odborník ...

Dzordzo

Ďakujem tak to vyzerá na to že v pondelok skočím do Bratislavy dnes som to skúšal cez jedného zo Slovenska ktorý má známeho čo montuje skylink a ten mi ponúka optiboxi myslím ale že to sa radšej preveziem do Blavy už mám arivu a nepotrebujem tu další nefunkčný box dzordzo dikinza typ vyzerá to dobre asi tam skočím

kovo3

No, někdy pomůže pořádně očistit kontakty na kartě...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

Ariva202e tma na platených kanáloch

Zdravim,mám Arivu 202 uplně od začátku co se začala vyrábět a letos na jaře jsem měl ten sám problém co píše KOVO3.
Výpadek nastal naráz a řešení jsem našel v propadlém místě kde tlačí kontakty na čip. Karty výměna Skylink ICE byly ještě vylamovací a snadno se zbortily .Stačilo kartu podlepit lepícípáskou .Vše zase jede OK
Možná je to tahle maličkost.

Saidxxx
Registrace: 10/2009

Na začátek by úplně stačilo kouknout do menu, zda tu kartu vůbec vidí a jak..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra