![]() |
|
Přechod na DVB-T2Slovensko, Maďarsko a Polsko se do přechodu na DVB-T2 nehrnou. To jen český Kocourkov hned srazí paty a začne realizovat každou pitominu, co v EU vymyslí a nařídí. Už abychom co nejdříve následovali Velkou Británii.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@ivovi0ano...pristroje s kodekom h.265 dokazu spracovat kodek h.264, avsak naopak to neplati.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@ivovi0Máš naprostou pravdu, ale s jedním rozdílem:"S kodekem HEVC počítá Slovensko při přechodu na nový standard pozemního digitálního televizního vysílání DVB-T2. Potvrdil to Úřad pro regulaci elektronických komunikací a poštovních služeb." Omlouvám se, nevěděl jsem, že Tvoje slovo je víc, než slovo Úřadu pro regulaci elektronických komunikací a poštovních služeb. *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Ty si tuším horší než politici po 89.r!!! Tí si tiež prezliekli kabáty (menili svoje názory) častejšie než sa menili ročné obdobia!!!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@ja987V nasledujúcom odkaze máš všetky podstatné podrobnosti o prechode vysielania z DVB-T do DVB-T2!https://www.zive.sk/clanok/114909/dvb-t2-aj-na-slovensku-uz-o-par-tyzdnov/ Čo sa týka takéhoto prechodu trebárs v Poľsku, alebo v Maďarsku - to si "láskavo" vygúgli! Veď všetko je na webe, len treba zapnúť mozog a niečo urobiť pre svoje samovzdelávanie! Ja osobne považujem tvoju prvotnú otázku a založenie tohto vlákna za ľahkovážnu, zbytočnými emóciami zaplnenú úvahu o niečom, čo je mnohým iným už dávno známe. A jednoducho a proste tento technologický vývojový proces nemajú prečo riešiť! Mne to pripadá, ako napr. keby si chcel silou-mocou do dnešných smartmobilov späť narvať OS Symbian, ktorý bol súčasťou starších "hlúpučkých" mobilov! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyDěkuji za odkaz na článek. Bohužel je 19 měsíců starý. Já se tady vyjadřuji k článkům 4dny a 2dny mladým, kdy jeden popírá druhý."prezliekli kabáty (menili svoje názory" Pokud mě někdo dokáže, že nemám pravdu, umím to uznat a svůj názor na věc podle toho důkazu upravit. A jinak můj názor na "patláky" (smartmobily) je zatím stejný. Na telefonování se má používat telefon; na internet se má používat PC nebo NTB, na sledování televizi televizor, na hraní her konzole, na focení fotoaparát... Universální mnohoúčelová zařízení v jakémkoli oboru nebyla nikdy dokonalá tak, jako jednoúčelová. Uvolnění 700 MHz pro moderní patláky mi připadá tedy zbytečné. Aby se tady nezvrhly zase moudré rady, prohlašuji, že v žádném případě NECHCI zpět se brodit na sídlišti bahnem k telefonní budce a vystát frontu, abych si mohl zavolat. Mám mobil, stále funkční Nokii 5110 s třetí baterií. *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987A vlastne čo ťa na tom všetkom tak se©ie??? Nechápem ťa!Ten prechod do DVB-T2 proste nezastavíš! Ono sa totižto dejú podobné vecí aj inde, na iných kontinentoch, nielen v Európe. Taktiež pokrok nezastavíš! A keď si v minulosti kúpil "šrot" bez podpory T2 a HEVC, tak to je len a len tiež tvoja chyba! Problém je v tebe samom, skús byť viac sebakritický!!! P.S. Tu Nokiu 5110 mám doma aj ja, ako memento na časy do ktorých by som sa už nevrátil, ale ešte si ju zopár rôčkov podržím a potom ju strelím nejakému "sakrplému (nevhodné slovo)ovi", ktorý je zaťažený na staré veci a spomienky z čias minulých! Pekné predsviatočné obdobie prajem... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |