![]() |
|
DIGI TV akce zima zdarmaZdravím upozorňuji na nekalé praktiky firmy Digi TV kdy jsem využil akci zima zdarma kdy v reklamě bylo uvedeno že při objednání služby máte na čtyři měsíce vše zdarma.Tak mi stále chodí faktury na stavajicí baličky a včetně poplatku za set top box kdy nemělo být účtováno příští čtyři měsíce nic.Po telefonickém rozhovoru vše firma zapřela a čast obchodních podmínek pro akci zima zdarma změnila. Bohužel pro ně mám jejich lživou a falešnou reklamu na akci zima zdarma zálohovanou a protože se jedná o křivou reklamu. Budu dle toho tak i postupovat protože už není s nimi normální řeč. Pokud máte někdo stejný problém a chodí vám faktury které nemají braňte se aby věděli že takhle se to neděla. |
polikon
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@polikonZavěs toto s řádným varováním všem ostatním případným zájemcum na jejich FB-at vědí do čeho jdou.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: DIGI TV akce zima zdarmaa pak pusti stopky, ať víme za jak dlouho dostaneš ban. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: DIGI TV akce zima zdarmaZa co ban, za pravdu?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaNo já ho dostal navždy a taky za pravdu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Re:Digi =Šmejdi=Sice to úplně nesouvisí ale jako potvrzení jejich praktik je to dostačující. Vloni jsem uzavřel smlouvu na 2/roky v Hallowen akci za 599 měsíčně za max ,to se mě samozřejmě zdálo výhodné ,po roce jsem chtěl smlouvu vypovědět s tím že bych si vzal Slovenskou Digi ale ouha pokuta za nedodržení smlouvy není vypočítána z mojí akční ceny ale ze cenikových cen a byla mě vypočtena na děsivých 5700 Kč .Počkám ještě rok a konec .již nikdy více tyhle šmejdi![]() ![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: DIGI TV akce zima zdarmaJistěže, co se jim nehodí do krámu, nebo na co nemají argument, tak je mazáno a uživateli blokován přístup. |
bretah
![]() |
|
PolikonA vy jste stávající zákazník nebo úplně nový? |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: DIGI TV akce zima zdarmaKdyž vidím nápis "Akce zdarma" nebo něco podobného, tak si v duchu pomyslím a teď ještě tu o "Červené Karkulce"VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
@ Anubissorry jako, ale v tvojom prípade ide evidentne len o to, že si si poriadne neprečítal podmienky akcie. Čiže ak ideš po roku vypovedať službu s dvojročnou viazanosťou, je logické, že sa musíš vykúpiť zmluvnou pokutou. A tá je stanovená v podmienkach, ktoré si nečítal. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
To:anonym2To je samozřejmě pravda ale to nic nemění na tom že se jedná o šmejdské praktiky .chápal bych kdyby ta pokuta byla vypočítána z částky kterou platím a ne z jakési imaginární částky kterou platí málokdo jelikož většina lidí si to pořídí v nějaké akci.budu to platit dál .to mě nevadí ale do budoucna už ode mě neuvidí ani korunu to je zase jejich problém a že bych jejich služby někomu doporučil tak to určitě nehrozí![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: DIGI TV akce zima zdarmaRok 2018 bude pro ně zlomový, končí jim LaLiga a drtivé většině lidí vyprší závazek. Bude veselo. |
bretah
![]() |
|
To:bretahDobře jim tak ,zpočátku jsem jim fandil ale musím říct že za svoje šmejdské praktiky nejenom ohledně cen ale i třeba za nepřidání nových programů do balíku Max atd. příští rok po ukončení vazaností tvrdě zaplatí.Když srovnáme politiku Digi.SK s Digi.Cz tak to asi jinak skončit nemůže .![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
![]() |