Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - tenis a fotbal

Čau lidi, tak jsem to zanalyzoval. Kdo jsou fanoušci fotbalu a tenisu, tak vlastně nemají důvod být na Skylinku a předplácet si sportovní programy.

Fotbal: Premier League - nic, La Liga - nic, Bundesliga - nic. Takze de facto tri nejlepsi ligy na svete divak nema sanci videt. Ty dve prvni jmenovane asi uz NIKDY. A ze by to zachranila prumerna Ligue nebo v hledisti poloprazdna Serie A? Ok, mozna tak napul Serie. Nicmene top vykony se toci jinde.

Tenis: na Eurosportu tri grandslamy + 8 nejnizsich turnaju jako Nottingham nebo Linz. NS Wimbledon. Pro velke fanousky tenisu, zvlast muzskeho Masters, nemozne sledovat. A stejne jako u PL nebo PD, asi uz nikdy neuvidi divak Skylinku prvotridny tenis na turnajich jako 500, 1000 ci zenske Mandatory.

Zaver: Pryc jsou doby, kdy NS mela aspon tenisove turnaje. Myslim si, ze O2 a DIGI vytlacila NS a dalsi programy a tedy na ne zbyde uz jen ten blebs, jako napr. Belgicka fotbalova liga nebo turnaj WTA Linz. Kazdopadne divak trpi, pac aby videl zenske a muzske tenisove turnaje, musel by si predplatit jak O2, tak DIGI. A to nemluve o LM, kterou bude vlastnit O2. Je mi z toho na bliti. ;P

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - tenis a fotbal

Možnost volby providera zůstala, takže je vše v pořádku.

bretah
Registrace: 9/2012

Po Australian Open mi konci balicek Multi, pak necham dojet zakladni nabidku a investuju do poradneho notebooku, abych mohl sledovat tenis a fotbal uz jen na streamech. Pro fanousky sportu se zatahla cerna mracna. Diky Kellnere a spol.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

@bretah

Jenze platit O2 kvuli zenskym a DIGI kvuli chlapum? To je na hlavu.

Lolem123

Co má s nechutí Skylinku přinést svým klientům tyto programy společného Kellner?

bretah

@bretah

Tak jsem to nemyslel. Myslel jsem to tak, ze Kellner muze za to, ze vse skoupil

Lolem123

no a kde je pointa tohto príspevku?to predsa už aj 6 rocne dieta vie,že ak je niekto športovy fanušik/maniak a hlavne pozera v televizii šport,tak nemá čo u skylinku robit!! unas na slovensku je volbá jasna...telekom alebo digislovakia...lebo na digisportoch 1-5 máme všetko! a plus samozrejme maju aj ine sportove stanice (eurosporty,novasporty,sport tv,) a uvas v CZ to je trocha zložitejšie,lebo uvas sa musi clovek rozhodnut či chce človek vidiet LM a WTA tenis,tak ide k O2TV a kto chce vidiet premier league,la ligu,ATP tenis ide k digi.cz

jožko
Registrace: 7/2016

Není problém si pořídit Digi ČR, Digi Slovakia, NC+. Tak kde je problém? Skylink tvoje peníze nechce, tak je utrať u někoho jiného. Zcela jednoduché.

bretah

Chlapi, jen jsem to chtel pripomenout, kor, kdyby ted nekdo o svatcich uvazoval nad Skylinkem a nejakym sportovnim balickem. Nema to cenu

Lolem123

mne je trocha vás v CZ luto,že to tam máte takto spravene,že nemate u jedneho operatora všetko a preto si musite volit iba jedneho alebo platit oboch alebo ist k poliakom alebo vyhladavat ine možnosti...ja som strasne rad,ze na slovensku máme magio a digislovakia a že niesom nuteny vyhladavat internetove streamy,lebo v podstate vsetko co ma zaujma a vsetko co sledujem tam máme...LM,PREMIER LEAGUE,LA LIGA,SERIA A,BUNDESLIGA (iba 1 zápas),LIGUE 1,NHL,KHL,NBA,WTA-ATP TENIS atd atd proste vsetky sportove programy u jedneho operatora okrem arenasportov

jožko

@jožko

No prave, to byl jeden z duvodu prispevku, si tak trochu posmutnit, ze to mame tak rozhazene. Vy to mate v tomto dobre R^

Lolem123

MS 2018 v Italii

Kdyz uz je tu vlakno o fotbalu, tak sem napisu par novinek z Italie. Jsou to cerstve zpravy:
Skupina Mediaset koupila za 45mln euro prava pro MS. Rai kvuli neucasti Italie nechtela utracat penize za vysilani MS, tak se sance chopila Mediaset.
Podle Berlusconiho se zapasy budou vysilat na kanalech Canale 5, Italia 1 a Extra a na placenych Premium Sport. Novinkou je, ze spusti i kanal v UHD 4K, ale pouze pres placenou tv Premium, tedy pouze v DVBT.
Mediaset odvysila vsechny zapasy i na neplacenych kanalech. V UHD to budou mit pouze ti, co si zaplati Premium. V HD vsichni v dosahu DVBT. Zatim neni jasne, jak se to vyresi na satelitu, kde vysilaji vsechny kanaly Mediasetu pouze v SD. Ze by konecne spustili i HD v TivuSat? No prilezitost by to byla.
Jeste dodam, ze prava pro MS ziskala Mediaset i pro Spanelsko.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Sakra vždyť je tolik možností jak sledovat PL, LaLigu atd a přesně jak psal bretah není problém zaplatit Digi, NC+ a pod. Každý kdo sem chodí ví, že ten nemá práva na to a ten zase na to, řeší se to tady pořád dokola.

Antonio20
Registrace: 1/2009

@Antonio20

Ale zaplatit si zahranicni pay ma i sva uskali, kdyz opomenu, ze to neni uplne legalni (i kdyz da se zavrit oko pokud platis), tak neni to ve tvem jazyce, nemuzes naplno vyuzivat klientskeho servisu, v pripade problemu v podstate neexistuje reklamace a v neposledni rade neni uplne pohodlne si sluzbu objednat a zaplatit. Vzdycky je lepsi kdyz to muzes sledovat na domacich pay tv.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Pořídit si jakoukoliv službu v EU je naprosto legální.

bretah

@franck

Tak zrovna u té NC+ není problém se servisem, stačí umět trošku polsky nebo anglicky a vše se dá domluvit ke vší spokojensti telefonicky nebo e-mailem. Měl jsem ji na zkoušku na půl roku a jednou jsem potřeboval refresh.Co se jazyku týká tak mě osobně nevadí u fotbalu cizojazyčný komentář pokud to není arabsky a polštinu beru téměř stejně jako češtinu.

Antonio20

@bretah

Ano, ale musis ji vyuzivat na uzemi, pro ktere jsi ji zakoupil. Ja mam v podminkach napsano, ze nemohu sledovat kanaly Sky mimo Italii, Svycarsko, San Marino a Vatikan. Takze v Cesku bych nemohl, ale samozrejme to udelat lze. Nicmene jak jsem psal, pokud je sluzba radne zaplacena, tak se da primhourit oko.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Antonio20

Tak to samozrejme chapu, ja umim krome IT a CZ taky EN a rozumim Spanelsky, spise jde o princip a pohodli, navic, je vzdy lepsi podporovat domaci ekonomiku nez tu cizi (pokud je na vyber).

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

hele franku ted se roztrh pytel všude se válej slevove kupony
tak sem si cvakl makarony sky na mesíc ať skouknu jak slaví vánoce :laughing:
https://s31.postimg.org/8dx9dvprv/italie.png

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@franck

Domácí ekonomiku podporuju též platím si UPC kabelovku komplet a když jsem měl satelit tak jsem měl NC+ nebo Canal Digital NL. Nemám problém si zaplatit za službu když ji můžu využívat.

Antonio20

@Lolem123

no vidis a ja jsem zrovna vcera objednaval flexi7 na mesic na Vanoce kvuli troše sportu pri Vanocich.
ale jinak na sport jedine digi a jeste sk.
velikanska skoda ze sem do cech proste uz zadnej velkej operator neprijde aby to tu zvednul.!
a tak tedy rybnik zustane rybnikem :)))

kristian1

Televizní vysílání je na konci cesty. Jak satelitní, tak zejména pozemní.
Budoucnost - a to blízká - jsou data přes internet.
Lolem si stěžuje, že na jeho předpotopním zařízení něco nefunguje. Ano, rozumím, když dnes chci vyjet kočárem za rodiči, koně se po cestě nemají kde napít. Hrozné - zrušili i kovárny, upadlá podkova je konečná.
P.S. Lidi, kteří umí jen česky, by vůbec neměli mít volební právo, nejen sportovní kanály.

Antonín
Registrace: 8/2005

@Antonín

volebni pravo ? chces se vratit o sto let zpatky ? a co s tema lidma jako udelas ? chces je pozabijet nebo coo ? i tech dolnich 10milionu obyvatel spoluvytvari tuto zemi.! nejses ty nahodou volic babise nebo okamury pripadne jeste piratu ? :)))
to jsou veci pri Vanocich

kristian1

Pochybuji, že existuje vzdělaný člověk, který by jmenované volil, ale nevím, já v ČR žiju jenom občas a tak nevolím nikoho. Nicméně jde mi o jazykové schopnosti, nikoliv o politiku. Mám za to, že nemá sebemenší smysl brát ohledy na lidi, kteří neumí sledovat sport v jiném jazyce, než česky. Angličtina je naprosto samozřejmá, jazyky okolních národů automatické.

Antonín
Registrace: 8/2005

Přituhuje, přituhuje :))) , Jánošíkove slevové kupony a Antonínův kočár se mi moc líbí... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tak sledování sportů v cizím jazyce je samozřejmost to ano.
angličtina pro mladý taky ale bohužel většina ji stejně neumí až na pár speciálních slov.
jazyky okolních národů se nám jaksi zasekly před těmi 50ti lety.

kristian1
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra