Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

CT přes SAT

Před 2 ma lety jsem změnil Skylink za SAT ČT, Asi měsíc jsem se na SAT ČT nedíval. Nyní se mi na CT 1,2 objevilo:
Předplatné na tento kanál vypršelo.
Poraďte co s tím.
Na ČT se nemohu kontaktovat.
Ostatní SAT na na Astře plně v provozu.

navrami
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

Chápem. Myslel som, že podstatnú časť má Mediaset. Díky za info.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ne, Mediaset koupila 90% regionalnich vysilacu, v tom byla ta polemika v 90 letech, ale Rai ma svoje zvlast.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@Dagy2

Ohledně hlášky na obrazovce, co jsi napsal na první straně jako reakci na mě, nemohu souhlasit. Nemyslím, že CAM či interní dekodér přiřazuje nějaké konkrétní hlášky (ohledně textu). Přijímač vezme signál a když zjistí, že je kódovaný, pošle požadavek na dekódování. Dekodér pak zpět pouze pošle vyhodnocení dekódování a přístroj se podle toho nějak zachová. Jak jinak by přístroj, který má třeba jen CI sloty (třeba TV se sat. tunerem) mohl dávat hlášky o kódovaném signálu, když tam CAM s kartou vůbec není vložen? Například Technisat. Ať tam je modul s kartou, která nemá oprávnění pro daný program nebo modul není vůbec, tak hláška je stejná a dává jí přístroj.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra