![]() |
|
nc+ karta nejdou některé programyZdravím,mám jen dotaz.Nejdou mě na kartě NC+ programy canal+ a eleveny. Chci jen vědět jestli to někomu taky nejde.Eurosporty i TVP sport mě jdou.Chtěl jsem koukat na Arsenal a nic.Dík za info. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyTak třeba pomůže acestream SS 7e4e7e786a654bb009c0c4a501ce24bfaf6785df |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyDobré ránko,teď než jsem šel do práce jsem to zkoušel pustit a stále mě to nejde.Mám kartu NC+sport měla by být funkční až do července 2018.Včera večer jsem zjistil,že mě nejdou programy Canal+ a eleveny sport 1-4.Ostatní vše jde neví někdo,kde by mohl být problém.Mám jejich přijímač Technisat a když to dám na zmíněné programy, tak to přeskočí zpět.Zkoušel jsem to vypnout ze sítě,ale je to stále stejné.Předem dík za rady. |
pluhy
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programya nemas ten canal+ a eleveny do 6mes v prezentie ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyNé mám kartu jako vždy na celý rok.Je mě divné,že to ty kanály ani nenačte vždy to přeskočí na ten předešlý.Třeba HBO to načte,ale napíše,že tento kanál nemám zaplacený.To mě je divný. Proto jsem chtěl vědět jestli to ostatním funguje a je problém jen u mě. |
pluhy
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyMě to šlo včera v pohodě, bude nějaký problem u tebe.Dreambox DM 920, VU+UNO 4k, parabola 23,5/19,2/13/0,8 ,NC+, Skylink, DigiTV, O2TV
|
radotin
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyTak je to jen u mě.Po práci zkusím zavolat do satsklepu.Dík |
pluhy
![]() |
|
RE: nc+ karta nejdou některé programyMěl jsem zaplacen paket sport na 1 rok.Od října 2016 do října 2017.Bude pomalu leden 2018 a karta jede vesele dál.Mám ten jejich Technisat.Nechci ale nic aktualizovat,aby to nesekli.Proto se raději obejdu bez Elevenu 4.Máte někdo zkušenost,že i čtvrt roku po konci oficiálního předplatného běží všechny programy?![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
![]() |