Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI TV - EPG žánry

Ahoj, bohužel jsem nenašel, jestli se to někde již řešilo, tak bych se chtěl zeptat zde.

Mám satelit od Digi TV napojený na PC, kde používám DVBViewer a MediaPortal pro sledování, nicméně jsem si všimnul špatných/nekonzistentních žánrů v EPG u většiny kanálů/pořadů. Např. Simpsonovy na Prima Cool mají "movie/drama" nebo zápas Real Madrid - Barcelona na Digi Sport 3 HD má "news/weather report".

Jedná se o chybu na straně Digi TV, nebo je problém na mém kartě v chybné interpretaci/čtení EPG?
Díky.

spidee
Registrace: 10/2013
Odpověď v diskusním vlákně

@spidee

Prepáč, nič v zlom, ale mať Tvoje problémy som spokojný človek :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

žáner

Ako človek, ktorý robí s EPG Ti môžem k tomu povedať iba toľko, že žáner pri jednotlivých reláciach iba veľmi málo uvádza samotný vysielateľ. Väčšinou ho dodáva tvorca EPG. Takže chyba môže byť aj vo firme, ktorá robí EPG dáta pre Digi. Ale pravdou je aj to, že žiadny oficiálny "zoznam" žánrov neexistuje a každá firma si môže spraviť vlastné názvy, vlastné členenie jednotlivých relácií.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

@uri

Diky moc za osvětlení.

spidee

@petersk

V pořádku. Já osobně žánry u pořadů nesleduji a při pohledu na program téměř vždy vím, o co se jedná za pořad (u mnou sledovaných kanálů), nicméně používám ke sledování Emby Server, který s žánry pracuje a na dashboardu live TV se zobrazují kategorie vysílaných pořadů (Filmy, Seriály, Sport atd.), nicméně díky tomuto problému s EPG to nefuguje správně a celý UX Emby týkající se Live TV je tak úplně v tahu :)

spidee

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra