![]() |
|
Plustelka - posledny den za 35€Kto ma zaujem, dnes je posledny den, ked sa Plustelka da kupit na rok za 35,88€. Od zajtra to ma byt udajne uz za povodnu cenu 5,99€ na mesiac. Aspon tak to uvadzaju na zive.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@ja987čakám naten link,kde Plustelka na svojich strankach piše otom,ze 1.2 idu vyradit VH1..dočkám sa toho linku odteba?lebo ako vidím jedine zbytočne veci tu píšeš ty..ja som tu dal informaciu o ktorej ešte vela ludí nevie..o minimaxe si mozes precitat aj tu na parabole a aj na strankach plustelky o VH1 nikde.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
pisalsi Naaalim, ze cena PLUSTELKA DUO isla hore /precitaj vyssie/...LOGICKY som reagoval, ze cena plustelka duo HORE NESLA. Takze naco mystifikujes citatelov tvojim nezmyslom o plustelke duo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@jožkoNaopak já očekávám od Tebe, kde zjistím, že o VH1 je oficiální ověřená informace a ne Tvůj blaf. Zatím hledám, abych si to ověřil, ale bohužel nikde - jen od Tebe. A pokud tady blafuješ o zvýšení poplatku za DUO, není nikde záruka o důvěryhodnosti o Tvé informaci o VH1.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Plustelka - posledny den za 35Nič nemystifikujem ,bohus31.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
bohus31Prečitaj si cele tema možno pochopiš. Týmto to z mojej strany uzatváram , ďalšia debata aj tak nemá zmysel.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@Naaalimvsak si napisal vyssie, ze cena plustelka duo ISLA HORE /nevies precitat?/. To je neuveritelna MYSTIFIKACIA od teba Naaalim, pretoze tato cena je rovnaka ako v roku 2017.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@ja987moje informacie su overene a predchvilou otom vynšiel článok na inom slovenskom webe!možno čoskoro budeš mat tu informaciu aj tu na parabole...a už teraz odbačaš od temy a pišeš niečo ine čo som sa ta pytal!!! napisal si,ze preco tu pisem informacie,ktore su na stranke plustelky?tak ti píšem este raz!!nájdi mi to čo som napísal,kde je na stránke plustelky??a dalšia vec čo teba zaujma,že čo tu ja píšem??ty si kto aby si mne písal čo tu mam napisat??opakujem ti posledny krat..napisal som tu veci,ktore na stranke plustelky este nenajdeš!!a napisal som to pre ludí,ktorych to moze zaujmat....tak prosim nabuduce ak chceš niečo niekomu napísat tak aspon k veci a aspon niečo normálne alebo sa nestaraj do druhych |
jožko
![]() |
|
omluva jožkovia oprava mého příspěvku z 11:48:03:Naopak já očekávám od Tebe, kde zjistím, že o VH1 je oficiální ověřená informace a ne nepravdivá poplašná zpráva. Zatím hledám, abych si to ověřil, ale bohužel nikde - jen od Tebe. *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987pusti plustelku a uvidis...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@jožkoTak zase jako POZOR!"napisal si,ze preco tu pisem informacie, ktore su na stranke.." Tak toto jsem NENAPSAL! Jen jsem konstatoval, že já nevím proč. Tak buď tak laskavý a nedomýšlej si a nepřekrucuj! Ty mi tu chceš zakazovat, abych tu napsal svůj osobní pocit a názor? Z jakého titulu? "..aby si mne písal čo tu mam napisat.." Psal jsem Ti, abys tady něco psal, nebo nepal? V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !!! Takže opět: NEPŘEKRUCUJ A NEVYMÝŠLEJ SI !!! Poku jsou tady takoví, jako Ty, ..... Škoda slov. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Plustelka - posledny den za 35Již dnes Plustelka namísto VH1 vysílá Óčko a ne až od 1.2., jak mylně informoval jožko.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987práve škoda slov je na takych akych si ty,lebo sa snažia každemu nieco napisat a snazia sa byt za mudrych a zaujmavych a pritom si sa iba strapnil...este raz ti tu dávam tvoj prvy prispevok ktory bol venovany mne: Všechno, co tady píšeš (nevím proč), je na stránkách Plustelky, každý si to tam může přečíst....toto si mi napisal!!!! a ja ti už po 3 krat píšem,že tu informaciu čo som sem napisal nikde nenajdes na strankach Plusetelky!!!! tak mi vysvetli prečo alebo načo mi píšeš tieto trapne reči,že všetko co som tu napisal je na strankach plustelky?ked to tam nieje!!!a už nebudem viac nateba reagovat,lebo to nemá zmysel,len prosim ta nabuduce namna nereaguj alebo ak budeš chciet zareagovat nech to je niečo normálne a pravdivé a nie takato trápna pripomienka,že naco sem pisem nieco čo je na stranke plustelky??ked to tam vôbec nieje!!! a keby to tam aj náhodou bolo,tak čo je teba dotoho,že som to sem napísal?to musim mat odteba povolenie aby som tu mohol niečo napisat čo je na stranke plustelky? |
jožko
![]() |
|
@ja987už si zrazu mudry a už vieš,že VH1 je vyradene?a pred par minutami si mi tu pisal,ze nech dam dokaz ci to nieje moj blaf a teraz tu už hráš frajera?ach nemám slobv na takychto ludi ako si ty.. |
jožko
![]() |
|
@jožko"od 1.2 vyradia hudobnu stanicu VH1 a nahradí ju hudobná stanica OCKO"nikde ani najít nemohu, protože je to Tvůj B L A F ! Je to už ode dneška. Teď zase dám radu já Tobě: Příště, než sem napíšeš nějakou dezinformaci, nebo blaf, nazvi si to jak chceš, tak si to napřed pořádně zjisti a ověř a budeš vypadat moudřejší. Pokud jsi na diskuzním veřejném fóru, musíš počítat s tím, že na KAŽDÝ Tvůj příspěvek může KDOKOLIV reagovat. Někdo inteligentně, někdo i třeba hloupě. Lidé jsou různí, někdo je jak Šalamoun a někdo jak hloupý Honza. Tvůj pokyn "nabuduce namna nereaguj" je tedy bezpředmětný a zcela určitě se mine účinkem. Nikdo Tě nenutí na příspěvky reagovat a příspěvky sem psát. Naopak nikdo Ti nezakazuje sem příspěvky dávat a reagovat na ně. Jak se zachováš a zareaguješ je jen a jen Tvé svobodné rozhodnutí. To ovšem neplatí jen pro Tebe a hrstku vyvolených, ale pro VŠECHNY. Je potřeba si už konečně uvědomit: "Tam kde začíná svoboda jednoho, tam končí svoboda druhého." *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987aj tak ťa do buducna prosim nereaguj namna,lebo nemám naladu na ludi čo sa snazia byt len za zaujmavych a mudrych,ked inym nieco pišu..takychto ludi ako si ty je tu strasne vela ludí!! keby si napisal aspon nieco normalneho ale nie hrdinske slová,ktoré su totalne smiesne a trapne,že prečo tu pisem veci,ktore su na strankach plustelky??este raz ti pisem tie veci čo som tu napisal na stranke plustelky niesu!! tak mi vysvetli,preco ty mne pises,ze to tam je,ked to tam nieje??a ako som ti uz aj napisal,keby to tam nahodou bolo..čo je teba dotoho,ze som to tu napisal?to ja musim mat odteba povolenie aby som tu mohol nieco napisat? |
jožko
![]() |
|
@jožkoJe to marný, je to marný je to marný! To nemůžeš pochopit.Opsal jsi tu údaje ze stránky Plustelky a přidal svůj dezinformační blaf. Na fóru musíš počítat s tím, že na Tvůj blaf může kdokoli raagovat. Nikdo Ti nezakazuje sem psát. Tak nezakazuj nikomu, aby reagoval na Tvůj nesmysl, že od 1.2 VH1 nebude a nahradí ho Óčko, když už je to odedneška. To ale nemůžeš pochopit, takže je to marný, je to marný, je to marný,... *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Plustelka - posledny den za 35áno ty sa stále chytas len toho,ze som napisal,ze to je od 1.2 a nie od 2.1..to je jedine čo máš a aj tak nenapises,preco pises ludom prispevky,ktore su trapne a nepravdive...ako napriklad mne,ze preco tu pisem nieco co si ludia mozu najst na stranke plustelky,ked tam o vyradeni VH1 nic nieje!! mas pravdu je to marny marny marny s ludmi ako si ty čo sa snazia byt za mudrych a pritom su trapny..ako aj teraz si uz velky hrdina,ked sa dozvedel,ze VH1 fakt vyradili a ked som to tu napisal si hore pisal,ze nech dam dokaz ci to nieje len moj blaf?mas pravdu je to marny marny marny s ludmi so sa za každu cenu snazia byt zaujmavy a za kazdu cenu musia niekomu nieco napisat.. |
jožko
![]() |
|
@jožkoposledný raz po slovensky:1.2. = pvého februára a nieje to 2.1 = druhého januára. A to je podstatný rozdiel. Napísal si deziformačný blaf a o to tu ide, že hociaký jouda tu písá nezmysle a myslí si, že je múdry ako Šalamoun. A keď mu na ten nezmysel niekto reaguje, ta sa može po.s*rať. *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987stále tie iste slová dookola,lebo sa mi bojíš odpovedat na moje otazky?tak skusim este raz,ked si taky hrdina...prečo si mi napisal,ze naco tu pisem informacie,ktore su na stranke plustelky??ked informacia ohladom vyradeni VH1 tam nieje!! mozes mi prosim ta konecne odpovedat aj na otazky a nie stale pisat to iste dookola??preco pises načo pášem to co je na stranke plustelky,ked to tam nieje?!!! a dalsia vec čo sa ta už pytam asi 5 krát,že keby to tam aj nahodou bolo..čo je teba dotoho,že som to tu napisal?ty si tu nejaky šef,ze ludia musia mat odteba povolenie,ked tu chcu nieco napisat?vidiš,že by tu iní ludia niekomu pisali,že preco pisu niečo čo je na strankach operatorov?nie iba ty to tu robiš,lebo chceš byt zaujmavy..a ako som pisal si sa iba strapnil..teraz si uz hrdina,ked si sa dozvedel,ze vazne idu VH1 vyradit..tak sa stále len chytaš toho,ze som napisal 1.2 a nie 2.1 |
jožko
![]() |
|
@jožko"stále tie iste slová dookola,lebo sa mi bojíš odpovedat na moje otazky?tak skusim este raz,""sa ta už pytam asi 5 krát" Po šesté Ti odpovídat je zcela zbytečné, když jsi 5x nepochopil na Tvé stejné otázky mé stejné odpovědi. Celé Ti to ve slovenštině znova psát nebudu, abys ty odpovědi konečně pochopil. Přečti si celé vlákno ještě 2x a najdeš tam při každém čtení asi 5x mé odpovědi na Tvé otázky. Stačí? *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Plustelka - posledny den za 35Ano, zvýhodněná cena s ročním předplatným skutečně skončila 31.12.2017.Ceny zůstaly stejné, jako v roce 2017. Změna programu z VH1 na ÓČKO se asi 10 minut po odeslání mého dotazu na Plustelku, proč nejsou zákazníci informovaní, se na stránkách Plustelky objevila. Děkuji Plustelce za rychlou reakci. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Plustelka - posledny den za 35Táto cena nemá šancu.Iba so stratami.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
bohus31Načo mystifikujes čitatelov tvojim nezmyslom o prieskume?"podla prieskumov, plustelku zacinaju sledovat aj vekovo mladsi divaci...." Máš nejaký relevantný dôkaz - link ,kde by si mohol potvrdiť pravdu čo píšeš alebo len a zasa používaš svoju neskutočnú mystifikáciu? 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |