![]() |
|
Vadný SG 2100Chcem sa uistiť u odborníkov či uvažujem správne.Mám tento motor 10 rokov a vystriedal so na ňom za tú dobu 4 sat.príjmače.Vždy išiel spoľahlivo a aj keď bol problém bola to chyba boxu ktorý bol multimediašunt amiko.Teraz mám 3 roky hdbox a z motorom vždy spolupracoval v pohode len zrazu pred mesiacom nejako motor nereaguje na povely.Resetol som ho,skúšal som ho aj na ďalších dvoch stb a čo najhoršie asi môžem vylúčit aj vadný koax pretože motorom normálne môžem pohybovať doľava,. doprava tým cuplíkom čo je na nom takže štavy má dosť.Uvažujem správne že mám asi po...tý motor?"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
edison argus picolloOmlouvám se ale mám jiný problém.Po pětiletém provozu se mi na displeji satu EDISON ARGUS PICOLLO objevil nápis ASH což znamená POPEL,takže směr sběrný dvůr ? |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
2NiktosMotor zjevně nereaguje na povely, které chodí na 22kHz.Příčin může být několik včetně vady elektroniky motoru. Motor - nejpraděpodobnější Kabel a konektory - méně pravděpodobné, ale možné, že by byl stejnosměrně v pořádku a pro 22kHz nikoliv. Přijímač - to jsi asi použitím více přijímačů vyloučil. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Vadný SG 2100smaznuta pamet v motoru mam pocit ze je tam mala atmel 93C46 nacist z funkcniho motoru a prehrat do stavajici pres programator ,nutno vyletovat |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
@NicktosAhoj!Možno budem kacír-si si istý resetom?Nenapísal si či krúti cez Menu mot.,Usals atd.!Prajem úspech! ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@NicktosEšte :reset musíš urobiť špáradlom,alebo hrotom! |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@NicktosNapiš mail věnuji ti SG-2100 funkční za cenu poštovného. |
rv12p2000
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@ralp5ralp5- prvú otázku som nepochopil a reset som samozrejme urobil špáradlom na motore"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
RE: Vadný SG 2100Antonín-22khz to mne laikovi nič nehovorí ale dík reakciu maly mike-no to je pre mna tiež zbytočne zložité ,tchán ma taký istý nepoužíva ho tak snád požičia len to prekladanie motorov to sa mi fakt nechce ale čo už"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
RE: Vadný SG 2100Tak jako laik:1. Odpoj kabely od motoru (i k LNB) a natáhni zcela jiný ověřený kablík na nějaké blízké místo k jinému ověřenému přijímači a zsku, jestli "manuálně" neotočíš motorem přijímačem - na západ/výhod. 2. když to bude fungovat, hledej příčinu - použij pokusný přijímač se stávajícím kabelem, pak připoj i LNB, pak budeš vědět. 3. Když to nebude fungovat, proměně motoru se neubráníš. 4. Pro laika je možná nejlepší věc přivolat (a zaplatit) profíka. Jediné, co je proti tomu, je fakt, že spousta tzv. profíků jsou v podstatě laici. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Antonínprofíci motory nedělaj,ani nemaj kde získat praxi,nikdo by je totiž nezaplatil,motory jsou záležitostí převážně satfandů za pivo a kafe |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Vadný SG 2100Podívej se do Menu/Nastavení antény bez motoru, jestli tam náhodou nemáš na řádku s volbou 22K nastaveno na vypnuto...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
@Děda Petrto by mu nešlo jedno pásmo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |