![]() |
|
Humax 5100s zobrazování informací o pořaduAhoj mám satelit od Skylinku a prijimac Humax 5100S už nějakou dobu neukazuje informace a názvy pořadů ani program, objeví se to už jen vyjmečně.Neví někdo čím by to mohlo být ? Díky |
kubsta
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduS kterou verzi software ho mas? U me s original 1.00.02 a s fastcan verzi 1.01.27 vse ok. Vzhledem k stari prijimace to muze byt cokoliv. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduDatum a cas je nastaveno spravne ? I kdyz je nastaveno na Auto, ma je prijimac spravne nacteny ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduV programovem pruvodci GUIDE neboli EPG se nazev poradu objevi az po prepinani programu a postupne se doplnuje podle toho z kterého TP jsou jednotlive programy. Dodam ještě, ze když zustanes na programu třeba CT z TP 12344/H a neprepnes na jiny program třeba program Nova HD, tak se ti nactou data pouze u programu které jsou na tom TP 12344/H a u ostatních programu nebudou zadne informace o poradech do te doby nez na ne prepnes. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduTak to muze byt také jedna z příčin, proc se nezobrazuji spravne informace, jak uvadis Ja. Při prvotnim nastaveni je tam většinou volba auto, takze by to mělo byt ok, ale je mozne, ze se mohlo v nastaveni něco zmenit. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduNěkdy úplně stačí vypnout ze zásuvky a znovu zapnout. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduVerzi SW pise ZZSIRP1 1.01.27 čas a datum načten dobře.Zkusil jsem to vypnout a zapnout ze zasuvky a svete div se vypada ze uz to maká :) Takže dekuji i za tuto banalni radu, necekal jsem ze by to mohlo byt necim takovym... |
kubsta
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Humax 5100s zobrazování informací o pořaduTento jav je bežný u prijímačov Amiko rady 8... a Argus miniplus... Stáva sa to najčastejšie pri prelaďovaní motorom na inú pozíciu satelitu a prechod späť na napr.Skylink. Pomôže tiež len reset prijímača vypnutím zo zásuvky. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
![]() |