Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Acestream/Enigma2

Ahojte. Mám zoznam, ktorý je pre aplikáciu acestream sú to streamy športové, ktoré som prerobil do m3u8, ale chcel som ich dať do Enigma 2 do príjimača, tak som postupoval, ako treba, lenže to nejde prehrať, alebo sa to nedá takto robiť ? Skúšal to už niekto ? má niekto skúsenosť stým ?

hrenss
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

@hrenss

ako si ich prerobil??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Cez jednu stranku je to zaujimavý zoznam celkom, je tam šport a v dobrej kvalite ide to aj vo vlc, ale neviem to dostať do prijimaca, aj to tam dostanem, ale stale to neviem prehrat.

hrenss

@hrenss

ale mě nezajímá,kde jsi k tomu přišel,ale jak si to prerobil do m3u8

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Keby sa ti dá napísať, tak ti napíšem v správe na ktorej stránke som vytvoril ten playlist.

hrenss

@pierrepetr

Napríklad jeden program s toho zoznamu : http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?url=http%3A%2F%2Fpomoyka.lib.emergate.net%2Ftrash%2Fttv-list%2Facelive%2Fas_cid_0d93bd.acelive&.mp4

hrenss

RE: Acestream/Enigma2

To čo si tu dal mne VLC neprehrá, ACE player áno. V E2 je viac možností, najednoduchšie pluginom Media player prehrať z napríklad usb kľúča. Chce to však m3u alebo m3u8 súbor.

tras
Registrace: 2/2011

RE: Acestream/Enigma2

Mně to v Enigma2 také nejde přehrát, resp. v media player je v okně file list vidět soubor m3u, ale v playlistu nejsou vidět žádné záznamy.

kovy
Registrace: 11/2006

hbbtv-open-pli

Mám nainstalován ve VU+duo poslední OpenPli a nejde mě spustit
hbbtv.Plugin jsem si stáhl a nainstaloval,ale nejde spusti.Je potřeba k tomu ještě něco?

VU+duo,VU+duo2

modrej
Registrace: 2/2006

@modrej

Ako neide spustiť? Nastav sa na taký program, ktorý má Hbbtv a stlač červené tlačidlo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra