![]() |
|
Acestream/Enigma2Ahojte. Mám zoznam, ktorý je pre aplikáciu acestream sú to streamy športové, ktoré som prerobil do m3u8, ale chcel som ich dať do Enigma 2 do príjimača, tak som postupoval, ako treba, lenže to nejde prehrať, alebo sa to nedá takto robiť ? Skúšal to už niekto ? má niekto skúsenosť stým ? |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@hrenssako si ich prerobil?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrCez jednu stranku je to zaujimavý zoznam celkom, je tam šport a v dobrej kvalite ide to aj vo vlc, ale neviem to dostať do prijimaca, aj to tam dostanem, ale stale to neviem prehrat. |
hrenss
![]() |
|
@hrenssale mě nezajímá,kde jsi k tomu přišel,ale jak si to prerobil do m3u8 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrKeby sa ti dá napísať, tak ti napíšem v správe na ktorej stránke som vytvoril ten playlist. |
hrenss
![]() |
|
@pierrepetrNapríklad jeden program s toho zoznamu : http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?url=http%3A%2F%2Fpomoyka.lib.emergate.net%2Ftrash%2Fttv-list%2Facelive%2Fas_cid_0d93bd.acelive&.mp4 |
hrenss
![]() |
|
RE: Acestream/Enigma2To čo si tu dal mne VLC neprehrá, ACE player áno. V E2 je viac možností, najednoduchšie pluginom Media player prehrať z napríklad usb kľúča. Chce to však m3u alebo m3u8 súbor. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Acestream/Enigma2Mně to v Enigma2 také nejde přehrát, resp. v media player je v okně file list vidět soubor m3u, ale v playlistu nejsou vidět žádné záznamy. |
kovy
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
hbbtv-open-pliMám nainstalován ve VU+duo poslední OpenPli a nejde mě spustithbbtv.Plugin jsem si stáhl a nainstaloval,ale nejde spusti.Je potřeba k tomu ještě něco? VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
@modrejAko neide spustiť? Nastav sa na taký program, ktorý má Hbbtv a stlač červené tlačidlo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
![]() |