![]() |
|
Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Rai 4KMilovníci historie, přírody a kvalitních pořadů by si neměli nechat ujít zítra večer a pak po další tři STŘEDEČNÍ večery 4dílnou premiérovou dokumentární sérii "Divy - Poloostrov pokladů" (Meraviglie - La (nevhodné slovo)ola dei tesori) o italských krásách od severu po jih které jsou na seznamu UNESCO.První, tedy dnešní díl bude věnován okolí historického Milána, středověké Sieně a Údolí chrámů v Agrigentu. Druhý díl Casertě včetně zámku, poutnímu městu Assisi a regionu Piemont který je nejen proslulý vinařstvím, ale společně s regiony Ligurie a Toskánsko patří k těm nejkrásnějším v Evropě. Třetí díl městu Matera které je přezdíváno město kamenů a patří k nejstarším obydleným městům světa, Pise včetně proslulé šikmé věže a majestátním Dolomitám. Poslední čtvrtý bude věnován Tarquinii a to včetně unikatní nekropole Etrusků a regionu Veneto který společně s Lombardií a Piemont patří k nejbohatším v Evropě. Všechny tyto regiony si pro svoji krásu a relativně klidný život vybrali jako svůj druhý domov i desítky hollywoodských celebrit a v minulosti básníci, umělci a významní politici. Celá série je natočena v maximální možné kvalitě 4K UHD. Pořad je natočený i v anglickém jazyce, určený pro mezinárodní trh. Už teď o pořad projevili zájem Arte, NHK nebo BBC. Zajímavostí také je, že pořad je natočen formou docu-fiction tedy diváci uvidí v podání herců i historické osobnosti spjaté s daným místem. 21:30 na Rai 1 + Rai 1 HD a Rai 4K* (zdroj: ufficiostampa.rai.it, key4biz.it) *Rai 1 HD a Rai 4K dostupný pouze s kartou TivuSat (kromě multistreamu který je FTA) Z časových důvodů to sem dávám dnes. Původně jsem chtěl zítra. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Dnes Ferrovie dello stato Italiano (drive Trenitalia). Treba Ti to nejak vysvetli.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...A tady je jeste jedno pekny video o Nepaolskem metru na kterem se taky podilela GS je i v anglictine.https://youtu.be/wgJ5h_IUlmg Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@mikuhttps://youtu.be/n9LXXUbus9MTady mas jasny dukaz, ze Grandi Stazioni urcite nemeli v umyslu nekoho podvest nebo poskodit. Nikdo nevime co se presne stalo. Ono je jednodussi ukazat na nekoho prstem. Asi by vubec bylo nejlepsi si cokoliv delat sami, tak jako si vse musi sama udelat Italie a navic, bez podpory z rozpoctu EU. Tim koncim tema GS ktere sem ani nepatri. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNenech se odradit a piš sem dál TV tipy na vysílání Italských stanic. Odvádíš dobrou práci.![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
@franckJe placený agent televize RAI - asi za slušný peníz. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Já sem nebudu psát o pořadech v chorvatské televizi a španělské televizi, na které koukám.Proč? 1. Protože mne za to nikdo neplatí. 2. Protože mám rozum. Kdyby sem psal někdo, kdo je v Irsku, v Anglii, ve Francii, ve Finsku, v Maďarsku, v Polsku, Rakousku atd atd. - jakože takoví lidé jsou zde v docela značném počtu, nebylo by tu nic jiného než zbytečné bláboly o televizních programech. Jedna věc je sem upozornit na něco, co je na zahraničních programech výjimečně zajímavé, či podstatné pro českého diváka, druhá věc je sem skoro denně cpát informace o celkem nepodstatných pořadech bez sebemenšího vztahu k české kotlině. Měl bych dvě otázky: 1. Kdo ti za to spamování platí? 2. Kolik to nese? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
AntonínTahle diskuse tady už proběhla se stejnými argumenty několikrát, taky jsem se ptal Francka na "motivaci". Naučil jsem se ho prostě "tolerovat". Je to pěkná ukázka toho, jak vytrvalý jedinec může "zahýbat" se "stádem" /samozřejmě lidí/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Ja za to nejsem placeny. Jste jako normalni?? Mam svoji praci. A navic nechapu, proc by mela Rai platit nekoho, kdo bude psat na Parabola.cz?? Myslite jako typicti Cesi - co nejvice nahrabat. No tak ja to takhle nemam. Pisu ve svem volnem case a taky protoy ze televiznimu vysilani rozumim. Nic jineho v tom neni.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@tukanSamozrejme, ze vytrvam.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...A navic, predpokladam, ze jste inteligentni a je vam jasne, ze s rozpoctem ktery Rai ma k dispozici, by si reklam na Parabole mohla zaplatit tisice. A nemusel bych psat do diskuze.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...V tom případě je mi vás líto.Nemít nic lepšího na práci, než ucpávat nesmyslnými informacemi satelitní fórum a vypadat u toho jako placený spammer... Smutný osud. Ale je pravda, že to není moje věc. Svůj názor však mám. P.S. K tomu typickému češství: Jednáte jako typický Ital - v zimě nepracuje a v létě tančí, přičemž je po pás ve špíně a odpadcích uprostřed země, kde co není přibité, někdo ukrade během pěti minut, a co je přibité během hodiny. |
Antonín
![]() |
|
@AntonínDobre Antonine. Diky za nazor.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@Antonín and @franckNo tak s tím názorem,že v Itálii se krade víc než u nás,bych byl opatrnej.My jako Češi zrovna nemáme v tomto dobrou pověst.Na franckovi mě ale trochu zaráží jiná věc...žije sice už nějakou dobu(kolik let,francku?) v Itálii,která je sice krásná země,ale vyrůstal a kořeny má zde,přičemž se vyjadřuje jako hrdý Ital a námi tak trochu pohrdá.Je správné být hrdý na zemi,kde jsme se narodili.Zajímalo by mě tedy francku..jsi více hrdý Čech nebo hrdý Ital?A nemyslím to zle🙂 |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Narodil jsem se v Italii, moje mamka je Ceska, otec Ital. Do Brna jezdim casto, mam tam dokonce svuj byt, protoze podnikam a ma firma ma klienty i na jizni Morave. Ceskem jsem nikdy nepohrdal, pokut si prectes pozorne me drivejsi komentare, nekolikrat jsem vychvaloval Moravu apod. Ale zase na druhou stranu na hruby pytel hruba zaplata. Ja zitra udelam takovy maly experiment, napisu na jeden italsky server se zamrenim jako Parabola nejakou info o ceskych televizich. Ujistuju vas, ze to nikdo komentovat nebude. Po par dnech kdo bude chtit, klidne poslu odkaz, aby se presvedcil. Tady na Parabole jsou bohuzel lidi nevyrovnani a to nerikam ve zlem, ale jako fakt. Takovy hystericky reakce opravdu nejsou standard. Jeden na me utoci s Grandi Stazioni (co ja mam spolecneho s GS??) druhy me obvinuje, ze ziju ve spine a odpadcich a treti me obvinuje ze jsem agent Rai. Ne jako tady je nejakej problem a vaznej. A ted se omlouvam, musim jit pracovat, i kdyz je to neuveritelne.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...franck má evidentně nějaký mindrák. Pořádně nepatří ani sem ani tam ale z nějakého důvodu se potřebuje nad Čechy povyšovat a přesvědčovat, jak jsme ubozí a Italové a všechno italské perfektní. A teď nemluvím o jeho příspěvcích o italské TV ale o těch, ve kterých cíleně uráží. Několikrát za to byl i ve zdejší "base". BTW francku, věřím, že Italové nebudou diskusi o ČT komentovat ale zkus tam napsat o tom, jak jsou Italové neschopní a Češi super. To už se debata strhne.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Kdepak taliáne:začal jste si s tím urážlivým popisem české povahy - a na váš podivný italský pytel patřila hrubá záplata. |
Antonín
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Přátelé,kdyby tato dokumentární serie byla FTA,určitě bych se podíval a byl bych vděčný hochovi z Itálie,který mě na to upozorní,proto že bych zde ty informace nezískal.Nechtěl jsem původně reagovat.Tyhle nesmyslné diskuze jako pravidelný čtenář Paraboly normálně přeskakuji a maximálně nad nimi nevěřícně kroutím hlavou.Odsuzujete čechoitala,který má možná i tak trochu citovou vazbu k Česku,společného koníčka a proto sem píše a sami zde nakonec ukazujete pravou tvář a povahu čechů,naštěstí jen některých.Věnujme se tématům a pokud mě nezajímají,je jako já nečtěte.Promiňte mě tuto reakci.Hezký den. J.Z.Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@zavřelpokud by se čechoital nenavážel nesmyslně do čechů, tak ho nikdo "odsuzovat" nebudeZgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
AntonínPlně s tebou souhlasím![]() |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Antoníne, zlatá slova...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...mtz7601, stoprocentní souhlas s tebou![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Já naopak morálně podporuji Francka i Zavřela. V jejich vyjádřeních není nic, co by mě nějak nadzvedlo. Teď, jak psal Franck, jdu něco dělat, polední pauza končí. Tlacháním na fóru se člověk neuživí.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Naprostý souhlas s Omarem3. Tady se někdo hodně nudí, nebo nemá do čeho píchnout?:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@omar3Já mám takový neurčitý pocit, že uživí...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
podla mna,franck celkom rozumne vo svojom volnom case ma tejto website prehlbuje svoje znalosti ceskeho jazyka, nakolko v italii sa cesky nedohovori...za mna franck![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
![]() |